Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor laminaat leggen in slaapkamer en zolder overloop:

Laminaat leggen in slaapkamer en zolder overloop

Ik wil graag 22 m2 laminaat laten leggen. Het gaat om de slaapkamer en de zolder overloop. Er ligt nu vinyl maar dat verwijder ik zelf. Graag ontvang ik een offerte.
Onze klant uit Katwijk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor laminaat leggen in slaapkamer en zolder overloop uit heel Nederland:

Laminaat leggen

Ik wil graag 50 m2 laminaat laten leggen in mijn woonkamer. Hoeft niks te worden verwijderd, laminaat koop ik ook zelf.

Laminaat leggen

Ik wil mijn vloer en ondervloer eruit halen en een nieuwe vloer + ondervloer laten + plinten leggen. Ik woon momenteel al in het huis dus de meubelen / bed moeten verschoven worden. De oppervlakte dat gelegd moet worden is c. 37m2. De vloer+ondervloer+plinten heb ik al gekocht.Ik zou het ook graag in 1 dag gedaan willen hebben.

Laminaat + ondervloer leggen en plinten

Beste heer of mevrouw, Hierbij vraag ik graag een offerte aan voor het leggen van een vochtwerende ondervloer (van die harmonicadingen) en een laminaatvloer van 33 vierkante meter. En het leggen van 36 strekkende meters plakplint. Het gaat om de ruimte op de plattegrond links en rechts. De huidige vloer is een kale betonnen vloer, deze hoeft niet geëgaliseerd te worden. Graag zou ik rond 20/21 april dit jaar willen beginnen. Is er iemand die dan beschikbaar is? Hartelijke groet.

Laminaatvloer kantoor

Er ligt nu vaste vloerbedekking op een betonnen ondergrond. We willen het laminaat rechtstreeks op het tapijt leggen. Het betreft een oppervlakte van circa 240 m2.

Een ondervloer en laminaat leggen in een nieuw opgeleverd appartement

Ik zoek een laminaatlegger voor het leggen van een laminaatvloer inclusief ondervloer en plinten. Het gaat ongeveer om een ruimte van 8 bij 4 meter. De benodigde materialen zijn nog niet aanwezig.

Laminaat leggen en oude verwijderen

Ik wil een laminaatvloer van 55 m2 met plakplinten, hoge muur plinten 25 meter, ondervloer voor vloerverwarming en laten leggen. Ik wil een vloer van lichte eiken kleur. Er is een oude laminaatvloer die eerst verwijdert moet worden en afgevoerd.

Laminaat vloer offerte 77m2

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het verwijderen van 77m2 laminaat vloer inclusief het opnieuw leggen van 77m2 nieuwe vloer plus ondervloer en plinten. Dit ivm lekkage die is ontstaan door een vaatwasser. Vloer heeft geen drempels en alles is gelijkvloers. Uitgaande van een 7/8 mm nieuw laminaat van +|-€15 per m2, prijs levering van laminaat ook meenemen.

Opzettreden, laminaat leggen, behangen kamers en douchewand monteren

-traprenovatie van 13 treden met pvc of overzettrede -laminaat leggen in 3 slaapkamers en overloop. Vloer is legklaar dit is 35m2 -behangen in huiskamer, gang(gedeeltelijk lambrizering). Muren zijn behangklaar huiskamer is 7.50 x 3.50 de gang is 1.10 x 2 x 2.60 meter -glazen wand voor inloopdouche monteren (glazen wand heb ik al) Is het mogelijk voor iedere klus een deelprijs aan te geven en een totaalprijs?

Laminaat verwijderen en opnieuw leggen, inclusief ondervloer en plinten

Graag laat ik 60 m2 laminaat verwijderen en vervangen na water schade inclusief plinten en ondervloer. Graag de oude vloer afvoeren. Wie het nieuwe materiaal verzorgt, kunnen wij onderling even bespreken.

Laminaat laten leggen

Ik wil graag weten wat de kosten zullen zijn voor het verwijderen van mijn huidige beschadigde vloer met een nieuwe. De schade is alleen in de keuken maar moet hierdoor mijn hele vloer vervangen. Oppervlakte 45m2 De kosten berekenen inclusief vloer aub

Partners

Partners van Casius