Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor parket schuren en in olie/wax zetten:

Parket schuren en in olie/wax zetten

Circa 50 m2 parket schuren en voorzien van olie/waxlaag in kleur. Werkzaamheden in Hillegom. Begin mei moet het gebeuren.
Onze klant uit Hillegom (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor parket schuren en in olie/wax zetten uit heel Nederland:

Houten vloer opschuren en lakken of oliën

Ik zou graag een houten vloer op willen laten schuren en laten behandelen. Het gaat om ongeveer 20 m2 parket. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Vloertegels leggen en parket renoveren

Betreft het leggen van 53m2 keramische tegels (model Vintage Hout) van 15x90cm. Deze moeten geplaatst worden op de huidige plavuizenvloer. Geen sprake van vloerverwarming of iets dergelijks. Tevens wil ik een parketvloer van 24 vierkante meter laten schuren en in de kleurolie laten zetten. Graag een offerte inclusief benodigde materialen en BTW. In de derde week van september moet het worden uitgevoerd.

Schuren en afwerken van parket

Ik wil graag het parket laten schuren en afwerken. Het betreft een vloer van ongeveer 40 m2 en het is een visgraat vloer. Elke lat is 5 cm breed.

Parket schuren en lakken

Ik zou graag mijn parketvloer (55 m2) laten schuren en mat laten maken met een beschermlaag. Het parket is nu hoogglans en vrij donker, er zitten geen groeven in.

Parket schuren en lakken

Half maart krijg ik sleutels van mijn nieuwe woning met een parket vloer, deze moet geschuurd en gelakt worden. De oppervlakte is ongeveer 25 m2. Graag zou ik hier prijsopgaven voor ontvangen.

Parket schuren en whitewash lakken

Ik heb parket in de woonkamer en hal liggen. Het is een beetje rood/bruin van kleur. De vloer ligt verlijmd. De woonkamer is 4 x 7.20 meter en de hal is 2.10 x 1.80 meter. Ik zou het parket geschuurd en witgelakt/white wash willen hebben. Ik zou graag ook parket in de beneden-slaapkamer willen, hetzelfde als in de andere vertrekken. Die kamer is 4.16 x 3.02 meter. Daar ligt nu laminaat. Wie kan mij adviseren en de klus voor mij doen?

Massieve parketvloer schuren en impregneren

Ik heb een L-vormige kamer met een massief eiken parketplanken vloer. Het is een parket van ongeveer 10 mm dik vol verlijmd op een 10 mm dikke laag mozaïekparket die ook volvlak verlijmd is op de betonvloer. Er zit een v-groef in. Het oppervlak betreft een recht stuk van ongeveer 6.40 meter lang en 3.60 meter breed en een zijstuk van ongeveer 2.90 x 3 meter. Wij overwegen om de vloer opnieuw te laten schuren en opnieuw te impregneren. Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte.

Houten vloer op laten knappen

Graag zouden wij onze, wij denken parket, vloer willen laten opknappen. Hij is in niet zo beste staat een op sommige plekken flink versleten. Kunt u aangeven wat de kosten hiervan kunnen zijn? Het gaat om het schuren en in een nieuwe kleur lakken/oliën. De oppervlakte is tussen de 30 a 35 m2 groot en de ruimte is leeg.

Parket schuren en lakken of in de was zetten

Ik heb een parket vloer van ongeveer 28 m2 moet geschuurd en eventueel gelakt worden of in de was. De vloer staat nu ook in de was, echter willen wij geen glimmende vloer. Kunt u voor beide mogelijkheden een offerte geven?

Houten GAMMA-vloer laten leggen

Graag willen wij in ons nieuwe huis in de gang, woonkamer en open keuken een nieuwe houten vloer laten leggen. Wij hebben hiervoor grenen vloerdelen van de Gamma aangeschaft. Nu is het huidige lamel parket onder het keukenblok gelegd. Indien mogelijk willen wij de nieuwe vloer ook onder het keukenblok laten doorlopen en wij vroegen ons af of dit ook mogelijk is? Bijgevoegd zitten twee foto's van de huidige situatie. Daarnaast horen wij graag de meerprijs voor het schuren en lakken van de vloer en de aanleg van plinten. Het gaat om ongeveer 40 m2. We hebben ook een rooster/convectorput in de vloer, dit rooster/convectorput is precies op maat gemaakt voor de huidige vloer. Graag willen we even kijken hoe we de nieuwe vloer passend kunnen laten maken.

Partners

Partners van Casius