Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Heinenoord te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Heinenoord heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Heinenoord u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Heinenoord of directe omgeving.

45 klanten uit Heinenoord bevelen een bij Casius in Heinenoord aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Heinenoord bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: betonvloer bewerken (1200 m2), vervangen betonvloer door geïsoleerde vloeren met vloerverwarming, de fundering/vloer voor een grote berging realiseren, dekvloer over vloerverwarming realiseren, vloercoating en gietvloer, vloer in kelder leggen, betonvloer/Broodjesvloer, prijsindicatie gietvloer, gietvloer circa 160 m2, vloerbalken vervangen, grindvloer met toplaag realiseren, vloer storten en gelijkmaken met andere vloer, betonnen zoldervloer van 10m2 ca 2 cm ophogen/egaliseren en voorzien van elektrische vloerverwarming, betonnen vloer, begane grond hout en tegel vloer leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Heinenoord staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Heinenoord:

Laminaat over bestaande vloer leggen

Ik ga verhuizen en zoek een partij die 28 m2 aan laminaat kan leggen. Bij voorkeur over de huidige vloer heen. Er is nog geen laminaat aanwezig.

Laminaat leggen

Laminaat vloer leggen. Levering verwachting - week 6. Materiaal wordt geleverd met ondervloer en plakplinten. Betreft gang binnenkomst, woonkamer keuken, en dan schuurtje aan het huis. Totaal ongeveer 50m2.

Zandcementdekvloer maken

Ik ben op zoek naar iemand die op korte termijn bij ons in de woonkamer een zandcement dekvloer kan aanbrengen van ongeveer 50 vierkante meter. Het is nu alleen een betonnen vloer. De vloer moet glad afgewerkt zijn omdat er PVC op komt te liggen.

Laminaatje laten leggen

Ik ben op zoek naar iemand die laminaat wil leggen op een oppervlakte van 25 m2. Op de slaapkamers boven en een halletje. Noem maar een leuk uurtarief.

Laminaat leggen

Mijn oude laminaat is kapot en hier moet nieuw voor komen. Het gaat om een nieuw huis met 2 kamers die zonder drempel met elkaar verbonden zijn. Maten van de kamer zijn 3,6 meter bij 3 meter en 1,2 meter bij 3,8 meter. Het laminaat, ondervloer en de plinten zijn in huis.

Door waterschade is een gedeelte van ons ...

Door waterschade is een gedeelte van ons laminaat beschadigd. Wij zoeken iemand die het kan leggen. Het gaat om een v-groef laminaat van het merk Berry floor. Een klein stukje , 7m2, ook ondervloer. Het gaat om het aanhelen van de bestaande vloer.

Bijkeuken, keuken, woonkamer, gang en ...

Bijkeuken, keuken, woonkamer, gang en toilet met vloertegels. Vloerverwarming in keuken en woonkamer. Deze is echter kapot (lekt) en ook de ketel moet vervangen worden. We willen dit combineren met nieuwe tegels in bovengenoemde ruimten. Huis is een vrijstaand huis uit 1930. Huidige vloer bestaat (voor zover ik kan zien) uit: balken, originele houten vloer, piepschuim (+/- 4 cm dik), betonlaag (met daarin de vloerverwarming), tegels. Direct moet de balkenlaag en houten vloer nagekeken worden om eventuele schade van de lekkende vloerverwarming op te sporen en advies uit te brengen over reparatie. Muren van zijn glad stucwerk geschilderd met trimetal stelatex. Eventuele schade van breekwerk moet gerepareerd worden. Plinten (nu hout) worden ook van steen