Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor parket schuren en in olie/wax zetten:

Parket schuren en in olie/wax zetten

Circa 50 m2 parket schuren en voorzien van olie/waxlaag in kleur. Werkzaamheden in Hillegom. Begin mei moet het gebeuren.
Onze klant uit Hillegom (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor parket schuren en in olie/wax zetten uit heel Nederland:

Visgraat parket schuren en lakken

Graag zou ik een prijs per m2 ontvangen voor het schuren en componentlakken van een eiken visgraat parket. Het gaat om een ruimte van ongeveer 50 m2 en 2 gangen van totaal 30 m2. De meubels in de woning dienen te worden verschoven.

Parket schuren en in de olie zetten

De huidige vloer is een eiken houten parket vloer in een gelige kleur. Deze moet geschuurd worden en met olie naar lichte witte kleur worden gebracht. De oppervlakte is 42 m2 en de plinten verwijderen we zelf.

Parket schuren

Ik wil graag parket laten schuren in de woonkamer, 60 m2. De werkplek is goed bereikbaar. Klant wil de werkzaamheden graag tijdig laten plaatsvinden.

Parket schuren en lakken

Ik wil graag een offerte voor een parketvloer van 36 m2 laten opschuren en lakken. Is het eventueel mogelijk de kleur ook lichter te maken?

Parket schuren

Graag zou ik onze parketvloer van 28 m2 willen laten opschuren, het liefst uiterlijk voor 5 augustus. Wij kunnen zelf de lak kopen en aanbrengen. Graag ontvang ik voor het opschuren een offerte en de beschikbaarheid.

Merbau parketvloer schuren en in lichte kleur lakken

We hebben een donkere Merbau parket vloer op de begane grond. Betreft 60 vierkante meter. Deze moet geschuurd worden en het liefst in een lichtere kleur gelakt worden. Ik weet niet of de vloer nu ook gelakt is. Uitvoering rond half september.

Rustiek eiken vloer schuren en lakken

Wij willen binnenkort onze eiken parketvloer van ongeveer 44 m² laten schuren en laten voorzien van 3 lagen projectlak. Het betreft de vloer in de woonkamer, keuken en hal. Het is een rustiek eiken A Bourgonje geborsteld parket van 20 mm met V-groef. We ontvangen graag uw offerte.

Parket schuren en dekkend wit verven

Het schuren van parket in de woonkamer van 20 m2 vervolgens dekkend wit met een mat finish (als dat mogelijk is) of lak. Woning is in het centrum van Alkmaar en mijn woonkamer is op de eerste verdieping van een gehele huis.

Parket laten schuren en lakken

Parket laten schuren en lakken eiken 35 m2

Beuken parket renoveren

59 m2 schuren en behandelen met olie of lak Junckers beuken 2 strooks massief.

Partners

Partners van Casius