Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Dordrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Dordrecht heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Dordrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Dordrecht of directe omgeving.

1744 klanten uit Dordrecht bevelen een bij Casius in Dordrecht aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Dordrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: betonvloer met vloerverwarming en isolatie storten, grindvloer reinigen, vloerverwarming en vloer realiseren, inclusief verwijderen radiatoren, laminaatvloer laten leggen, houten vloer laten leggen, vloertegels en vloerverwarming, kelder afwerkvloer en afvoer goten realiseren, laminaat verwijderen en leggen na waterschade, verzakte ondergrond van de keuken herstellen, onderhoud eiken vloer, fermacell vloer leggen, houten vloer eruit, nieuwe beton vloer erin, parket leggen, inclusief schuren, olieën en plinten, vloer storten, bewerkte visgraat parket leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Dordrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Dordrecht:

Schönox egalinevloer met betonlook aanbrengen

Bijgevoegde plattegrond laat de vloer zijn van de 1e verdieping van mijn woning. Het is een oud rijksmonument in het centrum en de vloer is best wel scheef en verzakt. Ik zoek iemand voor voor het storten van een schonox vloer. Is het overigens mogelijk om er vloerverwarming in te plaatsen?

Ondervloer en laminaat leggen inclusief plinten

Ik wil circa 95 m2 ondervloer en laminaat met hoge plinten laten leggen. Het laminaat reeds aangeschaft. Plinten moet ik nog uitkiezen. I.v.m. verhuizing kan deze klus vanaf medio februari uitgevoerd worden.

Laminaat leggen

Ik wil graag voor een 95 m2 vloer laminaat laten leggen. Ook de ondervloer en de plinten moeten gelegd worden.

Verzakte garage vloer herstellen

Graag wil ik onze garagevloer laten herstellen. Deze is niet onderheid en dus een aantal centimeters verzakt. De muren staan op de fundering, is goed te zien omdat hij ongeveer 20 cm vanuit de muren zakt. Graag een prijs voor het herstellen van deze vloer (kan dus niet opnieuw overheen gestort worden want dan zakt hij gewoon weer door). Het gaat om een vloer van 5,20 meter x 2,50 meter (13 m2).

Parket leggen

Wij willen graag een parketvloer in de woonkamer, keuken en gang. De vloer is nog niet aangeschaft. Het gaat hier om ongeveer 55 m2, de vloer mag verlijmd worden met de ondervloer en voor de plinten is ongeveer 55 m genoeg. De uitvoer is pas volgend jaar februari maar we willen al wel vast een indicatie van de kosten.

Laminaat laten vervangen

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor de verzekering voor 41 m2 laminaat vloer.

Houten vloer egaliseren

Ik wil een stuk houten vloer egaliseren, zodat er bamboe laminaat op gelegd kan worden. Het betreft een oud huis met houten vloeren op de eerste verdieping. Het egaliseren betreft niet de hele de vloer, maar een stuk van ongeveer 4 tot 5 vierkante meter globaal. Het uitvullen varieert tussen circa 0 tot 5 cm. Ten gevolge van het egaliseren moeten er ook deuren ingekort worden.

Waterschade rapport maken voor de verzekering

Graag wil ik een offerte voor laminaat met waterschade een rapport maken voor mijn verzekering. Het aangedane stuk laminaat is circa 5 m2.

Plavuizen vloer egaliseren

Er moet laminaat gelegd worden maar de plavuizen zijn ongelijk en er is een brede voeg. De woonkamer is ruim 60 m2. De hal 10-15 m2. Er moet dus geëgaliseerd worden zodat het laminaat geplaatst kan worden.

Ingezakte vloer renoveren

Ik ben op zoek naar een vakman die de volgende klus kan realiseren: Momenteel is een gedeelte van de vloer ingezakt. Vermoeden is dat een van de onderliggende balken verrot en/of kapot is. Ik zou graag alleen dit stuk willen repareren aangezien de rest van de vloer goed lijkt. Het is kliklaminaat dus de planken zouden herbruikbaar moeten zijn als ik me niet vergis. De woning komt begin december leeg te staan, dus hoor graag op welke termijn en voor welk bedrag dit gedaan kan worden. Vloeroppervlakte is ongeveer 28 m2.

Ondervloer egaliseren

Vloer egaliseren als ondergrond voor laminaat. Zelf al een en ander geprobeerd maar krijgen de vloer niet strak. Het gaat om 40 m2.

Laminaat leveren en leggen

Ik zou graag een offerte willen vragen voor laminaat vloer van 80 vierkante meters. Graag een offerte voor laminaat kopen + leggen. Nieuw huis geen voorwerk nodig.

Gietvloer leggen in nieuwbouw

Het gaat om het laten leggen van een gietvloer nieuwbouwhuis. De oppervlakte is 60 m2.

Houten vloerbalken nakijken in vochtige kruipruimte

Ik heb door een bedrijf de mogelijkheden laten bekijken om vloerisolatie in de vochtige kruipruimte onder mijn huis aan te laten brengen. Dit bedrijf vertelde mij toen dat er op één van mijn houten balken een streep(je) schimmel zit. Hij kon niet zien of de balk door schimmel is aangetast. Hij raadde mij aan hier een vakman naar te laten kijken. De kruipruimte is ongeveer 50 tot 60 cm diep. Ik wil een afspraak maken om de balken te laten nazien en indien nodig te laten herstellen.

Vloertegels verwijderen

Het gaat om 70 m2 vloertegels verwijderen. Hieronder ligt vloerverwarming wat ook verwijderd dient te worden. Alles is op de begane grond en goed bereikbaar.

Zandcementvloer leggen op de 2e verdieping

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het leggen van een zandcementvloer van 25 m² en ongeveer 5 cm dik op de 2e verdieping in een eengezinswoning. Wij zullen zelf vooraf alles afdekken. Er is een betonnen vloer met vloerverwarming waar deze zandcement vloer op moet komen. We willen dit graag zo snel mogelijk laten verzorgen.

Vloer in schuur egaliseren

Ik heb een schuur van circa 60 m2, die ongelijk is, de schuur ga ik gebruiken als atelier, nu op de grond lijkt er beton te liggen. Ik heb echter een vloer nodig die keihard is en bestand tegen veel, ik hoop te vernemen. De werkplek is goed bereikbaar en er moet eerst worden overlegd over wie het afval afvoert.

Vloer in de bijkeuken egaliseren

Ik wil graag de betonvloer in mijn bijkeuken laten egaliseren. De vloer is 3,15 meter bij 2,30 meter groot. Als de vloer geëgaliseerd is wel ik deze of met betonverf of met tegels laten afwerken. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Laminaat leggen

Het betreft een kamer vloer van ongeveer 18 m2 waar ik graag laminaat wil laten leggen. Er ligt nu nog tapijt maar dat kunnen we zelf weghalen. Ondervloer en laminaat leggen. De ondergrond is beton. Geen plinten. Hoeveel zou dat kosten?

Laminaat vervangen

Graag zou ik een indicatie krijgen voor het leggen van laminaat en afvoeren van het oude laminaat. Tevens het graag het nieuwe laminaat ophalen in de winkel en in het centrum op 1 hoog, zonder lift, afleveren. Betref een nieuwe ondervloer, plinten en laminaat in totaal is het ongeveer 40 m2.

Houten vloer egaliseren

Houtenvloer in totaal 41 m2 van de woonkamer naar de keuken

Rotte balk vervangen in de slaapkamer

Wij hebben een rotte balk onder de vloer, in de hoek van een slaapkamer. Begane grond, er zit een kruipruimte onder. Wij hebben het huis gekocht en de verkopers hebben ons dit gemeld. Wij willen heel graag weten wat het ongeveer zou kosten om de balk te vervangen, zodat er weer een mooie, rechte vloer kan worden gelegd. Het betreft een volledig houten vloer. Mocht er iets geëgaliseerd moeten worden dan mag dit ook uitgevoerd worden. We zijn erg benieuwd naar de kosten, en willen deze klus zo snel mogelijk in orde laten maken. Ik hoop dat iemand langs kan komen, om een offerte op te stellen.

Vloer egaliseren en betonlook aanbrengen

Wij willen graag een betonlookvloer op de begane grond á 80 m2. Echter zal de ondervloer eerst uitgevlakt en geëgaliseerd moeten worden.

Betonvloer egaliseren in de woonkamer

Woonkamer betonvloer egaliseren, ca 30 m2.

Quick Step PVC aanbrengen

Graag ontvang ik een offerte voor 70 m2 vloer egalisatie over bestaande tegelvloer. En het plakken van Quick step pvc livyn. Datum: 1 week augustus