Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Lekkerkerk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Lekkerkerk heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Lekkerkerk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Lekkerkerk of directe omgeving.

52 klanten uit Lekkerkerk bevelen een bij Casius in Lekkerkerk aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Lekkerkerk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: laminaat leggen HDF of PVC, siergrindvloer keuken verwijderen, vloerverwarming aanleggen in keuken en woonkamer, pVC vloer leggen en 2 trappen bekleden, parketvloer in huiskamer, gang en keuken vervangen, houtenvloer vervangen door schuimbeton en vloerverwarming aanleggen, cement dekvloer laten storten en afwerken met woonbeton, vbi ps renovatievloer met vloerverwarming aanleggen, broodjesvloer met vloerverwarming aanbrengen, balken- en broodjesvloer met vloerverwarming aanbrengen, laminaat vervangen, een betonvloer laten vlinderen, scheef aflopende vloer egaliseren recht maken, laminaat verwijderen en opnieuw leggen, laminaat vervangen na een lekkage, pVC + laminaat leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Lekkerkerk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Lekkerkerk:

Broodjesvloer leggen

De woonkamervloer van 35 m2 moet worden vervangen vanwege rotte balken. Vanwege half wel en half niet onderscheid, graag langskomen voor opties.

Laminaat met plakplintjes leggen

Ik wil 32 m2 laminaat opleggen. Ik heb geen material bij zich. En 40 m2 plakplinten. Ik heb een offerte voor de verzekering nodig.

Grindvloer verwijderen

Ik laat graag de grindvloer verwijderen. Onder de grindvloer in het appartement ligt vloerverwarming. Die moet worden gespaard. De oppervlakte is 7.22 x 6.26 meter. Het gebouw is voorzien van een lift. Na verwijdering is egalisatie nodig. Het betreft 1 ruimte. Graag een prijsindicatie zodat wij weten wat ongeveer de kosten zullen worden.

De vloer in de huiskamer moet geschuurd ...

De vloer in de huiskamer moet geschuurd en gelakt worden. De kamer is dan leeg ivm verhuizen. Liefst begin november, 2de week?

wij willen een nieuwe vloer leggen in ...

wij willen een nieuwe vloer leggen in onze woning van plavuizen + evt vloerverwarming. het betreft keuken, gang en woonkamer. in diagonaal verband. zo mogelijk op korte termijn. de ondergrond is grindvloer, deze is vlak, maar is evt i.v.m vloerverwarming te verwijderen. ik hoor graag snel een reactie mvg

Huidige tegelvloer in gang en keuken ...

Huidige tegelvloer in gang en keuken verwijderen en nieuwe tegelvloer aanleggen in gang en keuken (doorlopend). Tevens wandtegels in keuken verwijderen en stucwerk bijwerken.