Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor vloer egaliseren:

vloer egaliseren

In juni krijgen we vloerverwarming dmv infresen. De sleuven zullen dicht gesmeerd worden. Egaliseren moet nog wel gebeuren ivm de PVC vloer die we willen leggen. Het gaat om ongeveer 35 m2. Wat zijn de eventuele kosten van alleen egaliseren?
Onze klant uit Dordrecht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloer egaliseren uit heel Nederland:

Egaliseren vloer i.v.m. leggen vinyl

Appartement egaliseren ongeveer 75 m² ... geen idee of alle kamers gedaan moeten worden ... graag in overleg.

Vloer egaliseren en pvc vloer leggen

Vloer in de woonkamer egaliseren en pvc vloer leggen. 70m2 in totaal. Het materiaal schaffen wij zelf aan.

Egaliseren vloer appartement en pvc-stroken (opnieuw) leggen

Onze pvc-vloer is gaan bobbelen. Zal eruit moeten en de ondervloer geegaliseerd. Graag advies van de vakman. o.a. of dat de huidige pvc-stroken opnieuw gebruikt kunnen worden. Het is een vloer met vloerverwarming en de verwarmingspijpen liggen teveel naar boven, waardoor de pvc vloer is gaan bobbelen.

Egaliseren betonvloer

Wij hebben een nieuwe pvcvloer laten leggen maar het ziet er niet uit. De vloerenleggers hadden nooit mogen leggen, ik heb het idee dat het geegaliseerd had moeten worden, maar ik ben ook maar een gewone consument zonder echte vakkennis. Zo'n 40m2 betonvloer met 2 luiken en een uitbouwkeuken met houten vloer eraan vast. Het is dus de bedoeling dat het geëgaliseerd wordt.

Egaliseren vloer schuur

Ik heb een schuur bij een bestaande schuur aan gebouwd. Het storten van de vloer is niet helemaal naar me zin gegaan. De hoogte van de oude schuur is perfect. De hoogte van de nieuwe schuur zit ong 2cm verschil in. Mij lijkt het beter om alles te egaliseren zodat alles vlak wordt. Wat denken jullie dat ik daarvoor kwijt ben?

Het egaliseren van een vloer, met egaline

Ik zoek een specialist die een vloer van 105 vierkante meter kan egaliseren met 7 mm egaline.

Een cementdekvloer ter egalisatie aanleggen

Ik zoek een vloerenbedrijf die een betonnen vloer kan egaliseren. Betreft een vloer van 26 m² in hoogte variërend van 30 mm tot 50 mm.

Betonnen vloer verlagen, afvoer en evt waterleidingen daarin verleggen en egaliseren

Ik wil mijn betonnen douchevloer verlagen en egaliseren in verband met een door mij ingeschakeld bedrijf te plaatsen nieuwe douchecel en een uit 1 stuk bestaande nieuwe vloer. Ook zal de afvoer in dat kader moeten worden aangepast/verlaagd. Eventuele leidingen in de huidige vloer moeten zo nodig worden verlegd/verzonken. Om een beeld te vormen zie de bijgevoegde foto en bouwtekening van de nieuwe vloer. Aanvullende informatie kan verkregen worden bij de leverancier van de vloer. De vloer is in totaal 90 cm bij 90 cm. De badkamer bevindt zich op de derde verdieping.

Vloer laten egaliseren

Ik wil mijn betonnen vloer laten egaliseren. Het gaat om een vloer van in totaal 63 m2. De vloer is op de eerste verdieping gelegen.

Vloer egaliseren

We hebben een gedeelte van de schuur ± 115 m2 omgebouwd als kantoor, magazijn, werkplaats en hal. We gaan hier zelf vloerverwarming op isolatieplaten leggen en willen dan graag dat de vloer geëgaliseerd wordt per ruimte i.v.m. hoogte verschil. Het gaat alleen om het egaliseren dus van de vloer, hoogte verschil weet ik zelf niet. Daarna komen er plavuizen op.

Partners

Partners van Casius