Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Katwijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Katwijk heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Katwijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Katwijk of directe omgeving.

177 klanten uit Katwijk bevelen een bij Casius in Katwijk aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Katwijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: cement dekvloer gepleisterd, houten vloer vervangen door beton broodjes vloer, garagevloer van nieuwe toplaag voorzien, houten vloer vervangen door schuimbeton met vloerverwarming, flexxfloors click deluxe type Gobi laten leggen, schuimbeton fundering in ons oude huis, terrazzo vloer laten leggen, schuimbeton en anhydriet dekvloer aanbrengen, lamelparketvloer schuren en lakken, infrezen vloerverwarming, parket schuren en behandelen, convectorput dichten en isoleren, houten plafond vloer verlagen en vervangen door moderne houten vloer, grindvloer met scheuren repareren, cementvloer aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Katwijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Katwijk:

Laminaat leggen

Op dit moment heb ik kasten staan in de ruimte waar laminaat gelegd moet worden. Als ik deze leeg haal kunnen jullie deze dan verzetten?

Flexxfloors laten leggen

Ik wil graag weten wat de prijs voor het leggen van 55 vierkante meter Flexxfloors is. Het artikelnummer van het type vloer is 570598. Het betreft een PVC vloer met click-system.

Egaliseren van de vloer

Ik wil graag dat mijn vloer, 30 m2 woonkamer, 10 m2 hal, 20 m2 keuken, geëgaliseerd word nadat ik zelf de bestaande keramische tegel vloer verwijderd heb. Dit omdat ik graag vloerverwarming wil in laten frezen. In eerste instantie vraag ik een offerte voor de realisatie voor de egalisatie van de vloer. Mocht u daarbij ook het infrezen van de vloer kunnen bewerkstelligen dan is daarvoor een passende offerte welkom.

Granieten vloer leggen

Het leggen van in totaal 8,5 m2 granieten vloer in de hal en toilet.

Laminaat leggen met ondervloer en plinten

Wij gaan verhuizen en zijn op dit moment aan het behangen en schilderen. Als dat over enkele weken klaar is, willen we er ongeveer 55 tot 60 m² laminaat met ondervloer en plinten laten leggen in 4 kamers. We weten nog niet of het platte of hoge plinten moeten worden. We hebben het materiaal nog niet gekocht. We willen graag uw advies en prijsopgave. Er mag ook een aanbieding worden gedaan voor de materialen.

Laminaat leggen op de vloer

Ik wil graag 28 m2 laminaat laten leggen, inclusief ondervloer. Materiaal heb ik zelf in bezit.

Kurkvloer schuren en lakken

Wij willen onze kurkvloer laten schuren en lakken in de woonkamer, de gang en twee slaapkamers. Eventueel in etappes. Bij elkaar ongeveer 139 m2.

Laminaat in de woonkamer leggen

We willen laminaat laten leggen in de woonkamer. Het gaat om ongeveer 30 m² en we hebben King Size laminaat van Decomode. Daarnaast hebben we ook de ondergrond al. Tevens plinten leggen.

Egaliseren van een betonnen vloer

Bij het aanvaarden van mijn huurwoning heb ik jaren geleden de laminaatvloer overgenomen van de vorige bewoner. Ik verlaat nu mijn huurwoning en heb de laminaatvloer met de geplakte kurkvloer daaronder moeten verwijderen. Daarbij zijn ook stukken beton losgeraakt. De vloer van ongeveer 40 m² dient nu op heel korte termijn geëgaliseerd te worden. In de ruimte staat ook een open spiltrap. Bedrijven die hier tijd voor hebben nodig ik uit om een offerte te sturen.

Laminaatvloer met waterschade vervangen

Ik heb waterschade aan mijn laminaat vloer en nu moet ik een offerte voor een nieuwe vloer aanleveren. De vloer is om en nabij de 60 vierkante meter des tijds heeft de vloer €3500,- gekost.

Balkonvloer egaliseren

Graag laat ik mijn balkonvloer egaliseren en goed aflopen naar het putje. De afmeting van het balkon is 2.54 bij 1.05 meter.

Kurkvloer schuren

Wij hebben in ons appartement een kurk vloer ongeveer 139 m2. De vloer dient te worden geschuurd en daarna gelakt. Wat zijn hier de kosten van?

Betonvloer in de woonkamer en keuken maken

Ik wil graag een betonvloer laten storten in mijn woonkamer en keuken/bijkeuken deels zit er nu een houten vloer en deels graniet/tegels op het zand. Zelf zal ik alles verwijderen. Ik wil er ook vloerverwarming in aanbrengen, dit kan ik zelf. De afmetingen zijn 4 x 9 meter voor de woonkamer en 2.70 x 8 meter voor de keuken/bijkeuken. Een kleine 40 m2 in totaal. Uitvoering ergens in de periode april of mei.

Boerderijtegels verwijderen en vloer egaliseren

Het betreft het verwijderen van een vloer van ongeveer 50 m2. De tegels zijn in specie gelegd. De keuken en de bijkeuken dienen gelijk gemaakt te worden aan de woonkamer. Dit stukje is ongeveer 10 m2. Hierna zal de gehele vloer geëgaliseerd moeten worden.

Microcement op de vloer aanbrengen

Ik wil graag 2 ruimten laten voorzien van microcement. Aansluitende ruimtes beneden (39.5 + 8.90 + 2.90 meter) en aansluitende ruimtes boven (40 + 14.70 + 8.30 meter). Gaat om onder andere: hal, slaapkamer, de badkamer, de inloopdouche, wc. Ondervloer is hout, voorzien van isolatie (VLAS) en na overleg eventueel. Voorzien van zwaluwvloer. Er wordt een nieuwe vloerverwarming aangelegd. Type aanleg kan nog in overleg.

Kliklaminaatvloer laten leggen

Ik wil graag een laminaatvloer laten leggen. Kliklaminaat, oppervlakte 140 m2 (twee verdiepingen). Er hoeft geen oude vloer verwijderd te worden. Het gaat alleen om het laminaat, geen ondervloer en plinten.

Kurkvloer door laminaat vervangen

Het betreft het laten leggen van laminaat in 3 slaapkamers + overloop. Het werk moet uitgevoerd worden in 2 dagdelen wegens verplaatsen van bedden/kasten en uithalen van bestaande kurkvloer. Aanbieding graag voor het gehele werk, dus: kurkvloer verwijderen, ondervloer + laminaat leggen is ook welkom. Laminaat is Gamma Celebration 8mm Uitvoering werk in overleg voor 31-12-2016. Het gaat om 40 m2.

Kliklaminaat leggen in een keuken

Graag een offerte voor het vervangen van kliklaminaat in de keuken na waterschade. Ongeveer 8m2 inclusief ondervloer. Afvoeren oude vloer en aansluiten op het bestaande laminaat wat door het hele huis ligt. Op korte termijn!

Plinten plaatsen

Ik wil graag hoge plinten laten inmeten en monteren in mijn flat. De plinten moeten komen in de woonkamer, keuken, hal en voor de helft op een slaapkamer. De woning heeft een oppervlakte van ongeveer 50m2. Graag ontvang ik een offerte.

Vloerverwarming plaatsen en afwerkvloer storten

In mijn gerenoveerde woning moet op de 2e woonlaag een vloerverwarming met een nieuwe afwerkvloer gestort worden. Ik wil graag een systeem waarmee de vloer zowel gekoeld als verwarmt kan worden. De vloeroppervlakte is ongeveer 50 m2.

Betonvloer egaliseren

Graag ontvang ik een offerte voor het egaliseren van de garagevloer. De oppervlakte is 18 m2.

PVC-vloer aanleggen in de woonkamer

Graag offerte voor het leggen van een PVC vloer in de woonkamer, keuken en hal. Het gaat om ongeveer 55-60 m2. Er ligt nu een plavuizen vloer, deze moet geëgaliseerd worden en daarna PVC eroverheen. Misschien even komen kijken?

Laminaat laten leggen

Binnenkort willen wij laminaat kopen bij de Gamma en dan wil ik weten wat het kost om het te laten liggen de maten zijn 16 m2 plus ondervloer liggen.

Bamboeparket schuren en lakken

Wij zoeken hulp bij het schuren van onze bestaande bambooparket vloer van circa 38 m2. Hij is reeds voorgeschuurd, maar moet nog verder worden afgeschuurd met de bandschuurmachine korrel X. Daarna lakken in overleg (of zelf lakken) met Skylt lak reeds aanwezig.

Betonvloer egaliseren

Er komt een vinylvloer op, dus de betonvloer moet worden geëgaliseerd! Het gaat om 51 m2, woonkamer, slaapkamer en hal. Graag een prijs aub.