Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Krimpen aan den IJssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Krimpen aan den IJssel heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Krimpen aan den IJssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Krimpen aan den IJssel of directe omgeving.


Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Krimpen aan den IJssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: fundering en vloer van beton storten, aanbrengen broodjesvloer, vbi ps renovatievloer met vloerverwarming aanleggen, nieuwbouw afwerkvloer realiseren op beide verdiepingen, voorwerk storten van betonnen vloer in bedrijfspand, fundering voor uitbouw aan de achterzijde realiseren, fundering betonvloer in bestaande loods realiseren, fermacell vloer laten aanleggen, houten vloer vervangen door broodjesvloer en afwerking, vloer laten leggen, remove existing flooring and installing new one, betonvloer voor een schuur storten, gietvloer nieuwbouwhuis realiseren, houten vloer vervangen door broodjesvloer met vloerverwarming, egaliseren uitbouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Krimpen aan den IJssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Krimpen aan den IJssel:

Verwijderen gietvloer

ik zoek iemand voor het verwijderen van mijn gietvloer, is ongeveer 13 m2.

Laminaatvloer laten herstellen

Graag wil ik vloer over de gehele benedenverdieping laten vervangen. Door waterschade is de gehele benedenverdieping onder water komen staan, waardoor er in totaal 80 m2 laminaat is nat geworden. Onder het laminaat ligt een hard houten vloer die ook beschadigd is. Graag zou ik dit zo snel mogelijk willen vervangen in verband met loslaten van de vloer en aanwezigheid van kleine kinderen.

Bamboevloer schuren en afwerken

Wij hebben een huis gekocht met een vloer van bamboeparket van ongeveer 8 jaar oud. Er zitten (donkere) slijtplekken op. In de later geplaatste aanbouw is een jaar geleden hetzelfde bamboeparket gelegd. Dit deel is echter nooit afgewerkt. Je ziet dus een kleurverschil tussen de twee delen. Ook sluit het niet helemaal mooi aan, er is een soort rand te zien met een kleine niveauverschillen. Hopelijk is dat met het schuren ook gewoon netjes te maken. Over de afwerking (lak bijvoorbeeld) hebben we nog geen echte ideeën. We laten ons daarin graag adviseren. Totale oppervlakte van de vloer is 55 m2.

Zandcement dekvloer leggen

Wij willen graag een offerte voor het maken van een zandcement dekvloer van 17 vierkante meter en 6 centimeter dik, inclusief materiaal voor een aanbouw.

Laminaat leggen

Ik ga verhuizen en wil in mijn nieuwe woning graag 65 m² laminaat laten leggen. Ik heb hiervoor laminaat gekocht, Hongaars visgraat van het merk Decomode Albugeira van 8 mm. De periode dat het gelegd moet worden is de eerste week van november. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Laminaat leggen in de woonkamer

Ik wil ongeveer 45 m² laminaat laten leggen in de woonkamer. We hebben de vloer al besteld en deze wordt op 7 oktober geleverd. We zoeken een vakman die snel daarna tijd heeft. Er ligt al ondervloer onder ons huidige laminaat, dat kan blijven liggen. Er moeten eventueel wel nieuwe plinten worden geplaatst. Ook wil ik een front van een keukenkastje laten vast maken. Misschien kan een handige vakman dat er ook bij doen. Ik ontvang graag uw offerte.

Laminaat leggen met hoge plinten

Laminaat laten leggen. Ondervloer en laminaat leggen. Ook hoge plinten aanbrengen. De oude vloer (tapijt) moet verwijderd en afgevoerd worden. De vloer is 42 m2. Het laminaat moet ik nog aanschaffen.

Zandcementvloer aanbrengen benedenverdieping

Ik wil een zandcementdekvloer voor een oppervlakte van 100 m2 aanbrengen. Er ligt reeds vloerverwarming waarvan ongeveer de helft bestaat uit isolatieplaten met daarop de vloerverwarming en voor de andere helft geldt dat er vloerverwarming ingefreesd is. Zie foto: alleen de garage hoeft niet meegerekend te worden in het verhaal.

Laminaatvloer laten leggen

Ik wil tussen 8 en 13 juni een laminaatvloer laten leggen van 86 m² op de 1e verdieping. De hoeken zijn daar niet allemaal haaks of 90 graden. Ik zal zelf zorgen dat alle materialen aanwezig zijn.

Noorse leistenen vloeren verwijderen

Zou u mij een indicatie kunnen opgeven van wat het kosten om een Noorse leistenen vloer te verwijderen van ongeveer 85 vierkante meter. De vloer ligt in het beton. Bij voorbaat dank voor uw vrijblijvende prijsopgave. Heeft u een totaalprijs of een prijs per m2.

Egaliseren en schuren van een vloer

Het gaat om het schuren en egaliseren van een afgesmeerde vloer van plus minus 70 m2 met een harde egaline voor de PVC vloer. Het nieuwbouw appartement wordt in september opgeleverd. Het nieuwe adres is nog niet bekend maar het appartement wordt gebouwd in het centrum van Krimpen aan den IJssel.

Laminaat leggen

Ik wil op de eerste verdieping graag mijn laminaat vervangen. De oude laminaatvloer moet verwijderd worden en een bed en kasten moeten worden verplaatst. Ik weet niet precies wat er onder de oude vloer vandaan komt (wat eronder ligt). Het verwijderen van de oude vloer en het verplaatsen van de meubels zal door u gedaan worden. Het gaat om ongeveer 46 m2.

Bovenverdieping egaliseren

Ik wil graag weten wat het kost om mijn bovenverdieping te laten egaliseren. De bovenverdieping is ongeveer 45 m2 en bevat 3 slaapkamers en een overloop. Ik ben van plan om zelf een PVC vloer te gaan leggen dus ik wil alleen een indicatie van de kosten voor het egaliseren van de vloeren.

Betonnen garagevloer egaliseren

De oneffen betonnen garagevloer van in totaal ongeveer 34 m2 egaliseren. De ruimte is in tweeën verdeeld: een L-vormige garage/fietsenberging en een kamer. Op het garagegedeelte van de vloer is ongeveer 40 jaar geleden een inmiddels zeer gesleten verflaag aangebracht.

Beschadiging aan laminaat repareren

Laminaat is door het vallen van een bouwlamp beschadigd. De beschadiging is ongeveer 3 cm x 2 cm groot. Daarnaast is de beschadiging een klein beetje ingedeukt. Deze wil ik graag laten repareren.

Waterschade herstellen aan de garagevloer

Afgelopen augustus is onze garage onder water gelopen en is schade ontstaan aan onze geverfde garagevloer. Aan zowel de garagevloer als de muur is verf losgelaten. Graag zou ik van u een offerte ontvangen voor de volgende werkzaamheden: Het opschuren van de kale plekken, schoonmaken (ammoniak) en verven van de kale plekken op de garagevloer. Het betreft ongeveer 5 plekken met geschatte grootte van 5 cm2 en 10 plekken van ongeveer 10 cm2. Er is Flexa garagevloer verf kleur grijs gebruikt.

Laminaat doorlopend laten leggen

Ik zou graag ter indicatie willen weten wat de kosten zullen zijn voor het leggen van ongeveer 55 m2 laminaat, verspreid over 3 slaapkamers. Er ligt nu linoleum maar dat kan blijven liggen. Hierop komt dan een dunne ondervloer, laminaat en plakplinten. Het betreft click laminaat van Gamma. Graag per e-mail contact opnemen.

Leggen van laminaat

Ik wil graag de kosten weten voor het laten leggen van laminaat in 2 kleine ruimtes: - Keuken: 2.60 x 2 meter - Hal: 4.7 x 1.2 meter De oude vloer wordt door onszelf verwijderd.

Houten vloer aanleggen in een fitnesscentrum

Het laten leggen van een grotendeels houten vloer en een klein deel tegels. Oppervlakte is 278 m2 op begane grond en 217 m2 op de eerste verdieping.

Nieuwe laminaatvloer laten leggen

Ik wil graag een nieuwe laminaatvloer laten leggen. Ik heb het laminaat nog niet aangeschaft, maar dat wat ik zoek kost ongeveer 19,95 per vierkante meter. Het gaat om de woonkamer en die is ongeveer 30 vierkante meter. Uiteraard wil ik hem afgewerkt hebben met plinten. Wat berekent u hier voor en op wat voor termijn zou u eventueel kunnen leggen.

Laminaat plaatsen in woonkamer en gang

Ongeveer 43 vierkante meter laminaat plaatsen in woonkamer en gang. Ook de isolatie en plinten (alleen woonkamer). Laminaat en materialen worden bij Karwei gekocht.

Laminaat leggen

Laminaat en ondervloer zijn al in bezit. Deze moeten in een ruimte van 80 m2 gelegd worden. Wat gaat dat kosten.

PVC-vloer leggen

Het leggen van ongeveer 10 m2 PVC-vloer, op een vlakke ondervloer. Geen plinten en dergelijke.

Laminaat leggen

70 m2 laminaat leggen in een nieuwbouwwoning De woning heeft een anhydriet vloerverwarming/koeling

Tegelvloer leggen

In de bijkeuken willen we tegels laten leggen. In de vloer is een afvoerputje en een luik naar de kruipruimte, waar omheen gelegd moet worden. De bijkeuken is 260 X 230 cm. Het is een betonnen vloer die op verschillende plekken een beetje ongelijk doordat de vloer beschadigd is. Tegels kopen we zelf.