Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor laminaat leggen in de woonkamer:

Laminaat leggen in de woonkamer

Betreft het plaatsen van een nieuwe laminaatvloer in de woonkamer. Oude laminaat verwijderen we zelf. De vloer is ongeveer 40 m2 groot. Tevens (isolatie) ondervloer en circa 30 meter plakplinten leggen. Graag ontvang ik een offerte.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor laminaat leggen in de woonkamer uit heel Nederland:

Laminaat leggen

Ik heb bij Praxis laminaat gekocht en mijn zoon zou het gaan leggen. Nu heeft mijn zoon te weinig tijd en misschien kan Praxis ondersteuning bieden? Het laminaat heb ik al, de ondervloer moet ik nog aanschaffen en de plinten doen we later zelf. Wat kost het als jullie de laminaatvloer leggen? Gaat het per uur of per m2? Over circa 3-4 weken moet het laminaat gelegd worden. Graag ontvang ik jullie gratis offerte.

Legged van 36m2 laminaat en ondervloer

We zijn opzoek naar een vakman of vrouw die 36m2 laminaat en ondervloer bij ons zou kunnen leggen in de week van 26 maart. Graag ontvangen hier voor een offerte.

Leggen van laminaat en ondervloer 36m2

Graag willen we een offerte kregen voor het leggen van een laminaat vloer en ondervloer om 36m2. Klus is voor over 2 weken. Start 27 maart.

Laminaat leggen

34m3 laminaat laten leggen

Laminaat leggen en plinten monteren

Ik wil 66 m2 laminaat met ondervloer (rollen) laten leggen. Tevens ong. 40 meter plinten bevestigen op de muur. Materiaal heb ik al in huis. Het laminaat is extra breed. Het betreft een woonkamer/gang/ 2 slaapkamers.

Laminaat leggen in gang en op overloop

Het gaat om het leggen van laminaat in twee verschillende ruimtes: Gang en overloop. In totaal +- 10 M2. Hierbij is het de bedoeling dat: - Er op de overloop vanuit 1 slaapkamer doorgelegd gaat worden. In de slaapkamer ligt dit laminaat al, dus moet doorgetrokken worden op de overloop; - Het laminaat bij de hoekjes van alle deurkozijnen e.d. netjes afgewerkt wordt; - In de gang is het luik naar de kruipruimte, waar het laminaat dus losgehaald moet kunnen worden om de kruipruimte in te gaan. Verder: - Staat in de gang de trap naar boven. Hier zal dus omheen gewerkt moeten worden.

Laminaat leggen in zitkamer

Laminaat leggen en plinten kamer 16 vierk. Meter. Evtl rolgordijn in zelfde kamer ophangen.

Laminaat vloer leggen

Ik wil graag 30 m2 laminaatvloer leggen langs de keuken met aardig wat zaagwerk en het monteren van plinten. Het gaat om een verzekeringsofferte. Ik ben na 23 maart weer terug van vakantie.

Laminaat leggen

Offerte voor 9 vierkante meter laminaat leggen met een ondervloer. De oude vloer verwijderen.

Laminaat leggen in diverse ruimtes

Ik wil ongeveer 40 m2 laminaat leggen in woonkamer, keuken en hal met ondervloer en plinten.

Partners

Partners van Casius