Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Leiden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Leiden heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Leiden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Leiden of directe omgeving.

2215 klanten uit Leiden bevelen een bij Casius in Leiden aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Leiden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: broodjesvloer met vloerverwarming aanbrengen, zandcement vloer storten, gietvloer aanbrengen, vloeren en verwarming nieuwbouw aanleggen, kunststof gietvloer aanbrengen, gehele vloer plaatsen inclusief vloerverwarming, beton storten en tegels, graniet vloer, granieten gietvloer leggen, vloer fundering storten en afvlinderen voor buitenverblijf, nieuwe vloer of renovatie na waterschade, vloer leggen in nieuw appartement, vloer in nieuwbouwwoning egaliseren, vloer storten in schuur, laminaat schade herstel, siergrind volledige woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Leiden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Leiden:

Vloer schuren en lakken

grenen vloer 18 jaar niet behandeld dus beschadigd 43 m2, schuren en lakken. graag via sms of app offerte ik lees mijn mail niet .

Bamboe vloer laten leggen

Wij willen graag een bamboe vloer laten installeren. De specifieke vloer die we willen moet vastgelijmd worden aan de vloer. Bij deze de details en afmetingen. Het gaat om een totaal oppervlak van ongeveer 50m2 Verdeeld over 3 kamers en een halletje. Er is geen vloerverwarming. We zouden graag weten of u hier ervaring mee hebt (bamboe), wanneer u beschikbaar kunt zijn en wat de kosten zijn voor het leggen hiervan. Op dit moment zou er een betonvloer liggen.

7 m2 Granieten Terrazzovloer aanbrengen in Badkamer op 2e verdieping

Graag zouden we (op de 2e verdieping) een badkamervloer (nu tegels) laten slopen en laten vervangen voor een granieten terrazzo-vloer door een specialist. Het gaat om een badkamer waar ook een toilet en een douche in zit dus moet goed afschot krijgen. Oppervlakte badkamervloer is circa 7 m2.

Vloer laten egaliseren

Betegeld vloer is kapot. Wij willen de onderlaag onder de tegels laten egaliseren om laminaat erop te leggen. 35m2 on beton basis. De tegels op de foto halen wij er zelf uit.

Egaliseren vloer voor laminaat

Wij hebben een uitbouw laten plaatsen waarbij de aannemer de vloer waterpas heeft opgeleverd , maar deze sluit niet goed aan op de bestaande vloer. Hierdoor gaf degene die ons laminaat kwam leggen aan dat op deze manier het laminaat kan springen bij belasting. Wat zouden de kosten zijn om de vloer van de uitbouw te egaliseren zodat deze in lijn loopt met de bestaande vloer of eventueel de gehele kamer. Afmetingen van het gedeelte bij de uitbouw is 330 cm breed bij 200 cm. De gehele woonkamer is 900 cm lang waarbij aan de voorkant het huis 360 cm is en toeloopt naar de 300 cm achterin. Het gaat om een houten ondervloer.

Vloer egaliseren met egaline en/of zandcement

De vloer van ons appartement is niet overal gelijk, waardoor er geen pvc of laminaat gelegd kan worden. Het is niet korrelig, maar niet vlak. De hoogteverschillen variëren, wij kunnen nog een schatting maken wat precies het hoogte verschil is op bepaalde plekken. Voornamelijk in de hoeken is de vloer niet gelijk, op sommige plekken kan dit 2 mm zijn, op andere plekken kan het oplopen tot wel 12 mm. Het is teveel voor egaline in de zin dat het te duur zou worden, kan dit ook met zandcement rechtgemaakt worden? Niet overal dus. In totaal is de vloeroppervlakte 68 m2, verspreid over 4 vertrekken. Kunt u hierover contact opnemen wat de mogelijkheden zijn? Het is op de 3de verdieping en er is een grote lift aanwezig. In de komende 2 weken zouden wij het liefste de klus uit willen voeren.

Tapijt verwijderen van trap

Oud tapijt van trap verwijderen en van hal en lijmresten ook verwijderen. De trap is ongeveer vierenhalf vierkante meter (13 treden) en de hal is ongeveer 6 vierkante meter. Trap is hout, hal beton.

Rotte vloerbalken vervangen

We hebben een woning op het oog waar we deze week graag een bod op doen. 1 van de vloerbalken is duidelijk doorgerot. We zouden graag een offerte opvragen voor het vervangen van de vloerbalken en het plaatsen an een betonnen vloer inclusief vloerverwarming. De woning is uit 1910.

15 cm ophogen keukenvloer

De loodgieter plaatst eerst leidingen en vloerputten. Daarna moet de vloer 15cm opgehoogd worden en vloeistofdicht zijn. Er komen industriele machines op, dus het moet ook wat gewicht kunnen hebben. circa 70m2. wat adviseert u? zandcement of beton?

Gietvloer + nieuwe ondervloer offerte

Wij willen graag een gietvloer(beton look) in onze woonkamer van 24 m2. Er is geen ondervloer aanwezig, deze moet eruit ivm houtworm. Graag ook vloerverwarming in de offerte meenemen. Wij willen dus door u de huidige vloer en ondervloer laten verwijderen, zodat alleen de balken nog overblijven. Vervolgens een gietvloer realiseren en daarna vloerverwarming in laten frezen.

Egaliseren van vloer in ons nieuwe huis

Wij hebben een nieuw huis gekocht en willen op de beneden etage vloerverwarming laten plaatsen. Hier hebben we verschillende offertes voor. Nu moet de vloerverwarming geegaliseerd worden tbv de pvc vloer die we gaan leggen. Het opp. Is ca 45 m2. Wat zou het kosten om door u onze vloer te laten egaliseren?

Houten vloer schuren en behandelen met Osmo

Vloer schuren en behandelen met OSMO, dit heb ik niet voorhanden dient u wel mee te nemen. Het is een eikenhoutenvloer 35-40m2

Egaliseren keuken tegelvloer

Graag laat ik mijn oude tegelvloer in de keuken egaliseren, zodat er pvc kliktegels overheen gelegd kunnen worden. Het gaat om ongeveer 11 m2 vloer. De klus betreft enkel het egaliseren van de tegelvloer.

Betonvloeren egaliseren op 2 verdiepingen

Twee verdiepingen van 2 x 9,5 bij 2 x 5 meter, minus de badkamer, wc en trapgat egaliseren na aanleg van vloerverwarming. In de 2e week van april wordt de vloerverwarming aangelegd.

Laminaat leggen

Door lekkage van vaatwasser moet keuken opnieuw gelegd worden. Ongeveer 10m2 +Overgangsplint van 2 meter naar de woonkamer

Remove existing flooring and installing new one

We would like to renovate the floors in the house. The ground floor has laminate and the higher floors have linoleum. We would like to have it removed, if necessary, and have new laminate laid on the whole house. Estimated surface is 100 m2. We would like a quote which indicates separately the removal of the existing floor and the installation of the new one. Also, we would like it to include the estimated time to complete. We would need to start on the 13 of January 2020.

Laminaat verwijderen en nieuwe leggen

Ik zou graag een offerte willen ontvangen om laminaat te leggen en ondervloer en plinten en het laten leggen voor een oppervlakte van 100 m2. Er ligt nu laminaat dus dat graag verwijderen en afvoeren.

Laminaat vervangen

Ik wil graag +/- 20 vierkanten meter opnieuw leggen wegens schade in laminaat. Gaat om 2 a 3 nieuwe planken die ik nog in huis heb. 13 meter plint vervangen afgelakt 9 cm hoog 1 cm breed en bevestigingsmateriaal en 1 plak plint. Het gaat om een verzekeringskwestie.

Kruipluik maken in entree appartementencomplex

We hebben in ons appartementencomplex 1 kruipruimte waar geen toegang toe is maar waar wel leidingen lopen. We willen graag onderzoeken wat het zou kosten om hier een kruipluik te plaatsen. We weten ook niet hoe draagbalken onder dit deel lopen dus wellicht is het nodig om met camera juiste plek te zoeken. De vloer bestaat uit tegels.

Offerte laminaat leggen na lekkage

We hebben lekkage gehad en hebben een offerte nodig voor de verzekering van het herstellen of opnieuw laminaat laten leggen.

Laminaat Reperatie, of vervangen

Na een lekkage in mijn huis, komt het laminaat omhoog, en heb dringend een offerte nodig voor de verzekering, of het een Reparatie word, of een gehele nieuwe vloer, er moet ook wat timmerwerk gedaan worden.

Wegens lekkage komt het laminaat een beetje omhoog

Herstel, van een gedeelte laminaat vloer

Verzakte houten vloer herstellen

Op de 1e etage van het huis bevindt zich aan de achterzijde van het huis een houten vloer ca 16 m2 die aan het verzakken is geraakt (ca 2 cm van hoogste naar laagste punt). Mogelijk zou de oorzaak hiervan een rotte balk kunnen zijn. Ook wil ik een raamkozijn met houtrot laten repareren. Het raamkozijn is 120 hoog bij 56 breed. Ik zou graag een expert langs willen laten komen om te inventariseren wat de reparatie mogelijkheden zijn en een offerte willen aanvragen.

PVC vloer laten leggen

Ik wil graag een nieuwe vloer op de begane grond. oppervlakte is 90 m2 en helaas niet vlak en zal dus eventueel geëgaliseerd moeten worden. We willen een vloer van PVC die lijkt op de Moduleo Select Jetstone 46982. Ik ben flexibel, rond 10-15 april starten zou perfect zijn.

Rotte vloerbalken vervangen

In de voorkamer zijn in een jaren dertig huis (gebouwd op staal) 5 a 6 vloerbalken gedeeltelijk verrot. Wellicht is het handig als er iemand komt kijken wat er nu precies moet gebeuren. Ik heb enige dagen geleden een offerte aangevraagd waarin ik vermelde dat het om een kop balk gaat die verrot zou zijn. Nu heb ik even in de kruipruimte gekeken, en het zijn er meer en waarschijnlijk niet alleen de kop. De vloerbalken zijn ongeveer 5 meter.