Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor zandcement of betonvloer aanbrengen:

Zandcement of betonvloer aanbrengen

Ik wil graag in mijn serre een betonnen of een zandcement vloer aanbrengen. Totale oppervlakte bedraagt 12 m2. De huidige ondergrond zijn tegels met daaronder zand. Dit moet misschien eerst worden afgegraven om eerst een fundering te maken, maar hier wil ik ook advies voor. Het werk moet plaatsvinden in de achtertuin welk bereikbaar is per achterom.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zandcement of betonvloer aanbrengen uit heel Nederland:

Betonvloer verwijderen uit voormalige koestal

Graag wil ik een prijsindicatie voor het verwijderen van een betonvloer van een oude koeienstal. Oppervlakte deel: 200 m2, 20 cm zandcementvloer. Daaronder beton vloer en diverse diktes met lichte bewapening. Stal is van 1920. Zandcement vloer is nieuw, betonvloer origineel (volgens de opdrachtgever).Vloer verwijderen en afvoeren. Graag een prijs indicatie (van tot prijs). Kan met wagen in de stal rijden. Er staan nog foto's op Funda.

Convectorput verwijderen en dichten

In verband met het willen aanleggen van vloerverwarming, wil ik graag de huidige convectorput in de woning laten verwijderen en dichten. De afmetingen van de convectorput zijn 335 cm bij 38 cm en de put zelf is een metalen bak. Het gaat hier dus om: - Leidingen afdichten - Convector verwijderen - Convectorput verwijderen - Isolatie ondervloer aanbrengen (alleen daar waar de convectorput zat) - Gat dichten en gelijk maken met overige vloer I.v.m. verhuizing weet ik nog niet precies hoe de vloer in het huis is opgemaakt, maar het huis komt uit 1990 dus ik ga uit van betonvloer met zandcement laag erop. Eigen inzicht of alternatieve methodes zijn altijd welkom. Voor meer informatie, neem gerust contact op.

Vloerverwarming plaatsen

Wil graag een vloerverwarming als hoofdverwarming laten plaatsen. De vloer is ongeveer 36 m2 en is kan op de kale betonvloer gemaakt worden. Indien mogelijk ook gelijk de zandcement vloer door de zelfde partij laten uitvoeren.

Broodjesvloer met vloerverwarming aanbrengen

Op de begane grond willen wij vloerverwarming aanleggen (totaal 25 m2). Nu is het een houten vloer, met verschillende onderlagen: deels beton met waarschijnlijk zandcement toplaag, deels houten bodem met dikke dwarsbalken en deel een een vage en verzakte betonvloer. Deels zit er een kelder onder de vloer, deels kruipruimte. De houten bodemvloer (9 m2) en de vage betonvloer (11 m2) moeten vervangen worden door een strakke betonnen vloer (mogelijk broodjesvloer). Waar kruipruimte is (20 m2 in totaal) willen we de vloer isoleren. Daarop willen we vloerverwarming aanbrengen. De huidige houten vloer willen we vervangen door een tegelvloer.

Zandcement dekvloer op ruwe betonvloer storten

Ik ben op zoek naar iemand die een zand- cementdek vloer wil aanbrengen. Het gaat om 40 m² en ongeveer 6 a 7 cm hoog. Er ligt reeds vloerverwarmingsbuis welke ingestort moet worden. Daarnaast dient het de dinsdag 3 april aangebracht te worden.

Vloer primeren, egaliseren en Quickstep PVC leggen

Er is vanwege een verbouwing een nieuwe betonvloer gekomen (zandcement). Deze vloer moet nu met primer behandelt worden, daarna geëgaliseerd worden tot circa 3 mm. Daarna moet er een PVC vloer op komen van Quickstep Livyn Pulse 2,5 x 217 x 1515 mm 4V, Zandstorm Eiken bruin. De PVC vloer moet volledig verlijmd worden. De totale oppervlakte die behandelt moet worden en waar de vloer moet komen is 52,05 m2. Benieuwd naar jullie reactie/offertes.

Egaliseren betonvloer

Graag ontvangen wij een prijsindicatie voor het aanbrengen van een egalisatielaag van circa 3 mm op de begane grond van ons woonhuis. Het totale oppervlak is circa 70 m2. De ondervloer is grotendeels een, nieuwe, maar ondertussen meer dan 8 weken oude, zandcement dekvloer met vloerverwarming. Op enkele plekken is de vloer oude keramische tegels. Hier en daar zitten wat putten in de dekvloer, die zullen gerepareerd moeten worden. Dit kunnen wij zelf doen, als jullie het te gebruiken materiaal aanleveren.

Zandcement vloer leggen

Het laten leggen van een zandcement vloer op een betonvloer met vloerverwarming. Het zal om 45 m2 gaan en de vloer is dan leeg (de vloerverwarming zal er dan al liggen). Het liefst voor eind september.

Geïsoleerde betonvloer leggen

Wij hebben een benedenwoning met aanbouw van in totaal 93 m². We hebben daar de houten vloeren met balken verwijderd, alleen de muren staan nog. De kruipruimtes zijn inmiddels schoon. We willen daar nu een geïsoleerde betonvloer laten plaatsen met vloerverwarming en een zandcement afdekvloer. Er moeten BVI metalen balken in en isolatieblokken met een minimale Rc-waarde van 4,3. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Betonvloer uit garage verwijderen

Het slopen van een betonvloer in een garage. Afmeting is ong 42m2 (7x6). Vloer bestaat uit 11 cm beton en 3 cm zandcement deklaag. Ik weet niet zeker of er bewapening in zit. Ruime toegang via garage deur.

Partners

Partners van Casius