Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor egaliseren van vloer in ons nieuwe huis:

Egaliseren van vloer in ons nieuwe huis

Wij hebben een nieuw huis gekocht en willen op de beneden etage vloerverwarming laten plaatsen. Hier hebben we verschillende offertes voor. Nu moet de vloerverwarming geegaliseerd worden tbv de pvc vloer die we gaan leggen. Het opp. Is ca 45 m2. Wat zou het kosten om door u onze vloer te laten egaliseren?
Onze klant uit Leiden (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor egaliseren van vloer in ons nieuwe huis uit heel Nederland:

Een zand-cementvloer ter egalisatie aanbrengen

Graag zou ik in mijn nieuwe woning mijn vloer laten egaliseren nadat ik er een lei stenen vloer heb uitgehaald. Het gaat om +\- 83 m2 en er is denk een dikte van 2 cm zand cement nodig om de oneffenheden te overbruggen. Ik kom graag met een ervaren vakman in contact.

Vloer egaliseren voor het leggen van een pvc visgraatvloer (leggen doen we zelf)

Voor onze toekomstige woning zijn wij opzoek naar een partij die de begane grond kan egaliseren. Dit voor het laten leggen van een pvc visgraatvloer (deze hoeft niet gelegd te worden). Het betreft een oppervlakte van circa 97 m2. Bijgevoegd een foto van de huidige vloer. De tegels zijn al verwijdert. Rond eind juni willen we beginnen. Ik verneem het graag.

Een betonnen vloer egaliseren

Ik zoek een vloerenbedrijf die de vloer van een kamer kan egaliseren in verband met het leggen van een houten vloer. Het is een betonnen ondervloer met daaronder vloerverwarming. Het betreft 55 m2 en ik gok dat er een hoogteverschil van 10 mm in de vloer zit.

Vloer egaliseren

Wijl willen onze vloer egaliseren. Wij willen een zo goedkoop mogelijke oplossing voor circa 80 m2 er ligt vloerverwarming en de sleuven zijn dicht gesmeerd. Wat kost het om cement/beton aan te leggen en daarna te schilderen/coating graag offerte inclusief en exclusief schilderen/coating.

Vloer egaliseren

Ik wil graag weten wat de kosten zijn om een vloer van ca. 80 m2 te egaliseren.

Woonetage laten egaliseren

Wij willen graag de woonetage van ongeveer 50 vierkante meter laten egaliseren en willen hier graag een offerte voor. Er ligt nu laminaat met een ondervloer. Daaronder is de vloer redelijk pokdalig en niet egaal genoeg voor een pvc vloer.

Egaliseren voor leggen nieuw laminaatvloer (52m2)

Egaliseren voor laminaatvloer. Totaal oppervlak 52m2. Er zijn geen hoogteverschillen tussen ruimtes. De keuken doet niet mee met egalisatie omdat deze al gedaan is en stenen vloer heeft die blijft. Het gaat om de hardhouten vloer die er nu ligt, deze loopt door naar de gang en in de trapkast. Deze vloer gaat eruit. Vervolgens dus de egalisatie en erna komt er een nieuw laminaatvloer. Omdat de ondergrond lichte plooiing heeft willen we deze graag egaliseren. Vriendelijke groet.

Vloer egaliseren ivm vloerverwarming en later leggen kliklaminaat

Vloer keuken egaliseren tbv vloerverwarming en pvc kliklaminaat. Afm ruimte 5,0x7,0 meter. Zie foto

Balkon egaliseren

Graag laat ik de vloer van mijn balkon egaliseren met een egaliseer middel met een betonlook, dat sterk is en mooi vlak is. Momenteel liggen er betontegels met matten en een kunststof vloerbedekking, maar het geheel verschuift enorm. Alles moet weggehaald worden. Balkon afmetingen 1,60m x 2,90m Het is een inpandig balkon, leuningen zijn van steen, opgaande muur van gemetseld steen. Enkel met hele harde wind en regen wil het balkon wel eens nat worden, anders niet. Volgens mij zijn de betontegels afm 30 x 30 cm met een open naad (voor waterafvoer). Overdekt balkon met een muur afscheiding. Het zit op 1 hoog. De auto kan voor de ingang van appartement gezet worden. U kunt met de lift naar boven. Ik zit er een beetje mee dat alles besmeurd kan worden. Theoretisch kan alles met een hoogwerker gemakkelijk naar boven gebracht worden.

Badkamer verbouwen

Formaat badkamer 1.96 x 2.40 Wij verzorgen het verwijderen van de tegels en bestaande meubels. De mebeuls, tegels en het sanitair worden door ons aangeschaft. Lijm, bevestigingsmaterialen en kleine goederen graag meenemen in de offerte. Offerte zou moeten zijn: - stuccen/ egaliseren van muren - waterdicht maken van de badkamer - tegelen wanden - bad plaatsen + aansluiten afvoer en kranen - douche verplaatsen & aansluiten - verplaatsen & installeren van WC + afvoer voor wc - plaatsen wastafel meubel - verwarming verplaatsen Afhankelijk van kunnen behouden van huidige vloertegels, zo niet - optioneel vloerverwarming als losse post begroten - egaliseren vloer - tegelen vloer

Partners

Partners van Casius