Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor schade aan kwaaitaalvloer:

Schade aan kwaaitaalvloer

Uit bouwkundige keuring: Aan de onderzijde van de (Kwaaitaal) vloer zijn diverse gebreken geconstateerd. Er is plaatselijk mechanische schade, scheurvorming en chlorideaantasting zichtbaar. Hoewel er geen constructief gevaar is, wordt geadviseerd om de vloerconstructie te laten repareren om verdere aantasting te voorkomen. De vloer is 6 bij 12 meter. Voor het herstellen van deze gebreken is een stelpost opgenomen. Geadviseerd wordt om de gebreken te laten herstellen door een specialist.
Onze klant uit Heenvliet (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schade aan kwaaitaalvloer uit heel Nederland:

Fundering woning stabiliseren en nieuwe vloer leggen, inclusief vloerverarming

Onze woning heeft veel gebreken en willen graag offertes samen of aparte delen van de verbouwing. - De woning is verzakt, graag willen wij dat deze word gestabiliseerd en recht gezet. - Nieuwe vloer in de hele woning, ivm kwaaitaal /betonrot. Mogelijkheid is een duofor vloer, afgewerkt met schaduwplaten, inclusief vloerverwarming. Bijgevoegd zijn plattegronden van de kwaaitaalvloer, plattegrond van indeling met serre uit 2004 en rapport van de schade.

Betonrot in de kruipruimte herstellen

Ik zoek een aannemer die beton herstel kan uitvoeren in de kruipruimte. Na een bouwkundig inspectie is er schade aan beton in de kruipruimte geconstateerd. Het betreft een kwaaitaalvloer in een vochtige kruipruimte. Nu wil ik graag een offerte laten maken wat de reparatiekosten zullen zijn. Het gaat om een oppervlakte van 46 m2.

Kwaaitaalvloer op betonrot onderzoeken

Graag zou ik de kwaaitaalvloer van een mogelijk aan te kopen woning aan de Van Struykstraat in Noordwijk nader willen laten onderzoeken. Er is betonrot geconstateerd tijdens de bouwkundige keuring. Met het hoofd door het kruipuik was een sectie onder de hal te zien. Het is niet bekend of er betonrot in de overige delen aanwezig is. Graag zouden wij en prijsopgaaf ontvangen voor nader onderzoek waarin gespecificeerd wordt wat de omvang van de schade is en aan welke kosten gedacht moet worden bij reparatie. Het betreft een totaal oppervak van 10 x 7,60 meter.

Kwaaitaalvloer met betonrot herstellen

Het te behandelen vloeroppervlak in de kruipruimte bedraagt circa 180 m2 en bestaat uit 94 vloerelementen. Van het totaal aantal elementen behoeven 18 elementen zonder visuele kenmerken van schade niet behandeld te worden. Er zijn 2 elementen waarbij alle aanwezige schade is ontstaan door mechanische oorzaken. Bij deze groep kan worden volstaan met handmatige reparatie van de aanwezige schade. Op basis van de resultaten van de uitgevoerde inspectie is in het inspectierapport (met kenmerk KB32. 0817) geconcludeerd dat 76 stuks vloerelementen onderhoud behoeven. Na oplevering van de herstelwerkzaamheden wordt de kwaliteit van de gehele begane grondvloer van de woning voor 20 jaar gegarandeerd conform de gestelde eisen in CUR-Aanbeveling 79 en de BRL 2818. Deze garantie omvat de kwaliteit van de door ons geleverde materialen en de applicatie daarvan, alsmede die van de elementen zonder visuele kenmerken van schade. Dit geeft u de zekerheid dat de vloer gedurende deze termijn van tenminste 20 jaar voldoet aan alle in CUR-Aanbeveling 79 en de BRL 2818 gestelde eisen.

Betonrenovatie van een kwaaitaalvloer

Ik ben momenteel mijn tussenwoning uit bouwjaar 1974 aan het verkopen. Er ligt onder de woning een kwaaitaalvloer van ongeveer 60 m² die op enkele plekken schade heeft en hersteld moet worden. Het is niet heel ernstig, maar ik wil er toch wel actie op ondernemen. Ik wil graag een offerte ontvangen voor de herstelwerkzaamheden.

Kwaaitaalvloer repareren

Nu wil het geval dat ik in onderhandeling ben over een woning. In deze woning bevindt zich een kwaaitaalvloer. Tijdens de bouwkundige keuring kwam naar voren dat er schade aanwezig is aan de vloer en/of ribben. Een nadere inspectie aan de kwaaitaalvloer heeft afgelopen dinsdag plaatsgevonden. Daaruit is naar voren gekomen dat de vloer ernstige schade heeft. De vloer bestaat uit 2 elementen en ieder onderverdeeld in 15 ribben,als ik het goed omschrijf. Alle 30 ribben zijn beschadigd. Het rapport heb ik niet in mijn bezit, daar ik niet de opdrachtgever was. Totaal oppervlakte ongeveer 47 m2. Graag zou ik een prijsindicatie op willen vragen bij uw bedrijf voor zowel het repareren van de kwaaitaalvloer, als wel het vervangen van de kwaaitaalvloer. Ik hoop u voldoende informatie verstrekt te hebben voor het geven van een prijsindicatie, zodat ik deze kan gebruiken in mijn onderhandeling met de verkopende partij en wellicht opdracht tot uitvoering door uw bedrijf. Graag zie ik uw reactie spoedig tegemoet! Als bijlagen vindt u enkele bouwtekeningen, enkele pagina’s uit het algemene bouwkundige rapport en wat foto’s van de inspectie afgelopen dinsdag.

Betonrot in de kruipruimte herstellen

Na een bouwkundig inspectie is er schade aan beton in de kruipruimte gevonden. Het betreft een Kwaaitaalvloer in een vochtige kruipruimte. Nu wil ik graag een offerte laten maken wat de reparatiekosten zullen zijn. Ik huur het huis momenteel en overweeg deze te kopen. Na contact ontvang ik u graag om de situatie te beoordelen.