Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Dordrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Dordrecht heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Dordrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Dordrecht of directe omgeving.

1747 klanten uit Dordrecht bevelen een bij Casius in Dordrecht aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Dordrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: betonvloer bewerken (1200 m2), vervangen betonvloer door geïsoleerde vloeren met vloerverwarming, de fundering/vloer voor een grote berging realiseren, dekvloer over vloerverwarming realiseren, vloercoating en gietvloer, vloer in kelder leggen, betonvloer/Broodjesvloer, prijsindicatie gietvloer, gietvloer circa 160 m2, vloerbalken vervangen, grindvloer met toplaag realiseren, vloer storten en gelijkmaken met andere vloer, betonnen zoldervloer van 10m2 ca 2 cm ophogen/egaliseren en voorzien van elektrische vloerverwarming, betonnen vloer, begane grond hout en tegel vloer leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Dordrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Dordrecht:

Vloer in kelder leggen

L.s. Graag zou ik een all-in-offerte ontvangen voor het leggen van een nieuwe vloer in onze kelder, 12,2 m2 oppervlakte. Het gaat om een kelder in Dordrecht, die droog is gemaakt, en waarvan de muren en vloer zijn afgewerkt met een LiquidRubber coating, zodat de kelder goed droog is. Nu moet er hier op een nieuwe vloer gelegd worden. Suggesties van het bedrijf die de kelder droog heeft gekregen was dit te doen met betonmortel. Zouden jullie dat ook zo doen? En hoe dik moet de laag zijn? Graag ontvang ik een offerte van jullie. Praktisch punt: een ladder is nodig om de kelder in/ uit te komen, dus die graag meenemen. Aanvullende vraag: stucen jullie ook muren? De keldermuren moeten ook rondom gestuuct worden (zelfde ondergrond)

vloer egaliseren

In juni krijgen we vloerverwarming dmv infresen. De sleuven zullen dicht gesmeerd worden. Egaliseren moet nog wel gebeuren ivm de PVC vloer die we willen leggen. Het gaat om ongeveer 35 m2. Wat zijn de eventuele kosten van alleen egaliseren?

Europees grenen vloer in de gang vernieuwen na waterschade

We hebben waterlekkage gehad en zouden graag in de gang (circa 5 m2.) een nieuwe Europees grenen vloer willen inclusief de plinten. Er ligt nu ook een Europees grenen vloer in. Graag willen we eerst een offerte voor de verzekering.

Vloer nieuwbouw loods

Ik ga een nieuwe loods bouwen, hiervoor heb ik een 10cm dikke betonvloer nodig. Deze zal ongeveer 12m x 10m worden.

PVC vloer leggen

Voor onze nieuw te bouwen woning zijn wij op zoek naar vakman die een degelijke gelijmde PVC vloer kan leveren voor onze gehele woning. De totale oppervlakte bedraagt ongeveer 116 m2. De verwachtte oplevering is Q3 of Q4 2021. Graag horen wij wat de mogelijkheden zijn.

Marmeren vloer en vloerverwarming aanbrengen

Wil graag een marmeren vloer + vloerverwarming van 40 m2. Inclusief leg en overige kosten.

Broodjesvloer laten leggen en afwerken

Onze woonkamer heeft rotte vloerbalken. Wij willen deze ondervloer laten vervangen door een lichtgewicht broodjesvloer/renovatievloer. Het moet tot zover zijn afgewerkt dat er vloerverwarming met zandcement op kan worden gelegd. Oppervlakte = 34 m2. De woonkamer moet op hoogte aansluiten bij de keuken en de gang (vloerverwarming, zandcement en pvc vloer willen wij namelijk over de gehele begane grond laten doorlopen). Verwijderen van oud materiaal optioneel.

VBI PS renovatievloer met vloerverwarming aanleggen

Ik wil graag een VBI PS renovatievloer met vloerverwarming laten aanleggen. Begane grond ongeveer 40 m2 (keuken en woonkamer). Houten balken en vloer verwijdert sloopbedrijf. Graag kostenplaatje VBI vloer, inclusief leggen en btw. Zowel met als zonder vloerverwarming prijs. Over het type vloerverwarming laat ik mij graag adviseren. Na vloerverwarming ook graag afwerken met dekvloer zodat pvc kan worden gelegd. Woning bekijken kan niet, overdracht is pas in juni.

Vloer storten woonboot

Ik moet een vloer storten in een boot waar vloerverwarming inkomt. Dit zal een cm of 7-8 zijn, en dan nog een afdeklaag om het glad te krijgen? En wat is daar precies voor nodig, cement? beton? Ander soort? 85 m2 x 8 cm. 17L x 4.70B En wat is hier dan het totale gewicht van? En hoeveel m3 is hiervoor nodig.

Graniet vloer of gietvloer badkamer

Wij willen in de badkamer een granieten vloer of gietvloer van circa 4 m2.

Houtrot in meerdere vloerbalken verhelpen

Onze houten vloerbalken (ongeveer 7 of 8) zijn rot en moeten vervangen worden. Het gaat om een oppervlakte van circa 60 m2. Wij hebben 2 kruipruimtes en de vloer bestaat uit 2 delen. Wij geloven dat de balken wel doorlopen. Wij zijn ons aan het oriënteren op welk materiaal het beste ervoor in de plaats gebruikt kan worden, of dit weer hout moet zijn of een stalen constructie. Graag ontvangen wij eerst een prijsindicatie om vervolgens daar op verder te gaan.

Tegelvloer laten leggen

Wij willen in de gang een tegelvloer laten leggen. Het betreft ongeveer 6 m2. De ondervloer is van hout en dient dus geëgaliseerd te worden. We hebben nu laminaat, dat halen we zelf weg. De tegels schaf ik zelf aan. Ik zou het graag laten uitvoeren vanaf 7 mei, of in de week van 11-14 mei.

Laminaat vervangen

Mijn woonkamer, keuken, serre en gang grenst aan elkaar en alle laminaat is doorgelegd het is een oppervlakte van 52 m2 . Daar ik brandschade heb van kolen zijn er verschillende diepe brand plekken (minstens 11) ontstaan die naar mijn weten niet te repareren zijn. Dit is een verzekeringskwestie de vloer was toen rond de 1000/ 1200 incl legservice ik heb er geen bon meer van helaas.

Houtrot vloer

Er zijn mensen onder de vloer bezig geweest met isolatie. Toen ze klaar waren gaven ze aan dat er veel houtrot onder de vloer zit. ik had dit liever eerst gehoord...Nu is mijn vraag kan er nu wat aan gedaan worden? Er zit ook houtworm werd mij verteld. Het gaat om een houten vloer van een huis twee onder een kap ongeveer 4 bij 11 m. Het huis staat er meer dan 100 jaar.

Nieuwe laminaatvloer aanleggen

Nieuwe laminaatvloer plus ondervloer in woonkamer/keuken (33,3m2), slaapkamer (12,6m2), gang (5,5m2) en binnen berging (2,2m2). In de aanvraag graag de prijs voor het te leveren laminaat weglaten, deze gaan wij zelf aanschaffen.

Broodjesvloer aanleggen

Ik wil in de gang de houten balken laten vervangen door een broodjesvloer. De afmeting is ongeveer 2 m bij 5 m. Het betreft een tussenwoning uit ongeveer 1935. De houtenbalken moeten eerst weggehaald worden. Ik heb een container voor de deur, dus deze houten balken kunnen in de container worden afgevoerd. Er loopt een leiding, deze moet waarschijnlijk geïsoleerd worden, dat kunnen wij zelf. Ik weet niet of deze leiding in de wegloopt.

Schönox egalinevloer met betonlook aanbrengen

Bijgevoegde plattegrond laat de vloer zijn van de 1e verdieping van mijn woning. Het is een oud rijksmonument in het centrum en de vloer is best wel scheef en verzakt. Ik zoek iemand voor voor het storten van een schonox vloer. Is het overigens mogelijk om er vloerverwarming in te plaatsen?

Ondervloer en laminaat leggen inclusief plinten

Ik wil circa 95 m2 ondervloer en laminaat met hoge plinten laten leggen. Het laminaat reeds aangeschaft. Plinten moet ik nog uitkiezen. I.v.m. verhuizing kan deze klus vanaf medio februari uitgevoerd worden.

Laminaat leggen

Ik wil graag voor een 95 m2 vloer laminaat laten leggen. Ook de ondervloer en de plinten moeten gelegd worden.

Verzakte garage vloer herstellen

Graag wil ik onze garagevloer laten herstellen. Deze is niet onderheid en dus een aantal centimeters verzakt. De muren staan op de fundering, is goed te zien omdat hij ongeveer 20 cm vanuit de muren zakt. Graag een prijs voor het herstellen van deze vloer (kan dus niet opnieuw overheen gestort worden want dan zakt hij gewoon weer door). Het gaat om een vloer van 5,20 meter x 2,50 meter (13 m2).

Parket leggen

Wij willen graag een parketvloer in de woonkamer, keuken en gang. De vloer is nog niet aangeschaft. Het gaat hier om ongeveer 55 m2, de vloer mag verlijmd worden met de ondervloer en voor de plinten is ongeveer 55 m genoeg. De uitvoer is pas volgend jaar februari maar we willen al wel vast een indicatie van de kosten.

Laminaat laten vervangen

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor de verzekering voor 41 m2 laminaat vloer.

Houten vloer egaliseren

Ik wil een stuk houten vloer egaliseren, zodat er bamboe laminaat op gelegd kan worden. Het betreft een oud huis met houten vloeren op de eerste verdieping. Het egaliseren betreft niet de hele de vloer, maar een stuk van ongeveer 4 tot 5 vierkante meter globaal. Het uitvullen varieert tussen circa 0 tot 5 cm. Ten gevolge van het egaliseren moeten er ook deuren ingekort worden.

Waterschade rapport maken voor de verzekering

Graag wil ik een offerte voor laminaat met waterschade een rapport maken voor mijn verzekering. Het aangedane stuk laminaat is circa 5 m2.

Plavuizen vloer egaliseren

Er moet laminaat gelegd worden maar de plavuizen zijn ongelijk en er is een brede voeg. De woonkamer is ruim 60 m2. De hal 10-15 m2. Er moet dus geëgaliseerd worden zodat het laminaat geplaatst kan worden.