Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor waterschade aan parket herstellen :

Waterschade aan parket herstellen

Door water is mijn licht eiken massief parket op circa één vierkante meter verkleurd. Graag reparatie, schuren of stroken vernieuwen. Ik begrijp dat er kleurverschil zal zijn. Ik wil dit graag zo spoedig mogelijk laten repareren.
Onze klant uit Leiden (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor waterschade aan parket herstellen uit heel Nederland:

Waterschade aan parket herstellen

Door lekkage van de cv ketel is mijn parketvloer in de gang gaan golven. Mijn gang is 3 x 3 meter. Graag hoor ik wat de reparatie mogelijkheden zijn.

Houten vloer en een deur vervangen

Daar wij waterschade hebben opgelopen is het nodig dat wij een nieuwe vloer laten leggen. Het is de bedoeling dat onze oude vloer en eruit gehaald wordt en afgevoerd moet worden door jullie (circa 23 m2). Tevens ook een deur. Een nieuwe ondervloer en parket/houten vloer gelegd wordt daarbij moet er ook een nieuwe deur compleet afgehangen worden en de rest deuren eventueel indien nodig ingekort worden. Let wel het gaat om een slaapkamer, hal en badkamer en er zullen meubels versjouwd moeten worden in verband met medische redenen van ons als bewoner. Badkamer is inclusief toilet, dus misschien rekening houden met manchet. In deze ruimte moet de vloer verlijmd worden. De hal en slaapkamer kunnen zwevend. Vloer, ondervloer, plinten, deur alles is dan aanwezig.

Reparatie aan een parketvloer

In mijn appartement ligt deels mozaïekparket. Door waterschade is het parket op enkele plaatsen omhoog gekomen. Graag zou ik bekeken willen hebben, of dit plaatselijk gerepareerd kan worden. Op basis van passende offerte vervolgens ook graag uitvoeren.

Parket met waterschade repareren of vervangen

Een waterleiding lekte in het toilet. Deze is nu gerepareerd maar het is in de parketvloer in de hal ingetrokken. Het gaat om ongeveer 5 m2 en ik wil weten of het vervangen of hersteld moet worden.

Gespijkerd parket verwijderen en nieuw laminaat leggen

In verband met waterschade willen wij onze parketvloer van 33 m² laten verwijderen. In het halletje willen we een tegelvoer laten verwijderen. We willen er vervolgens laminaat met ondervloer, staande plinten en hoekprofielen laten aanbrengen. Voor een deel zullen we hiervoor een vergoeding krijgen van de verzekering. We ontvangen graag een gedetailleerde offerte in posten.

Parket met waterschade repareren of vervangen

Goedmiddag, tijdens onze vakantie is ons huis meerdere keren ondergelopen via de standleiding onder onze woning en zit onze eikenhouten lamelparketvloer vol met vieze vlekken, maar erger nog is deze niet meer egaal. Overal zijn 'hobbels' en kieren ontstaan. Graag willen wij een offerte voor herstel (indien mogelijk) en anders vervanging ontvangen n.a.v. de geleden schade. Wij horen graag van u.

Parket met waterschade repareren

Wij hebben waterschade aan onze parketvloer en wel op het deel van de vloer tussen de convectorput en de schuifpui. We laten de defecte en verkleurde parketdelen graag vervangen. Ook willen we graag uw advies over het behandelen van het parket, zodat het minder gevoelig is als er water op lekt. Graag ontvang ik serieuze aanbiedingen van ervaren bedrijven.

Waterschade aan de parketvloer herstellen

Bij de keuken is er waterschade aan het parket ontstaan, de naad bolt op. Het is een stuk van een paar m2 dat opbolt. Het parket lag er al in dat ik het huis kocht. Wat zou het kosten om dit te laten herstellen? De offerte zal naar de verzekeraar gestuurd worden.

Parket repareren na waterschade

Ik heb een waterschadevlek op mijn eiken parket. Enigszins rondgetrokken planken en witte vlekken. Het betreft ongeveer een stuk vloer van 2 bij 2 meter. De vloer is behandeld met een waxlaag.

Na waterschade laminaat en ondervloer opnieuw leggen

In verband met waterschade dient het volgende te gebeuren. Zodra de verzekering akkoord gaat met de kosten (offerte) kan opdracht worden gegeven om de onderstaande werkzaamheden uit te voeren. Totaal wegbreken en afvoeren: Ondervloer (bestaand uit gelijmd parket) ongeveer 12 m2 (bestaand laminaat zal door ons zelf worden weggehaald). Nieuw leggen: Ondervloer ongeveer 12 m2 (gelijk leggen met de rest, laminaat direct op gelijmd parket) Laminaat ongeveer 55 m2 (gehele huis 1 vloer zonder drempels) Plinten (5 cm hoog) ongeveer 45 m2. Nieuwe (klik) laminaat vloer en plinten zal door ons zelf worden aangeleverd. Bevestiging materialen schroeven/lijm voor plinten zal door de aannemer worden verzorgt. Let op, deel meubels in huis dienen halverwege het leggen van de ene naar de andere kant van de woonkamer verplaatst te worden. (2 Banken, het bed, 2 kleine kasten en de eettafel met stoelen). In de bijlage vind u foto's van de bestaand situatie. (keuken, woonkamer, hal en slaapkamer bestaande uit 1 vloer).

Partners

Partners van Casius