Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor grindvloer balkon coaten met epoxylaag:

Grindvloer balkon coaten met epoxylaag

Er moet een nieuwe epoxylaag komen over een grindvloer die op het buitenbalkon ligt, van ongeveer 16 m2.
Onze klant uit Giessenburg (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor grindvloer balkon coaten met epoxylaag uit heel Nederland:

Grindvloer verwijderen van balkon

Ik wil graag een prijsindicatie voor het verwijderen van de (poxy) grindvloer op het balkon van mijn appartement, ongeveer 6 m2. Mijn appartement is gelegen op de 5e verdieping; een ruime lift met 1000 kg hefvermogen is aanwezig. De grindvloer is (ruim 25 jaar geleden) aangelegd op een betonnen balkonvloer. Het verwijderde grind graag afvoeren.

Grindvloer op het balkon verwijderen en afvoeren

Op mijn balkon van ca. 11 m2 ligt een grindvloer in epoxyhars, deze moet verwijderd worden. Nadat er andere onderhoudswerkzaamheden zijn gedaan aan het pand moet er mogelijk een andere vloer op het balkon worden aangebracht.

Grindvloer op het balkon verwijderen

Op het balkon ligt een grindvloer van ongeveer 1 cm dik en is aangebracht met lijm, dit wil ik graag laten verwijderen. De oppervlakte is 44 m2. Het puin dient door de vakman afgevoerd te worden.

Sinds een jaar wonen wij in een ...

Sinds een jaar wonen wij in een appartement met een balkon. De vorige bewoners hebben er betonverf op gedaan, dit is voor een gedeelte losgegaan en de rest kunnen wij er niet af krijgen. Om er gelijk niet betonverf op te doen kan ook niet. Het moet dus eerst afgestoken worden en daarna willen wij het op het balkon een gegoten grindvloer of iets dergelijks. Wat zijn hier de mogelijkheden.