Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor balkon van waterdichte coating voorzien:

Balkon van waterdichte coating voorzien

Mijn inpandige balkon heeft een afmeting van 6 x 1 m. Momenteel bevat de betonnen vloer meerdere scheuren hetgeen geleid heeft tot een lekkage in mijn woonkamer tijdens het slechte weer een aantal weken terug. Graag wil deze scheuren verhelpen door mijn balkon te laten voorzien van een waterdichte coating met en anti-slip om toekomstige problemen te voorkomen.
Onze klant uit Leidschendam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor balkon van waterdichte coating voorzien uit heel Nederland:

Balkon van beton herstellen

Ik wil graag de vloer van het balkon laten voorzien van een waterdichte coating. Daarvoor zal eerst het bitumen moet worden verwijderd. Dat is ong 15 jr geleden geplakt. We hebben nu in de woonkamer, ter hoogte van het balkon nu vocht en schimmel zitten in de hoek van de muur/plafond. Dat komt waarschijnlijk door het balkon. Het balkon is 100 x 250 cm

Problemen met betonnen balkon verhelpen

Tijdens de bouwkundige keuring van ons huis kwam naar voren dat het betonnen balkon van 3 bij 0.50 meter niet meer goed is. Het zal moeten worden gecontroleerd en moeten worden gerepareerd. De tekst uit het rapport is als volgt: De dakbedekking van het balkon verkeert in een slechte conditie. De toplaag van het beton laat los, waardoor vocht gemakkelijk in het beton kan trekken. Hierdoor ontstaat betonrot. De randaansluitingen zijn op een aantal plaatsen opengescheurd,hierdoor loopt er water tussen de achtergevel en het beton dat er aan de onderkant weer uit komt. Dit uit zich in de donkere plekken aan de onderkant. Na verwijdering van afwerkingen, aftimmeringen en dergelijke kunnen andere problemen of gebreken zichtbaar worden. Op korte termijn dient er rekening te worden gehouden met het vernieuwen van de toplaag. Hierbij dient er een nieuwe waterdichte laag op het beton te worden aangebracht. Ook dienen de los- en openstaande randen hersteld te worden om betonrot in de toekomt te voorkomen.

Balkon van waterdichte coating voorzien

Ons balkon heeft al een coating gehad, maar die is losgelaten. Voordat we die coating hadden, lekte het balkon en hadden we binnen lekkage. Dat is nu nog niet het geval. Graag hoor ik wat een nieuwe coating kost. Het balkon is ongeveer 6 bij 1,5 meter. De klus zal van binnenuit moeten worden gedaan.

Balkon repareren en coaten

Reparatie van betonrot en tevens waterdichte coating

Nieuwe coating op een balkon aanbrengen

N.a.v. een bouwkundige keuring willen we graag een offerte ontvangen voor een reparatie aan ons balkon van 100 x 500 cm. Inmiddels lekt het bovenste balkon op het balkon eronder. Een nieuwe waterdichte coating zal nodig zijn. We horen graag van u.

Plat dak balkon bedekken

Ons beton heeft betonrot. Er moet een coating overheen komen en een waterdichte afsluiting met zink over een boeideel.

Balkon renoveren

Lekkage aan ons balkon, het is een loshangend balkon aan een eengezinswoning van ongeveer 3 meter. Aanbrengen van waterdichte afdeklaag. Aan de onderkant zitten soort platen geschroefd waar het langs de naad lekt.

Gevelrestauratie aan de achterzijde van een bovenwoning

Ik heb een bovenwoning in de binnenstad waar ik de gevel aan de achterzijde graag wil laten restaureren. Die gevel is ongeveer 32 m² groot en er zijn daar enkele ramen en (balkon)deuren (deze maat is al afgetrokken). De gevel is aan de buitenzijde afgewerkt met een soort opgespoten steenkorrel die verlijmd is op het cementwerk daaronder. Er is sprake van vochtdoorslag door de muren doordat de toplaag door slijtage en plantenwortels is beschadigd. De wens is om een waterdichte en net ogende gevel te laten verzorgen. Afhankelijk van de prijs en mogelijkheden kan dat reparatie van de slechte plekken of volledige vervanging van de hele afwerklaag op de gevel betekenen. Daarnaast laat ik graag een oude balk verwijderen en afvoeren, die vermoedelijk van een zonnescherm afkomstig is. Ik wil een afspraak maken om de gevel te laten beoordelen. Daarna ontvang ik graag uw advies en prijsopgave.

Waterdichte coating op het balkon aanbrengen

Ik zou graag mijn balkon opnieuw willen laten coaten met een waterdichte coating. De oude coating laat namelijk op enkele plaatsen los. Betreft een balkon van ongeveer 8 m2.

Werk in badkamers en balkonvloer coaten

Wij hebben een dubbele bovenwoning gekocht en die laten verbouwen door een aannemer. De afronding van enkele zaken laat zo lang op zich wachten, dat we nu op zoek zijn naar een vakman die hier tijd voor heeft. Het gaat om werkzaamheden in een badkamer van 3 x 3 meter en van 1,5 x 1 meter. Er zijn al vloeren gestort en afvoeren geplaatst. Er moet nog een waterdichte kitrand worden gezet. Daarna willen we de wanden en vloer met een waterdichte coating laten afwerken. Er moeten ook 4 wastafels worden opgehangen, een bad geïnstalleerd worden en 2 douchekranen. Verder hebben we lekkage gehad op ons balkon en daar is een nieuwe vloer gestort. Nu willen we daarop ook graag een nieuwe afwerklaag (coating) laten aanbrengen. Het materiaal daarvoor hebben we al staan. De coating voor de badkamers hebben we nog niet. We laten de klus hier graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte.