Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor parket schuren en in olie/wax zetten:

Parket schuren en in olie/wax zetten

Circa 50 m2 parket schuren en voorzien van olie/waxlaag in kleur. Werkzaamheden in Hillegom. Begin mei moet het gebeuren.
Onze klant uit Hillegom (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor parket schuren en in olie/wax zetten uit heel Nederland:

Houten vloer op laten knappen

Graag zouden wij onze, wij denken parket, vloer willen laten opknappen. Hij is in niet zo beste staat een op sommige plekken flink versleten. Kunt u aangeven wat de kosten hiervan kunnen zijn? Het gaat om het schuren en in een nieuwe kleur lakken/oliën. De oppervlakte is tussen de 30 a 35 m2 groot en de ruimte is leeg.

Parket schuren en lakken of in de was zetten

Ik heb een parket vloer van ongeveer 28 m2 moet geschuurd en eventueel gelakt worden of in de was. De vloer staat nu ook in de was, echter willen wij geen glimmende vloer. Kunt u voor beide mogelijkheden een offerte geven?

Houten GAMMA-vloer laten leggen

Graag willen wij in ons nieuwe huis in de gang, woonkamer en open keuken een nieuwe houten vloer laten leggen. Wij hebben hiervoor grenen vloerdelen van de Gamma aangeschaft. Nu is het huidige lamel parket onder het keukenblok gelegd. Indien mogelijk willen wij de nieuwe vloer ook onder het keukenblok laten doorlopen en wij vroegen ons af of dit ook mogelijk is? Bijgevoegd zitten twee foto's van de huidige situatie. Daarnaast horen wij graag de meerprijs voor het schuren en lakken van de vloer en de aanleg van plinten. Het gaat om ongeveer 40 m2. We hebben ook een rooster/convectorput in de vloer, dit rooster/convectorput is precies op maat gemaakt voor de huidige vloer. Graag willen we even kijken hoe we de nieuwe vloer passend kunnen laten maken.

Mozaïek parket schuren en oliën of lakken

De mozaïekparketvloer is nog in goede staat maar wij vinden de vloer te veel glimmen en zoeken een meer natuurlijke uitstraling. De vloer lijkt nu gelakt te zijn. Het gaat om ongeveer 48,5 m2. Wat is er mogelijk?

Bamboevloer schuren en lakken

Onze parket bamboe vloer ligt pas een paar jaar en nu ontstaan onder de mat in het midden van de kamer donkerbruine vlekken die ik er met ontweringswater gedeeltelijk heb uitgekregen. Maar de rest van de vloer is ook eigenlijk niet fraai. Donkere stukken en dof aanzien. Eigenlijk wil ik het liefst de vloer laten schuren en dan laten lakken (is nu geolied). De oppervlakte is 35 vierkante meter. Kan dit en wat zou het kosten?

Visgraat parket opnieuw lakken

Het schuren, eventueel spijkergaten plamuren en opnieuw lakken van ongeveer 50 m2 visgraat pakket (zie foto's). Het betreft een woonkamer en een hal.

Parketvloer repareren

Ik heb mijn oude eiken parketvloer laten schuren en repareren Helaas ben ik niet tevreden Er zitten kieren in het parket en donkere vlekken Ook zijn er een aantal plinten niet geplaatst Degene die dit gedaan heeft is helaas niet bereikbaar. Ik zou graag willen dat er iets aan die kieren gedaan wordt En dat de donkere vlekken verdwijnen En een paar plinten plaatsen De vloer hoeft dus niet helemaal gedaan worden 40 m2

Parket renoveren

Ik wil graag de parketvloer in de woonkamer, keuken en hal laten schuren en behandelen met olie/wax. Het betreft zo'n 45 m2. We willen het tussen 4 en 10 oktober alles gedaan hebben.

Parket renoveren met Rubio Monocoat

Ik wil graag de parketvloer in de woonkamer, keuken en hal laten schuren en behandelen met Rubio Monocoat. Het betreft zo'n 65 m2. Ook moet op een tweetal plekken de zwarte bies een klein stukje (2 x 60 cm) omgelegd worden.

Massief eiken parket schuren en aflakken

Massief eiken parket, 27 m2, opschuren en aflakken. Enkele planken moeten teruggezet worden op de oorspronkelijke laag. Het betreft een vloer met een V-groef, enkele planken zijn iets uit elkaar gegaan, dit zal weer even op zijn plaats gezet moeten worden.

Partners

Partners van Casius