Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Hellevoetsluis te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Hellevoetsluis heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Hellevoetsluis u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Hellevoetsluis of directe omgeving.

429 klanten uit Hellevoetsluis bevelen een bij Casius in Hellevoetsluis aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Hellevoetsluis bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: de vloer van een kerk renoveren, granitovloer met zwarte rand, vloeren parketvloer en laminaat offerte, gietvloer +- 250 m2, een betonnen vloer storten in een schuur, nieuwe vloeren leggen, kete; vervangen. betonstorten woonkamer + vloerverwarming, zandcement storten vloer met isolatie, egaliseren en een gietvloer aanbrengen, zandcement over vloerverwarming, noorse leisteen vloer, vloer egaliseren op vloerverwarming, pS-renovatievloer Droog Rc=5,2 Begane grond installeren, oSB of underlayment ondervloer leggen, garage ombouwen naar woonruimte en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Hellevoetsluis staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Hellevoetsluis:

WC vloertje leggen granito

Ik zou heel graag willen weten of het mogelijk is een granito wc vloertje te plaatsen in ons huis. De foto's zitten erbij om een idee te krijgen. Het zou gaan om een vloertje incl opstaande rand. Natuurlijk wordt uiteindelijk de gehele toiletruimte gerenoveerd. Wat zou de prijs zijn en een eventuele wachttijd? Wij wonen in een jaren 50 pand.

Granieten wc vloertje

Goedemiddag! Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn voor het plaatsen van een granieten toiletvloertje. Afmetingen zijn 116cm x 87cm. En welke kleuren er te verkrijgen zijn.

Fundering storten

Wil graag een vloer laten storten in de garage van ongeveer 10 m3 . Vloer is klaar om te beginnen.

Vloerverwarming laten doorspoelen

Deel van de vloerverwarming in woonkamer werkt niet meer (2 groepen) ik denk dat 1 van de groepen verstopt zit gaarne offerte voor reinigen en doorspoelen. Het gaat om 40 m2.

Vloer begane grond vervangen

Begane grond (hal, woonkamer en keuken) van mijn woning is 60 m2. Hier liggen plavuizen met daaronder een verouderd vloerverwarmingssysteem. Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor: A) Verwijderen plavuizen en de cementdekvloer. B) Aanleggen vloerverwarming (eventueel met nieuwe cementdekvloer) en het leggen van nieuwe plavuizen.

Siergrindvloer keuken verwijderen, vloerverwarming aanleggen in keuken en woonkamer

We willen de huidige siergrind vloer in onze keuken (ca 17 m2) laten verwijderen ivm aanleg vloerverwarming (nu nog niet aanwezig) en aanleggen nieuwe vloer met tegels. Tegels kunnen wij eventueel zelf regelen. Eventueel, als de prijs interessant is, verwijderen van tegels in woonkamer en halletje (2 lagen tegels), oppervlakte ca 48 m2). Hier willen we nieuwe vloerverwarming (hoofdverwarming) laten plaatsen ter vervanging oude vloerverwarming. Dit is inclusief aansluiten van slangen etc. Graag ook naar de ideale opstelling kijken. De vloerverwarming infrezen. Er ligt nu vloerverwarming, deze is defect en dient als brijverwarming. Er ligt deels plavuizen in de woonkamer en deels siergrind in de keuken. Dit heeft een speciale hoogte, de nieuwe vloer moet op dezelfde hoogte komen ivm de dorpels etc. Wellicht is het handig als iemand even komt kijken.

pvc vloer leggen

Ik wil op de bovenverdieping pvc click laminaat leggen. de afmetingen zijn: sl.1 = 17,3 m2 sl.2 = 20,3 m2 sl.3 = 14,3 m2 sl.4 = 20,0 m2 sl.5 = n.v.t hal is aangesloten voor afm gesplitst in: hal.1 = 4,8 m2 hal.2 = 2,83 m2 hal.3 = 3,96 m2 inbouwkast in hal is 1,25 m2 Verwijderen en afvoeren van huidige vloer optioneel.

Verwijderen van grindvloer in de woonkamer en de hal

Ik wil graag mijn grindvloer in woonkamer en hal laten verwijderen. Totaal 60 m2. Februari eerste week graag beginnen, als dat mogelijk is. Ik kan zelf een container bestellen voor het afval, of helpen met afvoeren. Voor de nieuwe vloer heb ik al iemand voor.

Vloer leggen

Er moet een 66 m² laminaat vloer gelegd worden. Graag ontvang ik een offerte inclusief het laminaat.

Tegelvloer verwijderen en houten vloer leggen

Ik heb een plavuizen vloer met vloer verwarming. Ik wil de tegelvloer vervangen door een laminaat vloer geschikt voor vloerverwarming. Ik wil graag een prijs opgave voor verwijderen tegels excl en incl vloerverwarming. tegels zijn geplakt. Oppervlakte ongeveer 45 vierkante meter. Mogelijk ook een prijs voor montage vloer verwarming als hoof verwarming.

Nieuw kruipluik maken in betonnen vloer

Ons huis heeft maar 1 kruipluik terwijl het huis verdeelt is in 2 secties... Is het mogelijk om een extra kruipluik te maken in de bijkeuken.

Laminaat inmeten en leggen

Ik zou graag door een vakman laminaat willen laten inmeten om te weten wat ik moet kopen en daarna ook door de vakman laten leggen in woonkamer en twee halletjes. Ik koop laminaat en ondervloer zodra ik weet hoeveel pakken er moeten komen. Ik schat 35 vierkante meter. Ik ga al snel verhuizen en mijn uiterste datum is rond 15 augustus. De oude vloer moet misschien ook verwijderd worden.

Houten vloer en een deur vervangen

Daar wij waterschade hebben opgelopen is het nodig dat wij een nieuwe vloer laten leggen. Het is de bedoeling dat onze oude vloer en eruit gehaald wordt en afgevoerd moet worden door jullie (circa 23 m2). Tevens ook een deur. Een nieuwe ondervloer en parket/houten vloer gelegd wordt daarbij moet er ook een nieuwe deur compleet afgehangen worden en de rest deuren eventueel indien nodig ingekort worden. Let wel het gaat om een slaapkamer, hal en badkamer en er zullen meubels versjouwd moeten worden in verband met medische redenen van ons als bewoner. Badkamer is inclusief toilet, dus misschien rekening houden met manchet. In deze ruimte moet de vloer verlijmd worden. De hal en slaapkamer kunnen zwevend. Vloer, ondervloer, plinten, deur alles is dan aanwezig.

Fundering storten

Voor het plaatsen van een aanbouw zou er een fundering gestort moeten worden van 4.30 bij 9 meter, 20 cm dik met vorstrand. Daarbij dienen er buizen gelegd te worden voor afvoer toilet en douchewater. Locatie is aan een doorgaande weg, goed bereikbaar voor materieel.

PVC-vloer met clicksysteem laten leggen

Klant heeft bij GAMMA een PVC-vloer met clicksysteem en ondervloer op zwart rollen van Flexxfloors gekocht. Materialen zijn thuis beschikbaar. De onvdervloer wil klant eventueel zelf leggen. De vloer is glad en van beton. Alles (huidige bevloering) is eruit. Totaal oppervlak is 62m2. Bij aankoop is rekening gehouden met snijverlies. De vloer moet vóór 19 maart 2018 gelegd worden. Klant gaat dan verhuizen. Klant wenst graag een prijs en de vloer kan na akkoord zo snel mogelijk in onderling overleg gelegd worden.

PU-vloer laten leggen

Ik ontvang graag een offerte voor het laten leggen van een Pu vloer in een nieuwbouwwoning die voorzien is van vloerverwarming. De oppervlakte is 120 m2.

Laminaat leggen

Laminaat leggen slaapkamer + gang en halletje. Gisteren laminaat en ondervloer gekocht bij de Gamma.

Magazijnvloer egaliseren

In ons magazijn is de vloer niet gelijk. Denk hierbij aan ''gaten'' in de vloer en verschil van hoogte. De oppervlakte van dit magazijn is 30 meter bij 36 meter.

Betonvloer laten egaliseren

Het laten egaliseren van een betonvloer van 45m2 Er liggen nu tegels in en er komt daarna laminaat in te liggen.

Vloer voorzien van betonlook

Vloer betonlook aanbrengen in woonkamer, keuken en hal van een nieuwbouwwoning, op een 7 cm dikke vezelvloer. Vloeren afplakken. Vierkante meter: 100.

Laminaat in de huiskamer, hal en keuken leggen

Het leggen van laminaat in huiskamer hal keuken. De vloer is +- 42 m2 aan ondervloer en vloer. Ook plakplinten monteren. Ik heb 16 stuks plinten besteld. Deze week krijg ik het laminaat te leggen. Kunt u volgende week of die week erop de vloer leggen?

Dekvloer storten en uitvlakken

In de nieuwe uitbouw 21 m2 dekvloer storten en vlakken. Datum van uitvoering 14, 15, of 16 september. Graag een totaalprijs, per mail bij voorkeur.

PVC clickvloer leggen

60 m2 klik pvc vloer leggen + hoge plakplinten 36. Vloer is al geregeld

Plinten in de nieuwbouwwoning leggen

Ik ben op zoek naar iemand die 30 meter plinten kan leggen in ons huis (nieuwbouwwoning). De vloer ligt al, dus het gaat enkel om de plinten (9 cm hoog, MDF gelakt). Het gaat om de volgende ruimtes: woonkamer, 3 slaapkamers, hal en zolder.

Grindvloer op de vloerverwarming aanbrengen

Ik heb nu plavuizen met vloerverwarming en wil nu een andere vloer er in met behoud van de vloer verwarming. De oppervlakte is ongeveer 40 m2. Graag ontvang ik advies of de plavuizen wel of niet verwijderd dienen te worden.