Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Hoogvliet Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Hoogvliet Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Hoogvliet Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Hoogvliet Rotterdam of directe omgeving.


Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Hoogvliet Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: laminaat leggen HDF of PVC, siergrindvloer keuken verwijderen, vloerverwarming aanleggen in keuken en woonkamer, pVC vloer leggen en 2 trappen bekleden, parketvloer in huiskamer, gang en keuken vervangen, houtenvloer vervangen door schuimbeton en vloerverwarming aanleggen, cement dekvloer laten storten en afwerken met woonbeton, vbi ps renovatievloer met vloerverwarming aanleggen, broodjesvloer met vloerverwarming aanbrengen, balken- en broodjesvloer met vloerverwarming aanbrengen, laminaat vervangen, een betonvloer laten vlinderen, scheef aflopende vloer egaliseren recht maken, laminaat verwijderen en opnieuw leggen, laminaat vervangen na een lekkage, pVC + laminaat leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Hoogvliet Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Hoogvliet Rotterdam:

Laminaat leggen

Ik wil graag laminaat laten leggen, gaat om 50 m2 in 4 ruimtes. Oude vloerbedekking ook verwijderen en afvoeren.

Plavuizen plinten slijpen en plaatsen

Voor onze vloer zoeken we iemand die kan helpen om met name de hoeken van de plavuizen plinten netjes kan slijpen en plaatsen, afvoeren etc. Onze voorlegger is er van door en gaat het niet afmaken helaas.

Offerte van de laminaat vloer na waterschade

Door het verkeerd monteren van mijn nieuwe keuken heb ik lekkage gehad en zijn er planken van mijn laminaat beschadigd. Het laminaat is niet meer te krijgen wat er ligt. Het is net nog geen 2 jaar oud. De totale afmetingen zijn zo'n 60 m2. Maar alle meubels moeten er ook uit, iets wat ik niet kan.

Laminaatvloer vervangen na waterschade

In de woning dient de laminaatvloer vervangen te worden in verband met waterschade. Het betreft een oppervlakte van ongeveer 9 bij 6 meter. De vloer zelf ligt ook onder de keukenkasten. De oude vloer dient dus ook weggehaald te worden, inclusief de bevestigde plinten. Na het plaatsen van de vloer dienen ook de nieuwe plinten bevestigd te worden. Werkzaamheden vinden plaats op de 1e verdieping van de woning.

Badkamervloer storten

Ik wilde graag mijn badkamervloer laten verhogen en afvoerpunten verplaatsen in de vloer. Daarnaast wil ik ook aantal leidingen verplaatsen in de badkamer. Het gaat hierbij om een nieuwbouw woning wat omtrent november 2018 opgeleverd zal worden en de badkamer wordt casco opgeleverd worden. Het gaat om 5,2 m2.

Offerte schade aan laminaat voor verzekering

Schade aan laminaat en ondervloer. Lekkage via de keukenkraan langs de achterwand van de keukenkast, onder het laminaat gelopen. Het is voor ons niet duidelijk tot waar de schade is, omdat wij niet kunnen beoordelen tot hoever het water onder het laminaat is doorgelopen. De keuken heeft een oppervlakte van ongeveer 10 m2, laminaat ligt ook onder het keukenblok. Laminaat ligt doorgetrokken naar woonkamer en gang.

Laminaat en tapijt verwijderen

Laminaatvloer en vloerbedekking verwijderen en afvoeren.

Vloer egaliseren voor PVC

Egaliseren van de vloer nadat er vloerverwarming is geplaatst en sleuven dicht zijn gemaakt. Egaliseren omdat er pvc vloer op komt. Betreft verbouwing woning staat leeg. Gaat om 40m2

Vloer egaliseren

Vloer oppervlakte ongeveer 30 m2. Vloer dusdanig glad zijn dat deze geschikt is om een kleur aan te brengen. Er komt geen vloer op te liggen.

Plavuizen verwijderen en of vloer egaliseren dan epoxie

Betreft plavuizen vloer met er onder vloerverwarming. De vloer is ongeveer 47 m2. Naden van de plavuizen vloer sterk vervuild. Wat raad u aan wil graag een krasvrije vloer. Wat zijn de mogelijkheden en graag een prijsopgave. Meerdere foto's kunnen worden gemaild. Mag epoxie cq beton, gietvloer er overheen.

Gehorige en krakende vloer isoleren

Heer/mevrouw , Vanwege een gehorige/ krakende vloer in 1 slaapkamer en overloop op de boven verdieping zouden wij dit willen laten isoleren. De slaapkamer is 10,9 m2 en de overloop is 3,6 m2. Er ligt laminaat op de houten verdiepingsvloer. Zie ziet het plafond bewegen als iemand boven loopt.

Siergrind vloer aanleggen

Het leggen van ongeveer 40 m2 siergrindvloer op bestaande vloer van plavuizen. Eerder heeft er een laminaatvloer op gelegen. Er is dus wat ruimte. Wat voor soort grind is er wat zijn de kosten voor het sealen?

Ondervloer, laminaat en plinten leggen

Ik wil graag een offerte aanvraag; voor het verwijderen van mijn laminaat, nieuwe laminaat laten leggen voor ongeveer 50 m2, plinten (35 meter van de muur verwijderen en nieuwe plaatsen van 15 cm hoog in het wit. Deze afgelakt in rall 9010 zijdeglans. Ook moet ik een nieuwe ondervloer van 3 m2 in de keuken hebben. Dit in verband met waterschade.

Egaliseren van een zandcement vloer

Aan het einde van week 29 is in een zandcementvloer van ongeveer 60 m² onze nieuwe vloerverwarming aangebracht. Daarna wil ik de vloer graag laten egaliseren. Ik hoor graag wie er tijd heeft en wat de kosten zijn.

Vloer egaliseren

De vloer in de hal, woonkamer en keuken willen wij laten egaliseren. De vloer bestaat nu uit een soort bakstenen. De oppervlakte is ongeveer 35 m2.

Betonplaat voor blokhut maken

Het gaat om het maken van een betonvloer voor de bouw van een blokhut. De afmeting zal 7.50 bij 4 meter moeten worden, 20 cm dubbel bewapend en de vorstrand zal 50 cm moeten worden.

Vloerbedekking verwijderen

Ik wil graag vloerbedekking laten verwijderen, het gaat om 1 woonkamer, 1 slaapkamer en een gang. Betreft ongeveer 35 m² vloerbedekking dat verwijderd moet worden. ik denk dat sommige stukken los en/of gelijmd zijn. Graag als het kan voor 16 april. Wat ga mij dit kosten?

Parket schuren en lakken

Half maart krijg ik sleutels van mijn nieuwe woning met een parket vloer, deze moet geschuurd en gelakt worden. De oppervlakte is ongeveer 25 m2. Graag zou ik hier prijsopgaven voor ontvangen.

Laminaatvloer leggen op de zolderverdieping

Betreft een offerte voor de verzekering. Ik wil graag een offerte ontvangen voor het leggen van een zoldervloer (ondervloer, vloer en plinten). We hebben een zolder van ongeveer 34 m2. Er dient ook een oude laminaat en ondervloer verwijderd te worden. Tevens moeten ook alle spullen van zolder naar beneden worden gebracht en na het leggen van de vloer, weer terug gezet worden. Het gaat om een wasmachine, droger, tweepersoons boxspring, 1 matras van 180 x 200 cm, garderobekast van 200 x 100 cm en de oude vloer. Graag zou ik willen weten wat dit zou gaan kosten.

Siergrindvloer verwijderen en egaliseren

Wij hebben op de 1e verdieping van onze woning in de woonkamer met open keuken een siergrindvloer van ongeveer 52 m². Daar ligt vloerverwarming onder. Wij willen de toplaag met het siergrind graag laten verwijderen en daarna de vloer laten egaliseren. Wij ontvangen hiervoor graag een offerte.

Laminaat in de nieuwe woning laten leggen

Wij willen graag laminaat gelegd hebben in onze nieuwe woning van ongeveer 85 m2. Dit natuurlijk met ondervloer en plinten. Er hoeft geen oude vloer verwijderd te worden.

Laminaat trekt bol

Het laminaat in de keuken is bol getrokken, ik heb een foto als bijlage toegevoegd. Is het mogelijk om ons een offerte toe te sturen waarin iemand langs kan komen binnen een week aangezien de vloer elke dag een stukje erger bol trekt?

Terrazzo vloer aan laten leggen in keuken en gang

Ik wil graag een Terrazzo vloer in de keuken en de gang. Het gaat om iets minder dan 30 m2. Ik heb gehoord dat terrazzo kwetsbaar is voor vlekken? Kunt u mij daar meer over vertellen?

Betonlook op de vloer aanbrengen

Graag ontvang ik een offerte voor het storten van een betonlook vloer over de vlakke tegelvloer. De oppervlakte is ongeveer 50 m2.

Vloer egaliseren

Het betreft het egaliseren van een betonvloer met lichte schade van het verwijderen van plavuizen, 45 m2. De vloer heeft putten, geen verhogingen, want alle lijmresten halen we weg. Alleen de putten/gaten vullen. Een paar mm hoogte is maximaal nodig. Het is op de begane grond. Graag ontvang ik van u een prijs per m2 of een totaalprijs en de duur van de werkzaamheden. Het is voor een huis dat ik wil gaan aanschaffen.