Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor parket schuren en in olie/wax zetten:

Parket schuren en in olie/wax zetten

Circa 50 m2 parket schuren en voorzien van olie/waxlaag in kleur. Werkzaamheden in Hillegom. Begin mei moet het gebeuren.
Onze klant uit Hillegom (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor parket schuren en in olie/wax zetten uit heel Nederland:

Parket schuren

Graag zou ik onze parketvloer van 28 m2 willen laten opschuren, het liefst uiterlijk voor 5 augustus. Wij kunnen zelf de lak kopen en aanbrengen. Graag ontvang ik voor het opschuren een offerte en de beschikbaarheid.

Merbau parketvloer schuren en in lichte kleur lakken

We hebben een donkere Merbau parket vloer op de begane grond. Betreft 60 vierkante meter. Deze moet geschuurd worden en het liefst in een lichtere kleur gelakt worden. Ik weet niet of de vloer nu ook gelakt is. Uitvoering rond half september.

Rustiek eiken vloer schuren en lakken

Wij willen binnenkort onze eiken parketvloer van ongeveer 44 m² laten schuren en laten voorzien van 3 lagen projectlak. Het betreft de vloer in de woonkamer, keuken en hal. Het is een rustiek eiken A Bourgonje geborsteld parket van 20 mm met V-groef. We ontvangen graag uw offerte.

Parket schuren en dekkend wit verven

Het schuren van parket in de woonkamer van 20 m2 vervolgens dekkend wit met een mat finish (als dat mogelijk is) of lak. Woning is in het centrum van Alkmaar en mijn woonkamer is op de eerste verdieping van een gehele huis.

Parket laten schuren en lakken

Parket laten schuren en lakken eiken 35 m2

Beuken parket renoveren

59 m2 schuren en behandelen met olie of lak Junckers beuken 2 strooks massief.

Parketvloer en plinten schuren en oliën

Ik wil graag de parket in de woonkamer laten schuren en oliën. De parket heeft v-groeven en eiken toplaag. De vloer is eerder geolied. De vloer is 33 m2. Ook de lage maar wel staande plinten meenemen. Bij voorkeur in de avond uw reactie.

Houten vloer opschuren en lakken of oliën

Ik zou graag een houten vloer op willen laten schuren en laten behandelen. Het gaat om ongeveer 20 m2 parket. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Vloertegels leggen en parket renoveren

Betreft het leggen van 53m2 keramische tegels (model Vintage Hout) van 15x90cm. Deze moeten geplaatst worden op de huidige plavuizenvloer. Geen sprake van vloerverwarming of iets dergelijks. Tevens wil ik een parketvloer van 24 vierkante meter laten schuren en in de kleurolie laten zetten. Graag een offerte inclusief benodigde materialen en BTW. In de derde week van september moet het worden uitgevoerd.

Schuren en afwerken van parket

Ik wil graag het parket laten schuren en afwerken. Het betreft een vloer van ongeveer 40 m2 en het is een visgraat vloer. Elke lat is 5 cm breed.

Partners

Partners van Casius