Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor zandcement dekvloer in de woning aanleggen:

Zandcement dekvloer in de woning aanleggen

Ik wil een zandcement dekvloer aanleggen in de woning. Het oppervlak van de vloer is 50 m2. De vloer verwarming is al geplaatst.
Onze klant uit Lisse (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zandcement dekvloer in de woning aanleggen uit heel Nederland:

Zandcement dekvloer maken en eventueel egaliseren

Het aanbrengen van een zandcement laag tussen 1 en 1,5 cm ten bate van een pvc vloer. De vloerverwarming ligt nu teveel aan de oppervlakte. Er wordt daarna nog geëgaliseerd.

Zandcement dekvloer aanleggen

Op de eerste verdieping van mijn woning is de houten vloer verwijderd die dubbel verlijmd was. De zandcement dekvloer is daarbij hevig beschadigd. Ik heb een nieuwe vloer nodig ten behoeve van aanleg vloerverwarming en gietvloer. Het gaat mij dus om egalisatie. De ondergrond is beton (woning uit 2005)

Zandcement dekvloer leggen

60m2x2 zandcement met vezels 4cm dik. Locatie uithoorn 1h en 2h. Goed vlak voor grote tegels

Zandcement dekvloer egaliseren

Binnenkort moet onze gelijmde houten vloer eruit. Daarna moet de vloer geëgaliseerd worden daar er een gietvloer geplaatst gaat worden. De oppervlakte is ongeveer 56 m2. Kunt u aangeven wat de kosten zijn voor het verwijderen van de oude vloer en het egaliseren?

Zandcement dekvloer laten storten

Er moet vlak voor de kerst een zandcement vloer gestort worden van ongeveer 50 m2, 4 cm dikte. Het gaat over de vloerverwarming heen. Graag met droogtijd versneller.

Natuursteen leggen in een nieuwbouwwoning

Het laten leggen natuursteen, graniet, dikke 1 cm en 30 bij 60 cm gekalibreerd in de woonkamer op zandcement dekvloer nieuwbouw woning. Graag prijsopgave en hoeveel jaren garantie?

Natuursteen laten leggen

Ik wil in onze nieuwbouwwoning graag 42 m² granieten tegels van 1 cm (gekalibreerd) laten leggen op een zandcement dekvloer. De tegelmaat is 30 x 60 cm. Het gaat om de woonkamer en keuken. Ik ontvang graag uw offerte en hoor ook wat voor garantievoorwaarden u hanteert.

Zandcement dekvloer leggen

Wij willen graag een offerte voor het maken van een zandcement dekvloer van 17 vierkante meter en 6 centimeter dik, inclusief materiaal voor een aanbouw.

Zandcement dekvloer met afschot leggen

In Haarlem een zandcement dekvloer nodig op de eerste verdieping. Afmeting 220 x 250 x 7 cm = 0,385 m3. Inclusief afschot naar douche drain.

Zandcement dekvloer aanbrengen

Zandcement dekvloer aanbrengen. 50 m2, 5 cm dicht, over de vloerverwarming heen en waarboven pvc komt.

Partners

Partners van Casius