Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor vloer egaliseren voor pvc:

Vloer egaliseren voor PVC

Egaliseren van de vloer nadat er vloerverwarming is geplaatst en sleuven dicht zijn gemaakt. Egaliseren omdat er pvc vloer op komt. Betreft verbouwing woning staat leeg. Gaat om 40m2
Onze klant uit Hoogvliet Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloer egaliseren voor pvc uit heel Nederland:

Betonlook vloer

Betonlook vloer gieten in de hal. 6m2. Nu ligt er een slecht afgewerkte tegelvloer dus eerst egaliseren lijkt me noodzakelijk.

Vloer

Het gaat om laten zetten van PVC-laminaat en ondervloer inclusief de plakplinten. het gaat om 41-43 m2 plinten. Egaliseren vloer gedeelte van 30 centimeter bij 200 centimeter en 20 centimeter bij 20 centimeter.

Egaliseren smeervloer + laminaat leggen

Paar plekken smeervloer egaliseren (meer dan 2mm) en het leggen van een laminaat vloer, vloeroppervlakte 27 m2. Geen voorwerk nodig. Wij hebben nog geen laminaat aangeschaft maar weten al wel welke wij willen.

Verwarmde vloer egaliseren

Op de begane grond moet de vakman de vloer egaliseren op de vloerverwarmingsvloer. De grond is erg onregelmatig. Het is ongeveer 55 m2. Huiskamer-entree en keuken, behalve het toilet. Plus-minus 1 cm dik om alles recht te trekken. Prijs is minder belangrijk dan wanneer het mogelijk is. Het liefst met een pompwagen en op korte termijn. De klant wil graag gebruik maken van een foam. De klant wil het graag zo snel mogelijk laten toen en dat mag ook worden meegenomen in de prijs.

Cementdekvloer egaliseren

Betreft een nieuwbouwwoning. Cementdekvloer ligt er strak in, parketlegger wil graag werken op een vloer die is geëgaliseerd. Verloop cementdekvloer is maximaal 2 mm per 2 meter.

Badkamer en toilet tegelen

We willen de badkamer met de afmeting 270 lang en 216 breed, 260 hoog betegelen met 30 x 60 centimeter tegels. We hebben 2 kleuren tegels besteld. Voor de vloer en de lange wand grijs en de overige wanden wit. Tegelen graag tot aan plafond. De tegels zijn gerectificeerd; 10,0 en 9,3 millimeter dik. Het egaliseren van de badkamervloer: Op de vloer lagen tegeltjes, deze zijn al verwijderd. Het toilet heeft de afmeting 150 centimeter breed en 116 centimeter lang, ook 260 hoog, Ook hier willen we 2 in kleuren betegelen. De vloer en de achterwand van het toilet betegelen met grijze en overige wanden met witte tegels. Tegelen ook hier tot aan plafond. Misschien dat wij nog een nis in de achterwand willen met dan witte tegels. Materialen zullen aanwezig zijn, behalve het kimband. Mogelijk op uw advies nog aanvullend kit en voegmiddel aan te schaffen. De uitvoering bespreken we in nader overleg. Graag nu uw globale indicatie en na een eventuele bezichtiging gedetailleerd.

Badkamer- en toiletvloer egaliseren en betegelen

Ik wil de badkamer en toilet vloer geëgaliseerd en betegeld hebben. Het gaat om een totaal van 6 m2.

Egaliseren van een vloer en leggen van laminaat

Wij hebben een nieuwe woning en zijn daar nu druk aan het klussen. We willen op onze 1e verdieping in 3 slaapkamers en een gang/hal/vide ± 65 m² laminaat een één stuk laten leggen. De ondergrond moet eerst nog geëgaliseerd worden. De laminaat vloer, ondervloer en al het egalisatiemateriaal hebben we al in huis. We zoeken dus een vakman om letterlijk de klus te klaren. We ontvangen graag vooraf uw prijsopgave.

Vloer egaliseren

Ik wil graag een benedenvloer laten egaliseren. De huidige vloer is een tegelvloer met vloerverwarming. Het gaat om 49 m2. Zie voor huidige vloer de foto in de bijlage. Hiervoor zou ik graag een prijs willen. Daarna willen we een PVC strokenvloer leggen. We hebben al PVC hiervoor in gedachten. Dit zijn stroken van 15.2 cm bij 91.4 cm die we in visgraat willen hebben. Ook hiervoor zou ik graag een prijs willen.

Betonlook vloer maken op plavuizen

Ik heb een woonkamer van ongeveer 60 m2 momenteel liggen hier plavuizen in graag ontvang ik een prijs voor het egaliseren van de plavuizen en aanbrengen van een nieuwe vloer. Er zit vloerverwarming onder. Bij voorkeur eind november uitvoeren.

Partners

Partners van Casius