Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Leiden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Leiden heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Leiden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Leiden of directe omgeving.

2133 klanten uit Leiden bevelen een bij Casius in Leiden aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Leiden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: fermacell vloer aan laten leggen, anhydrietvloer aanbrengen / storten, vloerverwarming plaatsen en nieuwe tegelvloer leggen, epoxy aanbrengen in de kelder, pVC vloer en ondervloer leggen, vloerverwarming en plavuizen leggen, betonvloer storten en afwerken, linoleum egaliseren en bekleden, egaline aanbrengen op de kantoorvloer, vloer van schuimbeton aanbrengen, betonvloer voor tuinhuis storten, cementdekvloer storten en vlinderen, beuken visgraat parket leggen, linoleumvloer leggen, vloerverwarming en vloertegels aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Leiden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Leiden:

Beschadigde laminaatvloer vervangen

Het betreft het verwijderen van de beschadigde 40 m2 laminaatvloer en het plaatsen van 40 m2 nieuw laminaat.

PVC vloer aan laten brengen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het leggen van ongeveer 25 m2 PVC-vloer in de keuken en woonkamer (één ruimte, Dreamclick plank pvc nat. Eiken), inclusief ondervloer en plinten (zes hoeken) en eventuele bijkomende kosten. Geen voorwerk nodig, materialen leveren in overleg.

Laminaat verwijderen en opnieuw leggen

Er moet 9 m2 laminaat uit gehaald worden , plinten verwijderen , daarna weer opnieuw leggen , en de plinten weer plakken .

Laminaat, ondervloer en plinten leveren en aanbrengen

Ik wil graag laminaat leggen in een 2 kamer appartement, inclusief ondervloer en plinten. Afmetingen zijn ongeveer 37 tot 38 m2 met ongeveer 20 meter plinten.

Parket repareren

Door wateroverlast is eenstukje van mijn partket, licht eiken stroken parket, een stuk donkerder eworden. Ik heb het zelf geprobeerd met een zwarevlakschuurmache de verhelpen maar dat is niet gelukt . Er moeten wellichteen paar deeltje ver vangenworden en daarna weer netjes worden geschuurd, omet een echte parket schurmachine. Ik wil dit zo spoedig verholpen hebben vanaf maandag welkom

Waterschade aan parket herstellen

Door water is mijn licht eiken massief parket op circa één vierkante meter verkleurd. Graag reparatie, schuren of stroken vernieuwen. Ik begrijp dat er kleurverschil zal zijn. Ik wil dit graag zo spoedig mogelijk laten repareren.

Betonvloer vlinderen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: betonvloer vlinderen. Nieuwbouwwoning nabij Leiden, oplevering eind 2018 / begin 2019. Wordt opgeleverd met vloerverwarming in cement dekvloer. Ik wil de vloer verven / coaten met -specialist. Hiervoor dient de vloer gevlinderd te worden en ik wil graag alvast een indicatie van de kosten ontvangen om tijdig een keuze te kunnen maken. Het gaat om circa 40 m2.

Vloer egaal maken

Mijn vloer loopt scheef (van wegen oud pand) af. Echter kan er geen zwaar materiaal gestort worden vanwege de houten vloer en ik ben op zoek naar iemand die dit recht kan maken met bijvoorbeeld houten platen.

Parket laten leggen

We willen in de eerste en tweede etage parket (echte houd -> oak) leggen via een klusbedrijf -> 70 m2. We hebben betonvloeren en willen vaste parket (lijmen noodzakelijk). Alle details welke service we nodig hebben, zie je beneden: + we denken dat voor een betonvloer als ondervloer spaanplaten gebruikt worden en ook deze verlijmd worden moeten + we weten niet op hier nog een plasticisolatie noodzakelijk is tussen betonvloer en spaanplat voor eventuele vocht + parket lijmen & leggen + parket met olie behandelen + plinten leggen.

Laminaat leggen, zaterdag beginnen

Graag wil ik laminaat laten leggen op eerste verdieping en zolder, het laminaat heb ik al. Totaal ca 100 m2. Graag zaterdag 10 maart beginnen.

Laminaat leggen in nieuwbouw

Ik wil graag een ondervloer leggen inclusief laminaat en plinten. Oppervlakte van ongeveer 40 a 50 vierkante meter. Het gaat om een nieuwbouw huurwoning in Leiden.

Waterschade aan de laminaatvloer herstellen

Door lekkage is er flinke waterschade ontstaan aan 16 m2 laminaat met ondervloer in de keuken. Dit maakt deel uit van een volledige vloer in de woonkamer en hal van ons appartement (circa 60 m2). De lekkage is inmiddels verholpen door de verhuurder en de lekkage is gemeld bij onze verzekeraar. Wij willen graag alles laten verwijderen en afvoeren en nieuwe materialen laten leggen. De huidige vloer is door de vorige huurder deels om de keukenkastjes aangelegd. Die kastjes worden ook vervangen, dus graag een advies over de volgorde van de werkzaamheden. Wij willen graag een afspraak maken om het werk hier te laten beoordelen en een keuze voor een nieuwe (kleur) vloer te maken. Wij ontvangen graag uw gedetailleerde offerte die wij nodig hebben voor onze verzekeringsclaim.

Kurkvloer deels repareren of vervangen

Ik heb een kurkvloer van pakweg 25 m² groot die 15 jaar oud is, ik weet niet of hij gelijmd of zwevend is. De vloer zat al in het huis toen ik hier kwam wonen. De vloer is opgebouwd uit stukken van 30 x 60 cm en 6 van die stukken zijn kapot, de laklaag is doorgesleten en de kurk eronder is zichtbaar, de rest van de vloer is nog goed. Is het mogelijk alleen de stukken die kapot zijn te repareren of te vervangen of moet de hele vloer, pakweg 25 m2 opnieuw gelakt worden?

Stukken van kurkvloer repareren of vervangen

Ik heb een kurkvloer van pakweg 25 vierkante meter groot die 15 jaar oud is, ik weet niet of hij gelijmd of zwevend is (de vloer zat al in het huis toen ik hier kwam wonen). De vloer is opgebouwd uit stukken van 30x60 cm en 6 van die stukken zijn kapot (de laklaag is doorgesleten en de kurk eronder is zichtbaar), de rest van de vloer is nog goed. Is het mogelijk alleen de stukken die kapot zijn te repareren of te vervangen of moet de hele vloer (pakweg 25 vierkante meter) opnieuw gelakt worden? En hoeveel gaan beide alternatieven kosten als het werk door uw vakmensen gedaan wordt? Ik ben niet geinterresseerd in kleurveranderingen, een doorzichtige laklaag of iets wat veel lijkt op de huidige beige kleur is prima.

Clicklaminaat leggen

Het laten leggen van laminaat in woonkamer en gang (samen ongeveer 50 a 60 m2). Ondervloer ligt al. Plinten leg ik zelf. Laminaat is aangeschaft en aanwezig. Snijder en decoupeerzaag aanwezig. Begin gemaakt met leggen, maar er staat teveel spanning op waardoor de zesde baan niet aansluit op de naastgelegen baan. Indien nodig kan dit weer worden weggehaald.

Vloeregalisatie voor laminaat leggen

We willen de vloer van een slaapkamer (10 vierkante meter) laten egaliseren zodat er laminaat op gelegd kan worden. De ondergrond is denk ik beton.

Woonkamervloer egaliseren

Wij willen in onze vloer in de woonkamer 50 vierkante meter laten egaliseren. Het gaat hier om werk van ongeveer 4 millimeter dikte. Het is de bedoeling dat hier uiteindelijk laminaat op komt te liggen.

Gevlamde gietvloer in een winkel aanbrengen

Ik wil een offerte voor de winkel die ik heb gekocht. Er moet een gietvloer aangebracht worden over een oppervlakte van 100 m2. Het moet wel gevlamd worden met twee kleuren.

Zand cement vloer egaliseren

In onze kelder moet de vloer netjes glad worden gemaakt. Er ligt nu al een betonvloer, maar deze is niet mooi glad afgewerkt en we willen als de vloer glad is afgewerkt er vinyldelen op leggen, zodat de vloer schoon te houden is en niet meer stoft. Het gaat maar om een klein oppervlak van ongeveer 5 m2. Goed bereikbaar. Deze ligt slechts 60/70 cm onder het maaiveld.

Betonnen vloer egaliseren

Het betreft het egaliseren van de vloer van de gang en de keuken. De oppervlakte is ongeveer 10 m2.

Laminaat leggen

Ik wil graag weten wat 58 m2 laminaat leggen kost.

Grind- of terrazzovloer aanbrengen

Voor ons nieuwe huis in Leiderdorp zijn wij nu de badkamer aan het inrichten. Het is een 2 onder 1 kap jaren ‘20 huis (1926), we hebben het (zo goed als) volledig gestript en morgen begint de aannemer. Zij zullen zo’n 5 weken bezig zijn, waaronder het maken van een volledige badkamer. Deze blijft overigens op dezelfde plaats! Er wordt een nieuwe betonvloer aangelegd incl vloerverwarming. We hadden een grote wens voor een lichte terrazzo vloer, echter wordt dit ons van veel kanten afgeraden (bijv ivm scheuren). Graag komen we daarom in contact met de specialist! Het is een ruimte van 2. 35x3. 35. Rechts van de ingang komt een glazen douchewand en inbouwdouche, dan een toilet en tegen de schuine achterwand een vrijstaand bad, en tegen de linkerwand aan het wastafelmeubel. Heel graag zouden wij meer horen over de mogelijkheden en kosten.

Gietvloer met vloerverwarming aanbrengen

Pu gietvloer van 95 m2 met vloerverwarming in een bestaande woning leggen.

Laminaat leggen in de keuken en gang

Ik wil graag 24 m² laminaat laten leggen op de begane grond van mijn woning in de keuken en gang. Het gaat alleen om laminaat zonder ondervloer en plinten. Ik zal het laminaat zelf kopen bij Praxis. Ik ontvang graag uw offerte.

Laminaat leggen

Heer/mevrouw, Het gaat om het leggen van laminaat in de gang en in 1 kamer (zonder drempel ertussen). Het betreft in totaal 17 m2 oppervlak voor het laminaat en 23m voor het monteren van plakplinten. Voor de verzekering heb ik vooraf een offerte nodig (zodat zij weten wie het laminaat komt leggen), ook al kan ik op jullie site vinden hoeveel dit in totaal gaat kosten (193,50 euro). Zouden jullie mij zsm een offerte kunnen toesturen? Bij voorbaat