Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor tapijt verwijderen van trap:

Tapijt verwijderen van trap

Oud tapijt van trap verwijderen en van hal en lijmresten ook verwijderen. De trap is ongeveer vierenhalf vierkante meter (13 treden) en de hal is ongeveer 6 vierkante meter. Trap is hout, hal beton.
Onze klant uit Leiden (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tapijt verwijderen van trap uit heel Nederland:

Trapbekleding verwijderen evt bekleden met vinyl of laminaat

Onze trap van 15 treden met twee draaien het huidige tapijt er afhalen en afvoeren. Evt renoveren met laminaat of vinyl.

Gelijmd tapijt verwijderen

Voor het betrekken van ons nieuwe (huur) pand in Nieuw Vennep willen we graag een offerte ontvangen om het aanwezige en gelijmde tapijt te verwijderen. Het gaat om circa 500 m2 kantoorruimte gelegen op de begane grond en 1e en 2e verdieping. We hebben de sleutel al, het is werk dat wel met beleid moet gebeuren zodat de ondervloer zo min mogelijk beschadigd wordt. Wij nodigen u dus graag uit om een proefstukje te doen voordat de klus vergeven wordt. Graag ook het tapijt afvoeren.

Vloerbedekking verwijderen

Werken jullie ook in Arnhem? Flatje 3e verdieping, geen lift. Ben bezig de vloer er af te halen (met juten ondergrond, overal vastgelijmd), omdat het nog opgehaald kan worden, komende maand door de vuilnisdienst. Nog nodig: Ca < 40 m2 lijmresten verwijderen en evt. egaliseren, betonnen vloer met aan zijkanten een houten lat (bouwjaar 1950. Vroeger spijkerde men het tapijt a/d zijkanten vast ). Dus misschien is egaliseren geen optie? Graag hoor ik van u.

Traprenovatie met laminaat met houtnerf en witte stootborden

Traprenovatie 12 treden. Laminaat met houtnerf en witte stootborden. Ook oude tapijt van trap verwijderen

Vloer lijmresten en tapijt verwijderen

Het gaat om een woonkamer waar lijmresten moeten verwijderen 25m2 beneden. Daarnaast een slaapkamer tapijt en lijmresten verwijderen 12m2 plm. boven.

Vloerbedekking vervangen door laminaat

Wij willen graag het vloerkleed op de trap en overloop vervangen met laminaat. Vloerbedekking verwijderen op 2x 13 treeds trap en overloop +- 3m2. Nieuwe laminaat vloer plaatsen. Graag ook het tapijt afvoeren en laminaat en ondervloer meenemen in de offerte.

Gelijmd tapijt verwijderen

We willen op onze zolderverdieping ongeveer 50 vierkante meter tapijt laten verwijderen, eventueel betonvloer bijwerken en alles laten afvoeren. Er staan nog een aantal meubelen op zolder die verschoven moeten worden. Vloer moet dusdanig schoon zijn dat er weer laminaat gelegd kan worden.

Verwijderen gelijmd tapijt uit appartement

Het betreft het appartement van wijlen mijn moeder. Per 1 juni wordt de huur beëindigd. Het appartement moet zonder tapijt worden opgeleverd. Het gaat om ca. 45 m2 verdeeld over hal, woonkamer (28m2), keuken (3m2), logeerkamer (7m2) en slaapkamer (13m2). Het betreft tapijt op foamrug gelijmd op de betonvloer. Tapijtverwijdering graag op maandag 25 of dinsdag 26 mei. Graag ontvang ik uw reactie en offerte.

Tapijt & lijmresten verwijderen

Ik zou graag een vakman willen inhuren om vloerbedekking te laten verwijderen en lijmresten. Dit gaat om een trap, overloop en 1 slaapkamer. De overloop is 4,5 m2. De slaapkamer is 14 m2. De trap weet ik zo even niet. Het is een normale trap.

trap tapijt verwijderen

Ik wil graag het tapijt van mijn trap verwijderd hebben. De trap zelf is van hout gemaakt, er hoeft niets voor in de plaats te komen. Het gaat om te trap van de eerste naar de tweede verdieping.

Partners

Partners van Casius