Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor parket repareren:

Parket repareren

Door wateroverlast is eenstukje van mijn partket, licht eiken stroken parket, een stuk donkerder eworden. Ik heb het zelf geprobeerd met een zwarevlakschuurmache de verhelpen maar dat is niet gelukt . Er moeten wellichteen paar deeltje ver vangenworden en daarna weer netjes worden geschuurd, omet een echte parket schurmachine. Ik wil dit zo spoedig verholpen hebben vanaf maandag welkom
Onze klant uit Leiden (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor parket repareren uit heel Nederland:

Waterschade aan parket herstellen

Door water is mijn licht eiken massief parket op circa één vierkante meter verkleurd. Graag reparatie, schuren of stroken vernieuwen. Ik begrijp dat er kleurverschil zal zijn. Ik wil dit graag zo spoedig mogelijk laten repareren.

Parket met waterschade repareren of vervangen

Een waterleiding lekte in het toilet. Deze is nu gerepareerd maar het is in de parketvloer in de hal ingetrokken. Het gaat om ongeveer 5 m2 en ik wil weten of het vervangen of hersteld moet worden.

Serre repareren

Er is sprake van condensatie vanwege een koudebrug. Fundering loopt ononderbroken door in de woning en houten vloer sluit aan tegen fundering. De buitenzijde van de fundering neemt in de winter de koude buiten-temperatuur op. Warme binnenzijde van de fundering gaat hierbij condenseren. Zowel de houten vloerbalken, de houten vloer en het parket sluit aan tegen de fundering en neemt het condensvocht op. Hemelwater in combinatie met storm kan over de fundering en onder het serrekozijn naar binnen worden geperst. De bovenzijde van de fundering is volledig vlak, er is geen opstand aanwezig die dit water kan weren. Dit binnendringende water raakt direct de vloerbalken of het parket. Een gebrek aan ventilatie onder de vloer van de serre. Er is maar één ventilatiekoker aangebracht, dit is onvoldoende om een vochtig klimaat onder de vloer (kruipruimte) tegen te gaan. Ook moet er een ventilatie trek worden gecreëerd. Kan alleen als in de funderingsbalk van voormalige achtergevel gaten worden geboord, zodat er een trek ontstaat vanuit de fundering onder de serre met de ventilatieopeningen in de voorgevel. Omdat kopers voornemens zijn om de parketvloer te vervangen, kan herstel plaatsvinden. Als het parket is verwijderd, adviseren we om de houten vloer van de serre te verwijderen. Hierdoor is de kruipruimte bereikbaar tussen de vloerbalken. Ook moet de houten balklaag worden geïnspecteerd en indien de balken wat doorhangen, kunnen deze verstevigd worden door ze aan beide zijden op te klampen. Wij hebben de situatie in de kruipruimte niet kunnen beoordelen, maar achten het aannemelijk dat de houten vloer-balken met oplegschoenen aan de fundering zijn bevestigd. Wij adviseren om balken in te korten zodat deze minimaal 50mm vrij zijn van de fundering. Vervolgens de fundering aan de binnenzijde isoleren en de isolatie door te laten lopen achter de balk. Nieuwe houten vloer en funderingsbalken vervangen. Dorpel op buitenkant kozijn plaatsen. Opstaande rand binnenzijde maken.

Parket met waterschade repareren of vervangen

Goedmiddag, tijdens onze vakantie is ons huis meerdere keren ondergelopen via de standleiding onder onze woning en zit onze eikenhouten lamelparketvloer vol met vieze vlekken, maar erger nog is deze niet meer egaal. Overal zijn 'hobbels' en kieren ontstaan. Graag willen wij een offerte voor herstel (indien mogelijk) en anders vervanging ontvangen n.a.v. de geleden schade. Wij horen graag van u.

Parket met waterschade repareren

Wij hebben waterschade aan onze parketvloer en wel op het deel van de vloer tussen de convectorput en de schuifpui. We laten de defecte en verkleurde parketdelen graag vervangen. Ook willen we graag uw advies over het behandelen van het parket, zodat het minder gevoelig is als er water op lekt. Graag ontvang ik serieuze aanbiedingen van ervaren bedrijven.

Schade in de woonkamer na lekkage onderzoeken en repareren

Ik heb schade door een lekkage van de buren. Het lek is gevonden. Er is mogelijk schade aan het stucwerk van de muur. En misschien aan het plafond en de boekenkast die voor de muur staat (waardoor men niet weet hoe het daar achter is; schimmel). En het parket. Er moet gekeken worden of en hoeveel schade er is.

Parket repareren na waterschade

Ik heb een waterschadevlek op mijn eiken parket. Enigszins rondgetrokken planken en witte vlekken. Het betreft ongeveer een stuk vloer van 2 bij 2 meter. De vloer is behandeld met een waxlaag.

Parketvloer repareren

Ik heb mijn oude eiken parketvloer laten schuren en repareren Helaas ben ik niet tevreden Er zitten kieren in het parket en donkere vlekken Ook zijn er een aantal plinten niet geplaatst Degene die dit gedaan heeft is helaas niet bereikbaar. Ik zou graag willen dat er iets aan die kieren gedaan wordt En dat de donkere vlekken verdwijnen En een paar plinten plaatsen De vloer hoeft dus niet helemaal gedaan worden 40 m2

Parket met waterschade repareren

Er is door lekkage van buitenaf waterschade ontstaan aan onze parketvloer Wij zouden graag op kort termijn, een prijs opgave betreffende de reparatie wilen ontvangen

Parket repareren na waterschade

Door waterschade zijn een paar delen van mijn eiken parket omhoog komen te staan. De parketdelen zijn gelijmd: toplaag 4mm eiken, midden 7mm hout (vuren? ) onderlaag 2 mm meranti o.i.d. De breedte van de parketdelen is 13,8 cm. Bijgevoegd enkele foto's.

Partners

Partners van Casius