Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Leiderdorp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Leiderdorp heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Leiderdorp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Leiderdorp of directe omgeving.

743 klanten uit Leiderdorp bevelen een bij Casius in Leiderdorp aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Leiderdorp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: vloerverwarming met fermacell platen, vervangen plavuizenvloer met vloerverwarming, bestaande grindvloer van totaal circa 60 m2 laten sealen, aanleggen zandcement dekvloer 5 cm, inclusief egalisatie, houtenvloer vervangen door schuimbeton en vloerverwarming aanleggen, keramische parket tegels in visgraat leggen, laminaat leggen HDF of PVC, siergrindvloer keuken verwijderen, vloerverwarming aanleggen in keuken en woonkamer, pVC vloer leggen en 2 trappen bekleden, parketvloer in huiskamer, gang en keuken vervangen, houtenvloer vervangen door schuimbeton en vloerverwarming aanleggen, cement dekvloer laten storten en afwerken met woonbeton, vbi ps renovatievloer met vloerverwarming aanleggen, broodjesvloer met vloerverwarming aanbrengen, laminaat laten leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Leiderdorp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Leiderdorp:

Leggen laminaat vloer

Werkzaamheden bedragen het leggen van 90 m2 laminaat inclusief ondervloer zonder plinten in 7 verschillende ruimtes aan een stuk door zonder drempels.

Vloerverwarming en leggen tegels van 30x120

Voor de betonnen vloer in mijn woonkamer ongeveer 50m2 wil ik vloerverwarming laten aanleggen met daarop tegels van 30x120. Het laminaat en ondervloer haal ik er eerst zelf uit. Graag wil ik weten wat dat gaat kosten.

Vloer van appartement egaliseren

Er zijn nieuwe cv leidingen ingeslepen in de vloer. De vloer dient geëgaliseerd te worden. Het is 55 m2 wat nu gedaan moet worden. Graag eerst even mondeling overleg.

Laminaat incl. ondervloer leggen in de woning

Graag wil ik laten uitvoeren: Laminaat (inclusief ondervloer) leggen in woning: circa. 50 m2. Voorlopig zonder plinten.

Laminaat in de slaapkamer laten leggen

Sin een slaapkamer van 13 m2 vloerbedekking verwijderen. Ondervloer, laminaat en plinten plaatsen.

Vloerbedekking verwijderen

Gelijmde vloerbedekking verwijderen kamer van 5 x 3 meter.

Betonvloer gieten

We zouden graag in een kamer van 16 m2 een betonvloer gieten - dit gaat dan om woonbeton, de ondervloer ligt er al. Woonkamer is goed bereikbaar.

Laminaat leggen in nieuwbouw huis

Het leggen van laminaat met ondervloer in een nieuwbouwhuis. Ca. 125m2. Woonkamer (ca. 45-50m2) is tevens plaatsen met hoge plinten. Overige m2 is met plakplinten.

Egaliseren van een cementdekvloer

Graag ontvang ik een offerte voor het egaliseren van 49 m2. Het betreft een cement dekvloer waar sleuven in zijn gefreesd voor een vloerverwarming. Op de geëgaliseerde vloer zal een gietvloer worden aangebracht. Wat is de eerste datum dat jullie eventueel zouden kunnen komen egaliseren?

Laminaat met ondervloer leggen

Ik wil op de begane grond laminaat inclusief ondervloer gelegd hebben. Het is ongeveer 45m2 en de oude vloer verwijderen we zelf. Het bestaat uit woonkamer keuken en de hal. De plinten doen we zelf. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

PVC vloer met hoge plinten laten leggen

Ik zou graag een pvc vloer 45m2 icm witte hoge plinten willen laten plaatsen. Alleen per mail reageren svp.

Laminaat op benedenverdieping leggen

Na vochtschade moet mijn laminaat op de hele benedenverdieping worden vervangen, met behoud van de huidige hoge plinten. Ik wil het laten inmeten en plaatsen en ontvang daarvoor graag uw offerte.

Betonlook gietvloer aan laten brengen

Betonlook gietvloer voor onze woonkamer totaal ongeveer 40 m2 met vloerverwarming. Het betreft een nieuwbouw woning

Laminaat leggen in een slaapkamer

Laminaat leggen in slaapkamer van ongeveer 15-16 m2. Er staan drie lege kasten in de ruimte die tijdens de klus in de kamer verplaatst moeten worden. De vloer bedekking is reeds verwijderd, er moet een ondervloer worden gelegd en ongeveer 11 meter plakplinten.

Complete laminaatvloer laten leggen

Ik wil graag laminaat laten leggen, inclusief ondervloer en plinten. Zowel beneden als boven. Totale oppervlakte 70 m2.

Granito vloer in het toilet

Graag zouden wij in onze toilet een granito vloer willen plaatsen. De toilet grenst aan de hal. Er ligt in deze hal al een granito vloer. Graag willen wij zo'n zelfde granito vloer in de toilet, zodat het lijkt alsof de vloer doorloopt. De oppervlakte van de vloer is 114 x 107 cm.

Vloer egaliseren

Vloer egaliseren voordat de vloerverwarmingsbuizen worden gefreesd en gelegd. Daarna de sleuven ook egaliseren, zodat er PVC laminaat op kan worden gelegd. Het gaat om ongeveer 40 m2 (keuken, woonkamer en hal, alles zonder drempel).

Laminaat op de vloer laten leggen

Ik wil 90 m2 laten leggen in mijn appartement, laminaat ondervloer en plinten heb ik zelf het appartement is leeg. Klus in in Leiderdorp

Vloer egaliseren en betonlook gietvloer aanbrengen

Voor ons nieuwbouwhuis wensen wij de vloer 54 m2 geëgaliseerd te hebben, de leverancier van de vloerverwarming smeert de sleuven dicht. Daarnaast wensen wij een offerte voor een gietvloer met lichtgrijze betonlook. Uiteraard ook 54 m2.

Grenen vloer schuren en lakken

Gaarne een prijsindicatie voor het schuren en lakken van een grenen vloer van ongeveer 45 m2. Het gaat om één ruimte. In de ruimte staan nu meubels.

Zandcement of betonvloer in de keuken

Graag willen wij in onze keuken en bijkeuken een vloer laten storten van zandcement of beton. Op dit moment is de vloerverwarming in deze ruimte al aangesloten. Het gaat om de volgende afmeting 5,84 bij 2,42 (om en nabij). De slangen liggen op de vloer dus een paar centimeter vloer moet er wel op. Uiteindelijk komt er op de gestorte vloer een een dunne afwerklaag dus we zouden gebaat zijn bij zo vlak mogelijke afwerking.

Coating aanbrengen op een balkon

De coating op ons balkon is aan het afbrokkelen/vergruizen. Graag willen we voor de winter begint een nieuwe coating laten aanbrengen. Balkon: 5,70 bij 1,70.

Vloerbedekking verwijderen en laminaat leggen

Ik wil graag laminaat, ondervloer en plinten laten leggen op 45 m2. Ook zal er eerst tapijt verwijderd moeten worden.

Gietvloer in een nieuwbouwhuis aanbrengen

We willen graag een gietvloer in de woonkamer, de keuken en de gang. Het is een betonnen vloer in een nieuwbouwproject (60 m2).

Terrazzo vloer in hal leggen

Ik wil graag een nieuwe terrazzo vloer laten maken in het halletje van mijn woning in zwart wit tinten met een enkele rand (kader). De afmeting van het halletje is circa 6 m2. Niet geheel rechthoekig, er zitten een paar hoeken in. Er ligt al een terrazzo vloer in. Deze kan misschien opgeknapt worden of we willen er een nieuwe vloer in hebben. Eventueel ook de toiletruimte van een terrazzo vloer voorzien.