Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor broodjesvloer leggen:

Broodjesvloer leggen

De woonkamervloer van 35 m2 moet worden vervangen vanwege rotte balken. Vanwege half wel en half niet onderscheid, graag langskomen voor opties.
Onze klant uit Lekkerkerk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor broodjesvloer leggen uit heel Nederland:

Houten vloer vervangen voor broodjesvloer met vloerverwarming

Wij hebben een woning uit de jaren '60 met een houten vloer (ca 26 m2). We willen graag vloerverwarming en daartoe een betonnen broodjesvloer laten leggen. De keuken en hal zijn al van beton dus daar moet alleen vloerverwarming in gevreesd worden. Dit gaat om ongeveer 13 m2 extra. Graag een indicatie van de kosten en doorlooptijd.

Balk en broodjes vloer en vloerverwarming laten leggen

Ik heb een woonkamer van 30 m2. Oude houten vloer is er uit. Ik wil graag een broodjesvloer inclusief vloerverwarming. Ik laat mij informeren over de mogelijkheden.

Balken- en broodjesvloer met vloerverwarming aanbrengen

Wij willen over ongeveer 12 maanden een broodjesvloer laten leggen met een vloerverwarming. Wij zijn nog een beetje aan het oriënteren dus laten ons graag adviseren. Oude materiaal halen wij er zelf uit. Het gaat om 55 m2.

Broodjesvloer laten leggen

Ik wil een broodjesvloer laten leggen in mijn woonkamer. Afmeting: lengte 8,19 x breedte 3.23 meter.

Vloer door broodjesvloer vervangen

Wij hebben een woning uit de jaren '60 met een houten vloer (40m2). We willen graag vloerverwarming en daartoe een betonnen broodjesvloer laten leggen. Gezien ook een nieuwe keuken zal komen kan de hele benedenverdieping leeg. Graag een indicatie van de kosten en doorlooptijd.

Broodjesvloer leggen

Ik wil graag een houtenvloer vervangen voor broodjesvloer. Het gaat om een oppervlakte van 35 tot 40 m2.

Broodjesvloer laten leggen en afwerken

ik wil een vloer laten liggen met een broodjes vloer de vierkante meters zijn +- 55 m2 een gedeelte van de vloer wordt een garage en de rest met een scheidingswand een keuken.

Broodjesvloer laten leggen en afwerken

We hebben op dit moment op de begane grond een vloer van gewapend beton van ongeveer 15cm dik. Deze lijkt wat verzakt te zijn. Hieronder ligt een kruipruimte van circa 70cm hoog, wat zou het kosten om deze vloer te slopen en te vervangen met een broodjesvloer dat ook geankerd wordt in de fundering van het gebouw. De ruimte is circa 23m2 (ongeveer 4m x 4.5m).

Broodjesvloer laten leggen en afwerken

Ik wil 50 vierkante meter vloer laten leggen en eventueel vloerverwarming 50 vierkante meter en nog 25 vierkante meter vloerverwarming in laten vrezen in bestaande broodjesvloer.

Broodjesvloer met vloerverwarming aanleggen

Wij willen in de woonkamer vloerverwarming aan laten leggen. De houten vloer moet daarvoor vervangen worden door een beton vloer (broodjesvloer). De vloerverwarming moet laagwarmte zijn. Het betreft 38 M2, Er is een kruipruimte aanwezig van ongeveer 50-60 cm.

Partners

Partners van Casius