Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor vloer egaliseren voor pvc:

Vloer egaliseren voor PVC

Egaliseren van de vloer nadat er vloerverwarming is geplaatst en sleuven dicht zijn gemaakt. Egaliseren omdat er pvc vloer op komt. Betreft verbouwing woning staat leeg. Gaat om 40m2
Onze klant uit Hoogvliet Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloer egaliseren voor pvc uit heel Nederland:

Plavuizen verwijderen

Plavuizen verwijderen uit gang, keuken en woonkamer. In totaal 55 m2 . De plavuizen zijn gelegd in de specie en daaronder zit vloerverwarming. De vloerverwarming moet intact blijven. Graag daarna het afval afvoeren + egaliseren van de vloer zodat er direct weer getegeld kan worden.

Vloer egaliseren in kantoorpand

In een kantoorpand in Leiden op de 4e verdieping wordt tapijt verwijderd. De vloer moet dan i.v.m. lijmresten geëgaliseerd worden en nageschuurd. Het gaat om 400 m2. Lift kan gebruikt worden.

Anhydriet vloer egaliseren

Wij willen klik pvc laten leggen. Het betreft nieuwbouw +/- 138 m2. Tijdens ons voorschouw zag ik toch wel dat de vloer niet overal egaal is. De bouwer wees erop dat de vloer in principe opgeleverd wordt voor direct leggen van laminaat en vloerbedekking. Er ligt vloerverwarming door heel het huis. Graag een prijsopgaven en advies. Wij denken dat 1 a 2 mm genoeg zal zijn .. er komt ook een ondervloer onder de pvc welke ook wat oneffenheden weghaalt. Enig spoed geboden zou ik op prijs stellen ivm planning. U kunt mij bereiken opGr,

Vloer egaliseren

Ik heb een tegelvloer van ongeveer 45 m² verwijderd en nu is de betonnen ondergrond erg ongelijk. Ik wil de vloer laten egaliseren, zodat ik er daarna een laminaatvloer op kan plaatsen. Ik ontvang graag een offerte van bedrijven die hier snel tijd voor hebben.

Plavuizen vloer laten egaliseren

Ik wil graag een plavuizen vloer laten egaliseren, er moet PVC overheen gelegd worden. Dit graag voor 1 februari 2018. Het gaat om 70 m2 vloer.

Egaliseren van plavuizen

Graag zouden wij vinyl leggen op onze vloer, maar dit moet ge egaliseerd worden

Vloer egaliseren

Het egaliseren van een gevlinderde zandcement vloer in een kelderruimte van 1 jaar oud. Oppervlakte 40 vierkante meter. Voor het eventueel later leggen van marmoloeum.

Egalisatie aanbrengen op verwarmde vloer

Egaliseren vloer met vloerverwarming om pvcplaten te kunnen plaatsen

Tegelvloer verwijderen en egaliseren

Graag ontvangen wij uw offerte voor het verwijderen van een plavuizenvloer inclusief egaliseren. Het is niet bekend of de vloer verlijmd of in het cement gelegd is. In de vloer is vloerverwarming aanwezig, deze hoeft niet per se behouden te blijven. De oppervlakte is 55 m2. De werkzaamheden dienen in april 2018 plaats te vinden. Bij de woning zal een container worden geplaatst, hier kan het puin in gestort worden.

Plavuizen verwijderen en vloer egaliseren

Wij hebben een nieuwe woning aangeschaft en beneden ligt een plavuizen vloer op vloerverwarming. De plavuizen moeten eruit, de vloerverwarming mag blijven. De vloerverwarming ligt in zand/cement gestort, de plavuizen zijn daarop gelijmd. Ongeveer 40-45 m2. Na het verwijderen van de plavuizen willen we er een laminaatvloer op leggen. Graag ontvang ik van u een voorstel, inclusief afvoer en eventuele stelposten. Werkzaamheden moeten in de week van 8 januari gebeuren.

Partners

Partners van Casius