Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Leidschendam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Leidschendam heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Leidschendam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Leidschendam of directe omgeving.

525 klanten uit Leidschendam bevelen een bij Casius in Leidschendam aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Leidschendam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: het realiseren van een vloer op de begane grond, betonvloer laten storten, laminaat leggen plus ondervloer, siergrindvloer verwijderen en egaliseren, kwaaitaal vloer vernieuwen, dekvloer op vloerverwarming storten en afwerken, diverse vloeren leggen, laminaatvloer laten herstellen, rotte vloerbalken vervangen, pvc vissegraat vloer leggen in week van 5 augustus, laminaat corrigeren en hoge plinten plaatsen, zandcement voor vloerverwarming, schade na lekkage plafond, vloer egaliseren en tegels leggen, laminaat herstel na waterschade en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Leidschendam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Leidschendam:

Reparatie van laminaat na lekkage

Vanwege een ongelukje thuis is mijn laminaatvloer voor een klein gedeelte beschadigd. Het gaat om waterschade, dus de vloer is op 4 à 5 delen bol. Ik vraag mij af of dit te repareren valt, of dat de hele vloer vervangen moet worden. De totale oppervlakte is ongeveer 50 m2 en het beschadigde deel is ongeveer 1 m2.

Zand cement vloer storten

Er dient een zandcementvloer gestort te worden. Er ligt vloerverwarming en er zijn gaten in de vloer aanwezig. De oppervlakte is 50 m2.

Laminaat repareren/vervangen

Door de hoekpunt van een gevallen glazen tafel zit er een deuk/gat in het laminaat ongeveer net zo groot als een 2euro munt en 0.5cm diep in het midden van de woonkamer. Kamer is ongeveer 40m2. Ik ben een vrouw van 60 dus we moeten ook eerst banken en tafel verplaatsen. Wat zijn ongeveer de kosten inclusief verplaatsen van meubels, uurloon, voorrijkosten naar Leidschendam en reparatie?

Woonkamer open keuken laminaat leggen

Daar ik lekkage in de keuken heb dient het laminaat en de ondervloer vervangen te worden. Daar het een open keuken is zal de woonkamer ook vernieuwd moeten worden. De oppervlakte is totaal 60 m2. De offerte zullen wij indienen bij de verzekeringsmaatschappij, hierna dient de vakman het werk uit te voeren.

Laminaatreparatie voor de verzekering

Na waterschade vraagt de verzekering om een offerte voor nieuw laminaat in de gang en keuken ivm waterschade. Het betreft 15 m² exclusief snijverlies. Ondervloer moet ook vervangen worden. En platte plinten. Graag offerte voor zowel inclusief leggen en zelf leggen. tweede etage, van appartementen compelx wel goed bereibkaar.

Laminaat leggen

Laminaat leggen op 75 vierkante meter. Graag een goedkope optie, gaat om een oplossing voor een vluchtelingengezin dat ik bijsta.

Balkon van waterdichte coating voorzien

Mijn inpandige balkon heeft een afmeting van 6 x 1 m. Momenteel bevat de betonnen vloer meerdere scheuren hetgeen geleid heeft tot een lekkage in mijn woonkamer tijdens het slechte weer een aantal weken terug. Graag wil deze scheuren verhelpen door mijn balkon te laten voorzien van een waterdichte coating met en anti-slip om toekomstige problemen te voorkomen.

Laminaat leggen

Ik wil graag 55 m² laminaat laten leggen, in de woonkamer 34,30 m², de hal 7 m² en in de keuken (open) 6,75 m² (slaapkamer 1 en 2 zijn niet van toepassing), zie tekening. Het is op de achtste etage en er is een lift aanwezig.

Vervangen laminaat na schade

We hadden een kapotte afvoer in de keuken waardoor er 5 m2 laminaat van de keuken is beschadigd. Omdat het laminaat over de gehele benedenverdieping doorloopt en we nog drie pakken laminaat op zolder hebben staan, vroegen wij ons af of het beschadigde deel vervangen kan worden. Is er een mogelijkheid om hier naar te kijken en advies over uit te brengen? Ik heb zelf nog drie pakken laminaat liggen op zolder. Het gaat in eerste instantie om een verzekeringsofferte maar wil hem dus maar één keer aanvragen.

Waterschade rapport maken voor de verzekering

Waterschade tweede verdieping, rond 5 m2, laminaat vloer. Lekkage ontstaan door een wasmachine. Graag een schaderapport voor de verzekering.

Laminaat leggen op 2 verdiepingen in een nieuwbouwwoning

Op 12 december wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd. Wij zijn op zoek naar een vakman die op de 1e en 2e verdieping laminaat kan gaan leggen, het liefst al in diezelfde week. Het gaat om ongeveer 100 m² laminaat, eik donkerbruin van 7 mm. We zorgen dat alle materialen aanwezig zijn. We ontvangen graag een offerte.

Laminaat leggen met hoge plinten

Wij hebben een 2-kamer appartement en zijn daar nu aan het schilderen. Als het schilderwerk klaar is, willen we er 58 m² laminaat laten leggen met 30 meter hoge plinten. Er zijn geen drempels. De ondervloer leggen we zelf. We ontvangen graag een offerte van de vakman die vanaf 6 december tijd heeft voor deze klus.

Granieten vloer vlak maken

Ik wil een muur weg laten halen in de keuken zodat onze oude badkamer erbij word getrokken, De badkamervloer is betegeld maar daaronder zit een granieten vloer. De vloer moet met egaline vlak gezet worden. Een gipsplaten plafond plaatsen.

Semi droge VBI renovatievloer met vloerverwarming leggen

Graag zou ik willen weten wat het kost om 35 m2 betonnen vloer te storten met vloerverwarming met behoud van de kruipruimte. Ik heb nu een houten vloer. Deze moet namelijk ook weggehaald worden. Ik wil alles apart op de offerte gezet hebben.

Egaliseren van de slaapkamervloer

Het gaat om een slaapkamer van 3 bij 4 meter waarvan de betonvloer niet egaal is. Er ligt momenteel laminaat, de staat van de betonvloer kan ik momenteel niet beoordelen en kan dus niet aangeven of er direct geëgaliseerd kan worden. De laminaatvloer verwijder ikzelf.

Laminaatvloer laten aanleggen

Hoeveel rekenen jullie voor het plaatsen van een laminaatvloer van 13 m2 in Leidschendam? De laminaatvloer heb ik nog niet aangeschaft maar zal dat binnenkort doen. Ook de plakplinten monteren. De vloer is al kaal. En kan dit tussen 24 juni en 3 juli gelegd worden?

Linoleum of zeil met ondervloer laten leggen

Ik wil graag een linoleum/zeil vloer laten leggen in een woonkeet van 6 x 14 meter groot. De keet bestaat uit een woonkamer/keuken, slaapkamer en hal. Eventueel als het nodig is graag in combinatie met het plaatsen van een plint. De vloer is nog niet aangeschaft.

Vloertegels verwijderen

Wij willen ongeveer 45 m2 aan vloertegels (plavuizen) in woonkamer en hal laten verwijderen. We weten niet zeker of de tegels zijn gelijmd of in cement zitten. Het gaat om de begane grond. Ik weet niet zeker of er vloerverwarming onder zit. We krijgen de sleutel in maart.

Laminaat aanhelen na wegbreken van de haard

Onze haard wordt volgende week weggebroken. Er komt een kachel voor in de plaats. Onder de haard staat een soort betonnen bank op de vloer, deze wordt ook weggebroken. Hierdoor moet er een stuk laminaat aan de bestaande vloer komen. De haard staat in een hoek van de woonkamer. Ik kan eventueel foto' s sturen.

Vloer egaliseren in een leegstaand huis

Egaliseren van vloer van een leegstaand huis, het gaat om een ruimte van 40 - 45 m2

Granito vloer op beton maken

Ik ben op zoek naar een collega vakman die 8.40 m2 granito vloer kan aanleggen op de begane grond. Het is een vierkante bijkeuken met een dekvloer van 40 mm.

Granieten vloer storten

Wij willen graag in onze beoogde aanbouw (8 tot 9 vierkante meter binnenwerks) de granito vloer uit het halletje, de gang en de keuken (in 1 lijn) doortrekken. Wij zijn benieuwd wat een dergelijke vloer ons kost.

Gietvloer in slaap- en badkamer aanbrengen

Ik wil een gietvloer in mijn slaap-/badkamer. Wat is de prijs? De slaap-badkamer is ongeveer 21 m2. Er ligt nu een betonnen vloer. Ik wil graag apart een kostenplaatje voor vloerverwarming.

Vloer en vloerverwarming verwijderen

Het verwijderen van een plavuizen vloer die in cement gelegd is en het verwijderen van de vloerverwarming eronder. Daarna egaliseren van de vloer, zodat er eventueel nieuwe vloerverwarming en tegels op kunnen. Het betreft een eengezinswoning en we hebben het over ongeveer 40 m2. Ik hoor graag van u.

Gietvloer aanbrengen

Wij krijgen een nieuwbouwwoning met vloerverwarming. Wij willen de gietvloer vanaf de hal naar de keuken zo naar de woonkamer doortrekken. Dus de gehele begane grond ongeveer 60 m2. Daarnaast willen we ook in de badkamer een gietvloer van ongeveer 10 m2. De badkamer heeft een betonnen vloer. Daar is geen vloerverwarming. De oplevering zal eind van dit jaar zijn, ik ga uit van oktober of november.