Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Heenvliet te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Heenvliet heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Heenvliet u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Heenvliet of directe omgeving.

23 klanten uit Heenvliet bevelen een bij Casius in Heenvliet aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Heenvliet bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: het realiseren van een vloer op de begane grond, laminaat leggen plus ondervloer, siergrindvloer verwijderen en egaliseren, kwaaitaal vloer vernieuwen, dekvloer op vloerverwarming storten en afwerken, diverse vloeren leggen, laminaatvloer laten herstellen, rotte vloerbalken vervangen, pvc vissegraat vloer leggen in week van 5 augustus, laminaat corrigeren en hoge plinten plaatsen, zandcement voor vloerverwarming, schade na lekkage plafond, vloer egaliseren en tegels leggen, laminaat herstel na waterschade, zandcement dekvloer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Heenvliet staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Heenvliet:

Schade aan kwaaitaalvloer

Uit bouwkundige keuring: Aan de onderzijde van de (Kwaaitaal) vloer zijn diverse gebreken geconstateerd. Er is plaatselijk mechanische schade, scheurvorming en chlorideaantasting zichtbaar. Hoewel er geen constructief gevaar is, wordt geadviseerd om de vloerconstructie te laten repareren om verdere aantasting te voorkomen. De vloer is 6 bij 12 meter. Voor het herstellen van deze gebreken is een stelpost opgenomen. Geadviseerd wordt om de gebreken te laten herstellen door een specialist.

Laminaat op de vloer leggen

40 vierkanten meter laminaat leggen

Egaliseren van vloer in een loods

Egaliseren van een vloer in een loods. De vloer heeft een oppervlak van 4 bij 6 meter en loopt ongeveer 5 centimeter af. Ondergrond is epoxy. Graag informatie of dit mogelijk is en met welk materiaal en voor welke prijs.

Zandcementvloer aanleggen

Zandcementvloer aanbrengen. Oppervlakte 20 m2. Dikte 6 tot 8 cm. Vloerverwarming aanwezig. Op de dekvloer komen stenen/plavuizen.

Vloer leggen

We willen vloerverwarming in de woonkamer en tegels in woonkamer, keuken en hal. Oppervlakte van de woonkamer is ongeveer 32 m² De hal is 6 m² en de keuken is 11 m². Aankoop tegels in overleg met bedrijf.

Betonnen vloer storten op bestaande ...

Betonnen vloer storten op bestaande betonnen vloer, om te egaliseren en vloerverwarming in te verwerken.

3 slaapkamers en overloop op 1e ...

3 slaapkamers en overloop op 1e verdieping van mijn recreatiewoning te Zuidland wil ik voorzien van kliklaminaat. Het kliklaminaat + ondervloer en afwerklatjes/ plintlatjes worden gekocht bij Praxis Spijkenisse. oktober/november 2007 zal de woning worden opgeleverd.