Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor wc vloertje leggen granito:

WC vloertje leggen granito

Ik zou heel graag willen weten of het mogelijk is een granito wc vloertje te plaatsen in ons huis. De foto's zitten erbij om een idee te krijgen. Het zou gaan om een vloertje incl opstaande rand. Natuurlijk wordt uiteindelijk de gehele toiletruimte gerenoveerd. Wat zou de prijs zijn en een eventuele wachttijd? Wij wonen in een jaren 50 pand.
Onze klant uit Hellevoetsluis (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor wc vloertje leggen granito uit heel Nederland:

Granieten wc vloertje

Goedemiddag! Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn voor het plaatsen van een granieten toiletvloertje. Afmetingen zijn 116cm x 87cm. En welke kleuren er te verkrijgen zijn.

Afmaken klus aan toiletruimte

Wij wilden de wc verbouwen, hier is een klusjesman voor geweest, maar heeft onverhoopt zijn werk niet kunnen afmaken. Hij heeft laten weten dat dit nog gedaan moet worden en daar zoeken wij dan ook iemand voor: - koof maken om buis en afvoer - deur recht zetten - paar tegels opnieuw - deurklink - ventilatiesysteem monteren - stukje afkitten - vloertje egaliseren, grijs - wasmachine kraan onder trap De afmeting is ongeveer 2 x 1,5 meter. Ik heb de offerte nodig voor mijn advocaat. Het betreft dus vooral het netjes afwerken en de puntjes op de i. Ik heb eventueel foto’s bijgevoegd en het vloertje egaliseren betreft de vloer waar nu de schoenen tijdelijk geplaatst zijn (excuus voor deze foto) en de wasmachine kraan onder de trap betreft ook die foto. Ik ben opzoek naar iemand binnen twee weken.

Renovatie badkamer en toilet

Ik wil mijn badkamer en toilet laten renoveren, breedte 200 lengte 208 hoogte 227. Wc b140 l90 h216. Het gaat om een gehele renovatie, inclusief sloopwerk, verlaagd gestuct plafond in de badkamer, het verleggen van leiding werk en het plaatsen van inloop douche inclusief het plaatsen van een wand. de radiator anderhalve meter naar rechts, het wastafeltje komt naar links. Voor de inloopdouche moet het vloertje een beetje verhoogd worden. Alle plannen zijn al uitgetekend, graag ga ik met een aannemer zitten om deze te bespreken.

Badkamer, toiletruimte, en gastendouche betegelen

We willen een vloer laten betegelen: betontegels: 60 x 60 cm 10,72 m2 en 0,99 m2 toilet Vloer gastentoilet: vloer 0,99 m2 Wanden gastentoilet wit: 3,12 m2, houttegels: 1,08 m2 Badkamer Wanden: 4,4 m2 witte tegels en 1,80 m2 houttegels Badkamer wc wand tot 1,20 : 1,08 houttegels, 1,44 witte tegels wand : totaal 2,52 m2 Gastenbadkamer: : wanden 5,4 (10 x 10 tegeltjes) Vloertje: houttegels: 1,04 m2 Alcoof en plint: 2,00 m2 (ombouw afvoer) Totaal : 33 m2

Toilet opknappen en planken ophangen

Ik wil graag 3 klussen laten uitvoeren: 1. 3 witte planken van 1 meter elk ophangen in de woonkamer, Ikea planken 10 cm dik 2. Wc pot vernieuwen boven, staande pot. De huidige oude wil ik vervangen. Het is een duoblok 3. Wc vloertje beneden betegelen met Portugese originele castelo tegels, standaard wc van 1 m bij 1 m, huidige tegels zullen er wel uit moeten want castelo tegels zijn dik. Tegels castelo heb ik al.

Wc opknappen

Mijn zoon heeft oud huis met kleine wc de muren zijn niet glad zit ook op helft van muren soort glimmende structuur op ruimte is ongeveer 1 bij 1,5 wat zou het ongeveer kosten muren te gealiseren en te betegelen inclusief vloertje en plafond glad te maken en te schilderen achterkant wc zit raampje in gelieve te mailen en niet te bellen

WC-vloer betegelen

Ik heb de sleutel gekregen van mijn nieuwe huurwoning en ben daar nu aan het klussen. Ik vond op de zolder een aantal tegels zoals ook in de hal liggen. Ik wil die tegels graag laten leggen op het vloertje van de toiletruimte beneden, zodat dat één geheel wordt met de hal. Er zijn daarvoor maar 4 grote tegels nodig. Er moet even bekeken worden of de huidige tegelvloer kan blijven liggen. Ik ontvang graag uw offerte.

Badkamer en toilet ontdoen van tegels

Ik wil de badkamer en toilet tegels slopen en laten afvoeren. Vloer en wanden. Afmetingen zijn 1,80 x 2,00 x 2,50. Deze is 2 laags, plus de wc vloer van 2 x 1,80. In de wc ligt een vloer van 90 bij 1,70 en dat vloertje moet er ook even uit.

Douche- en WC-vloer laten vernieuwen

IK WIL GRAAG JULLIE HULP VRAGEN, IK WIL EEN NIEUW VLOERTJE IN DE DOUCHE, EN IN DE WC, MAAR HET OUDE VLOERTJE ZOU ER EERST UIT MOETEN, KAN IEMAND VOOR MIJ UITREKENEN WAT DAT ONGEVEER GAAT KOSTE?

Toiletruimte renoveren

We willen graag een nieuw tegelvloertje in de toiletruimte en tevens een nieuwe wc laten plaatsen. De tegelvloer zit hier en daar los. Het toilet heeft een afvoer door de muur. Het nieuwe toilet wordt waarschijnlijk een porseleinen duoblok toilet. Indien mogelijk wil ik over de huidige vloer laten heen tegelen. Een andere optie is eventueel het vloertje egaliseren en dan een pvc vloer leggen. Graag advies betreffend de mogelijkheden en een indicatie van de kosten.