Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor vloer laten egaliseren:

Vloer laten egaliseren

Betegeld vloer is kapot. Wij willen de onderlaag onder de tegels laten egaliseren om laminaat erop te leggen. 35m2 on beton basis. De tegels op de foto halen wij er zelf uit.
Onze klant uit Leiden (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloer laten egaliseren uit heel Nederland:

garage beton vloer egaliseren

wij willen graag van U geheel vrij blijvend een offerte prijs ontvangen om de garage vloer van de gehuurde Flat garage de beton vloer te laten egaliseren om te bepalen of dit voor ons haal en betaalbaar is. Garage vloer opppervlak 5 mtr x 4,4 mtr

Egaline vloer zolder

Wij willen onze zolder van 30m2 laten egaliseren en dit ook als eindlaag gebruiken. Ik zou graag willen weten wat hier de kosten van zijn, wat de mogelijkheden qua kleur zijn en wat ongeveer de wachttijd is.

Egaliseren van vloer in hal en keuken

Wij willen de vloer in de hal en de keuken laten egaliseren. De oppervlakte is 9 m2.

Een keuken en hal egaliseren en betegelen

Ik zoek een tegelzetter die mijn vloer kan egaliseren en betegelen. Wij hebben momenteel een vloer van travertin in de keuken en hal. Binnenkort krijgen wij een nieuwe keuken en willen dan ook meteen de vloer doen. Zelf willen we het travertin eruit halen. Maar daarna moet de vloer geëgaliseerd / opgevuld worden en daarna betegeld. Het om en nabij om 17m2. De benodigde tegels zijn aanwezig.

vloer egaliseren

In juni krijgen we vloerverwarming dmv infresen. De sleuven zullen dicht gesmeerd worden. Egaliseren moet nog wel gebeuren ivm de PVC vloer die we willen leggen. Het gaat om ongeveer 35 m2. Wat zijn de eventuele kosten van alleen egaliseren?

Egaliseren vloer voor laminaat

Wij hebben een uitbouw laten plaatsen waarbij de aannemer de vloer waterpas heeft opgeleverd , maar deze sluit niet goed aan op de bestaande vloer. Hierdoor gaf degene die ons laminaat kwam leggen aan dat op deze manier het laminaat kan springen bij belasting. Wat zouden de kosten zijn om de vloer van de uitbouw te egaliseren zodat deze in lijn loopt met de bestaande vloer of eventueel de gehele kamer. Afmetingen van het gedeelte bij de uitbouw is 330 cm breed bij 200 cm. De gehele woonkamer is 900 cm lang waarbij aan de voorkant het huis 360 cm is en toeloopt naar de 300 cm achterin. Het gaat om een houten ondervloer.

Vloeren egaliseren voor pvc laminaat

Wil in alle kamers pvc vloeren leggen maar heb een betonnen vloer wil het van tevoren egaliseren het is in totaal ongeveer 72.75 vierkantemeter . Materiaal mag geregeld worden door de vakman.

Vloer egaliseren met egaline en/of zandcement

De vloer van ons appartement is niet overal gelijk, waardoor er geen pvc of laminaat gelegd kan worden. Het is niet korrelig, maar niet vlak. De hoogteverschillen variëren, wij kunnen nog een schatting maken wat precies het hoogte verschil is op bepaalde plekken. Voornamelijk in de hoeken is de vloer niet gelijk, op sommige plekken kan dit 2 mm zijn, op andere plekken kan het oplopen tot wel 12 mm. Het is teveel voor egaline in de zin dat het te duur zou worden, kan dit ook met zandcement rechtgemaakt worden? Niet overal dus. In totaal is de vloeroppervlakte 68 m2, verspreid over 4 vertrekken. Kunt u hierover contact opnemen wat de mogelijkheden zijn? Het is op de 3de verdieping en er is een grote lift aanwezig. In de komende 2 weken zouden wij het liefste de klus uit willen voeren.

Een cementdekvloer ter egalisatie aanleggen

Ik zoek een vloerenbedrijf die een betonnen vloer kan egaliseren. Betreft een vloer van 26 m² in hoogte variërend van 30 mm tot 50 mm.

Egaliseren vloer bestaand woonhuis naar aanbouw

Graag zou ik een offerte willen opvragen voor het egaliseren van onze woning in Nijkerk. Het gaat om 76 vierkante meter, waarvan de woonkamer 40 vierkante meter is. Deze vloer ligt het hoogst en loopt af vanaf het begin van de aanbouw naar de buitenmuur. De aanbouw is 20 vierkante meter en ligt dus het laagst. Het gaat hier (in de aanbouw) om meer dan 2 mm. Mogelijk is het nodig om langs te komen om hier een juiste inschatting van te maken? Of kunnen jullie dit online? De tegels zijn er al uitgesloopt. Nu is het nog een betonvloer

Partners

Partners van Casius