Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Gouda te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Gouda heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Gouda u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Gouda of directe omgeving.

1650 klanten uit Gouda bevelen een bij Casius in Gouda aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Gouda bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: het realiseren van een vloer op de begane grond, betonvloer laten storten, laminaat leggen plus ondervloer, siergrindvloer verwijderen en egaliseren, kwaaitaal vloer vernieuwen, dekvloer op vloerverwarming storten en afwerken, diverse vloeren leggen, laminaatvloer laten herstellen, rotte vloerbalken vervangen, pvc vissegraat vloer leggen in week van 5 augustus, laminaat corrigeren en hoge plinten plaatsen, zandcement voor vloerverwarming, schade na lekkage plafond, vloer egaliseren en tegels leggen, laminaat herstel na waterschade en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Gouda staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Gouda:

Het renoveren van een badkamer

Ik zoek een badkamerspecialist die mijn badkamer kan opknappen. Het gaat om het vervangen van de tegels, hiervoor dient er waarschijnlijk ook een betere ondervloer gerealiseerd te worden. Daarnaast dient de wasbak en douchecabine vervangen te worden. Het gaat om ongeveer 5 m2 aan tegels.

Terrazzovloer doucheruimte plaatsen

Wij willen graag een doucheruimte met geïntegreerde douchebak van terrazzo en mooie zwarte randen. Het gaat om ongeveer 3 a 4 m2. Ook zou ik graag een hollende plint erin hebben verwerkt.

Leggen van parket

Het betreft het leggen van parket op de 1e verdieping in een ruimte met schuine muur. Het parket komt over een bestaand parket en zal inclusief hoge plinten gelegd moeten worden. De oppervlakte is 18 m2.

Houten vloer vervangen door schuimbeton met vloerverwarming

Vervangen van houten balken vloer door schuimbeton vloer met vloerverwarming. gehele woonkamer met open keuken en hal 60m2. de houten balken vloer zal al verwijdert zijn. Zie plattegrond, (entree, woonkamer, eetkamer, keuken)

Estrich vloer laten leggen inclusief egaliseren tot 3 cm met korrels

Ik zoek een vloerenbedrijf die een Estrich vloer kan leggen inclusief het egaliseren tot 3 cm met korrels. Het gaat om werk op de 1e en 2e etage (geen lift). De huidige vloer dient niet verwijderd te worden. Het gaat om ongeveer 150 m2.

Laminaat leggen in slaapkamer

Groene ondervloer en laminaat in de slaapkamer leggen 14 m2. Uitvoeren zo snel mogelijk.

Gespecificeerde offerte van de schade aan laminaat voor de verzekering

Ik heb schade aan mijn laminaat die ik eventueel wil laten repareren of vervangen. Echter, voordat de verzekering een vergoeding uitbetaald willen ze een gespecificeerde offerte van de schade of een offerte opgemaakt door een erkende reparateur. Ik ben straks een aantal weken met vakantie in het buitenland waardoor ik mijn telefoon niet kan opnemen. Contact via de mail heeft voorkeur. Mijn vraag is, kunnen jullie kosteloos een gespecificeerde offerte van de schade voor mij opstellen? Het gaat om enkele planken die vervangen moeten worden. Ik heb een foto toegevoegd van de schade die ik bijv. Bedoel.

Laminaat leggen

Op de slaapverdieping moet ongeveer 30 m2 laminaat worden gelegd, verdeeld over een kleine overloop en 2 slaapkamers. Er ligt al een ondervloer van het oude laminaat. Er zijn geen drempels, dus het laminaat moet in één stuk gelegd worden. Plinten hoeven niet, dat kan ik zelf. Het is niet mogelijk om de ruimtes helemaal leeg te maken. De bedden moeten van de ene kant van de kamer naar de andere kant geschoven worden.

Laminaat in de slaapkamer leggen

Ik wil graag laminaat laten leggen inclusief ondervloer en plinten in mijn slaapkamer van circa 11 vierkante meter.

Gelijmd laminaat verwijderen en nieuw laminaat leggen

Het gaat om het weghalen van een laminaat vloer welke gelijmd is. Tevens moet de nieuwe laminaat vloer gelegd worden inclusief ondervloer en plinten. Het gaat om 82 m2.

Laminaat leggen in woonkamer, gang en keuken

Wij willen graag een offerte aanvragen voor het leggen van laminaat in de woonkamer, gang en keuken. Totaal oppervlakte is 82 m2. We hebben er ook nog laminaat in liggen, dit is gelijmd, graag zouden we dit ook weg willen laten halen, indien dit mogelijk is. Voor beide (indien beide mogelijk is) een aparte prijs.

GAMMA laminaatvloer leggen

Klant wenst bij GAMMA laminaat, een ondervloer en plinten te kopen. Totale oppervlakte is geschat op 57m2. Onder de vloer zit vloerverwarming. Klant eheft ruimte waar de muur van 5,50 meter terug gaat naar ongeveer 3,50 meter. Klant wenst graag een offerte te ontvangen van de kosten, vanwege de bolle muur. Tevens is de offerte nodig voor de medisch urgentie. Klant krijgt op 6 maart 2018 de sleutel en de vloer moet hierna binnen een week gelegd worden. Vooraf kiken kan niet. Klant beschikt over een plattegrond.

Laminaat laten leggen

Laminaat doorlopend leggen in 4 ruimtes - bij elkaar 40 m2 - met ondervloer en plinten. Materiaal heb ik zelf aangeschaft.

Laminaat leggen

Laminaat leggen in 4 verschillende ruimte's 3 slaapkamers en de gang met ondervloer en plinten

Laminaat leggen in meerdere ruimtes

Graag laminaat leggen in 4 verschillende ruimte's en plinten doorlopend met ondervloer

Laminaat en ondervloer leggen

De klant wil laminaat laten leggen die hij/zij zelf aanschaft. Het gaat bij deze klus om ongeveer 40 vierkante meter. De klant wil tevens een ondervloer laten leggen.

Vloertegels verwijderen en vloer egaal opleveren

Ik wil de vloertegels verwijderen uit de keuken, hal en toilet. De tegels zijn gelijmd circa 50 x 32 cm groot. In totaal 12,5 m2. De tegels liggen ook onder de keukenkasten, ze moeten tot achter de plinten verwijderd worden. Vloer moet glad opgeleverd worden. De vakman mag het puin afvoeren.

Betonvloer egaliseren voor het leggen van parket

Ik zoek een vakman die op korte termijn tijd heeft voor het egaliseren van een betonvloer van 65 m². Dit blijkt onverwachts toch nodig te zijn voordat er parket gelegd kan gaan worden. Ik ontvang graag uw offerte.

Vloer van vide vergroten

We willen de vloer vergroten. Het liefst met licht materiaal. We denken aan hout of een Raster zoals gebruikt bij trappen. Het gaat om ongeveer5 m2

Granitovloer leggen

Op de oorspronkelijke granieten vloer is een tegelvloer in cement gelijmd. Graag willen wij deze vloer met een donkere buitenrand terug hebben in de hal en het toilet. De ruimte is ongeveer 7 bij 2.50 meter en er zit een opening in van de kruipruimte.

Kraken aan vloer verhelpen

Ik heb in mijn slaapkamer een houten vloer met parket en die maakt een krakend geluid. Kan je me zeggen wat het me gaat kosten om het door jullie te laten uitvoeren ? MVG,

Bollend laminaat herstellen

Ik heb sinds kort dat mijn laminaat op sommige plekken in mijn huis omhoog komt of bol staat, en dit wil ik graag snel gemaakt hebben en hoop ik dat ik hier bij de juiste adres ben om geholpen te kunnen worden. Ik heb gebeld en er werd gezegd dat ik een gratis offerte kon aanvragen en dat er iemand dan kan komen die er eerst even naar kan kijken. Dit was gratis als ik dit goed heb begrepen. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval wordt door de klant gedaan.

Egaliseren van een vloer

Ik wil graag een vloer van 55 m2 laten egaliseren.

Laminaat en ondervloer leggen

Laminaat te leggen op overloop. ongeveer 5 m2. Rechthoekig deel, wel met hoekjes en met "zijstuk" van 1 m2.

Laminaat leggen

Ik wil graag zo snel als mogelijk 60 vierkante meter laminaat laten leggen, inclusief ondervloer en hoge plinten. Ik heb het laminaat nog niet gekocht, maar zou dat zelf ook kunnen halen. Graag ontvang ik een offerte.