Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor grindvloer aanleggen:

Grindvloer aanleggen

Ik wil graag voor een woning de woonkamer, keuken, hal op de begane grond,toilet en de badkamer op de 1ste verdieping een grindvloer laten aanleggen. Zie de foto’s voor de aantekeningen. Het gaat om een nieuwbouwwoning die met een kale betonvloer wordt opgeleverd, ik schat dat het oppervlakte ongeveer 50m2 zal zijn.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor grindvloer aanleggen uit heel Nederland:

Grindvloer of terrazo vloer leggen

Ik wil een grindvloer of een terrazo vloer van 100 m2 laten aanleggen. Er ligt nu een cementdek vloer met egaline. Het liefst zou ik graag over 2 weken starten. Graag opgave maken van beide prijzen.

Grindvloer aanleggen

Wij willen grindvloer laten leggen in de slaapkamers plus trap 3 slaapkamers met stukje gang van Totaal 35m2 en trap van 13/14 treden

Grindvloer in veranda aanleggen

Ik wil siergrindvloer laten leggen in mijn veranda. Maten zijn 6x3,5m het ondergrond is nu zand.

Vloerverwarming aanleggen

Wij hebben in de woonkamer een grindvloer met daaronder plavuizen. Wij willen vloerverwarming. Kan dit ingefreesd worden in de grindvloer met daaronder de plavuizen. Hoogteverschil is geen probleem. Het betreft de woonkamer en hal. Circa 50 m2.

grindvloer bestellen en leggen

Ik wil graag over mijn bestaande tegelvloer (met vloerverwarming) een grindvloer aanleggen met een seallaag eroverheen zodat het 1 glad geheel wordt. Het betreft een oplossing voor mijn huidige vloer waar ik ontevreden mee ben, daarom mogen de kosten niet hoog uitpakken en wil ik i.v.m. kostenbesparing zou ik eventueel ook de vloer zelf aanleggen. 2mm voor 40m2

Grindvloer balkon

Wij willen graag een grindvloer aanleggen op ons balkon, dit gaat om ongeveer 20 m2. Huidige ondergrond is beton

Een grindvloer aanleggen in een gangetje

Ik zoek een vloerenbedrijf die ongeveer 3,5 m2 aan grindvloer kan leggen in onze gang. De ondergrond bestaat uit oude tegeltjes van ongeveer 10 bij 20. Naar mijn mening kan de grindvloer hier overheen komen.

Grindvloer aanleggen in schuur en tuin

Ik wil op een betonvloer in de schuur en in de tuin een grindvloer realiseren. De tuin is ongeveer 8 x 5,5 meter en de schuur 2 x 3,5 meter.

Vloerverwarming in een grindvloer frezen

vloerverwarming in siergrindvloer frezen en aanleggen van ongeveer 64 m2

Verwijderen grindvloer en aanleggen vloerverwarming

Graag laat ik de grindvloer in de woonkamer en de keuken verwijderen en ook direct afvoeren. Daarnaast laat ik graag vloerverwarming (bijverwarming) aanleggen, dit moet ingefreesd worden in een cementdekvloer van 5 cm. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 50 m2.

Partners

Partners van Casius