Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor egaliseren vloer voor laminaat:

Egaliseren vloer voor laminaat

Wij hebben een uitbouw laten plaatsen waarbij de aannemer de vloer waterpas heeft opgeleverd , maar deze sluit niet goed aan op de bestaande vloer. Hierdoor gaf degene die ons laminaat kwam leggen aan dat op deze manier het laminaat kan springen bij belasting. Wat zouden de kosten zijn om de vloer van de uitbouw te egaliseren zodat deze in lijn loopt met de bestaande vloer of eventueel de gehele kamer. Afmetingen van het gedeelte bij de uitbouw is 330 cm breed bij 200 cm. De gehele woonkamer is 900 cm lang waarbij aan de voorkant het huis 360 cm is en toeloopt naar de 300 cm achterin. Het gaat om een houten ondervloer.
Onze klant uit Leiden (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor egaliseren vloer voor laminaat uit heel Nederland:

Tegelvloer badkamer 8 m2 vervangen; douchewand plaatsen, toilet hangen

Beschrijving van de opdracht: In 2010 is onze badkamer geplaatst. We hebben nu de volgende problemen die we op willen lossen: - Een deel van de vloertegels (45cmx45cm) liggen los, waarschijnlijk niet goed gelegd (te weinig lijm) - Het muurtje tussen de inloop douche en het toilet werkt, waardoor tegels breken (de gebruikte gipsblokken kunnen niet tegen vocht). - Het huidige toilet bevalt niet. De opdracht bestaat uit het volgende: - nieuwe tegels op de vloer - vervangen muurtje door een douchewand - vervangen toilet. Verzoek voor een offert in twee delen, namelijk: Deel 1: Sloopwerkzaamheden (met behoud van bestaande elektrische vloerverwarming): - Verwijderen oude tegels (inclusief kitranden) - Verwijderen muurtje (inclusief kitranden) - Verwijderen toilet (inclusief kitranden) Deel 2: Nieuwe vloer/installatie - Egaliseren vloer - Leggen nieuwe tegelvloer (tegels 30cmx60cm) inclusief kitten van de randen - Vervangen/herstellen zijkant toilet (tegels 20cmx60cm) inclusief kitten van de randen. - Plaatsen nieuw toilet inclusief kitten (nieuw toilet past op huidige aansluitingen). - Plaatsen douchewand Afhankelijk van de hoogte van de kosten voor deel 1 willen we deze werkzaamheden, in overleg, eventueel zelf uitvoeren. Wij verzorgen: - nieuwe vloertegels - nieuwe douchewand - nieuwe toilet - tegelstrip afwerking zijkant toilet (hergebruik huidige strip uit het muurtje) - afvoer oude tegels, oude toilet, puin. Vakman levert: - tegellijm - voegzand voor de tegels (vloer, zijkant toilet) - kit voor randen (doorzichtig -> vloer, wit -> herstel zijkant toilet) - montage materiaal voor douchewand en toilet. De tegels worden naar verwachting in week 27 geleverd, opdracht kan daarna in overleg ingepland worden.

Egaliseren houten vloer

Hoeveel kost t me om een houten vloer te egaliseren in deze woning? Het zou gaan om 80m2. Er wordt daarna een parketvloer met ondervloer opgelegd.

Egaliseren vloerverwarming 26m2

Op zolder hebben we reeds de materialen aangeschaft om een vloerverwarming aan te leggen. Dit zal op een betonnen vloer op krimpnetten komen te liggen. Om dit weer op te vullen met egaline van ongeveer 20 mm. De buizen zijn 16 mm. Wat zou deze laatste stap ongeveer kosten?

Egaliseren van onze vloeren

Wij willen de vloer laten egaliseren van 3 badkamers en de hal. In totaal is dit ongeveer 50 vierkante meter. Beton.

Vloeren nieuwbouw woning/flat egaliseren

Graag wil ik mijn vloer laten egaliseren van een nieuwbouw vloer in een nieuwbouw appartement. Het gaat om een betonnen vloer. Dit omdat ik graag een PVC vloer wil laten leggen, zonder daar een aparte ondervloer voor te leggen i.v.m. de de vloerverwarming die ik door heel het huis heb. Als het mogelijk is graag ook de prijs voor het leggen van een pvc vloer (zonder lijm, het is klik pvc) & plinten. De oppervlakte van de vloer is ongeveer 67 vierkante meter. Het is op de 4e verdieping, er is een lift aanwezig.

Betonnen zoldervloer van 10m2 ca 2 cm ophogen/egaliseren en voorzien van elektrische vloerverwarming

We willen onze betonnen zoldervloer van ca 10m2 voorzien van een PVC (klik)vloer, hiervoor dient de ondergrond strak en egaal te zijn. Dit is nu niet het geval, de vloer dient 2 cm opgehoogd en egaal gemaakt te worden. Wij hebben op zolder geen verwarming en willen nu ook omdat de vloer opgehoogd moet worden hier meteen een elektrische vloerverwarming in mee te nemen. In deze vloer zit nog een rechthoekig gat van een oude vlizotrap welke nu afgedekt is met een houten plaat. Is het mogelijk om voor deze klus een prijsindicatie aan te geven?

Tegelvloer (met vloerverwarming) laten egaliseren en laminaat leggen

Graag willen wij een prijs voor het egaliseren van een bestaande tegelvloer(met vloerverwarming) waar wij laminaat overheen gelegd willen hebben. Het is op de Begane Grond en de totale vloer-oppervlakte is circa 43 m2.

Vloer egaliseren

Ik zou graag mijn bestaande vloer willen laten egaliseren. Het betreft een ruimte van ongeveer 40 vierkante meter waarvan 10 vierkante meters tegel vloer en 30 vierkante meters parketvloer. Deze ruimte gaan we nog uitbreiden door een opening in de muur en dan komt er nog eens 15 vierkante meters bij. Deze extra ruimte ligt enkele centimeters lager. Dit moet geëgaliseerd worden.

Egaliseren vloer i.v.m. leggen vinyl

Appartement egaliseren ongeveer 75 m² ... geen idee of alle kamers gedaan moeten worden ... graag in overleg.

Vloer egaliseren en pvc vloer leggen

Vloer in de woonkamer egaliseren en pvc vloer leggen. 70m2 in totaal. Het materiaal schaffen wij zelf aan.

Partners

Partners van Casius