Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor bitumenlaag op balkon vervangen:

Bitumenlaag op balkon vervangen

Dakdek-gigant, Wij willen bitumenlaag op het balkon laten vervangen. Daarbij moet de vloer ook geegaliseerd worden. Het balkon is 2,80 breed en 1,70 diep. Graag verneem ik wat het kost om dakbedekking aan te leggen op dit balkon en eventueel te egaliseren.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bitumenlaag op balkon vervangen uit heel Nederland:

Plat dak isoleren

Ik wil een bestaand plat dak isoleren langs buiten met PIR-platen van 100 mm dik. Dakoppervlak is 40,5 m2. Er zitten platen op huidige bitumenlaag (die nog in goede staat is) schroeven of lijmen en afdekken met nieuwe bitumenlaag. Met een balkon of via het balkon kan het dak bereikt worden, deze is namelijk maar 6 meter hoog ongeveer.

Vervangen van een bitumenlaag

Ik wil de bitumenlaag op mijn balkon van 600 x 175 cm vernieuwen. Graag van tevoren een afspraak maken om de details door te nemen.

Balkon bedekken

De bitumenlaag op het balkon heb ik inmiddels zelf verwijderd. Graag wil ik er een nieuwe laag op laten plaatsen alleen weet ik niet zo goed wat. Kunt u mij hierover advies geven? Het zal een kwalitatieve goed maar ook betaalbare oplossing moeten worden. De vloer van het balkon is nu beton en de oppervlakte is ongeveer 5.5 bij 2 meter.

Balkon aansluiting op de buitenmuur herstellen

De aansluiting van het balkon op de stenen buitenmuur is niet meer waterdicht als gevolg van het ontbreken van de voeg tussen een aantal stenen en mogelijk een niet intacte bitumenlaag en loodflap. Het balkon bevindt zich op de derde woonlaag. Een steiger gebruiken bij het herstel is wenselijk.

Bitumenlaag aanbrengen

Graag een offerte voor het aanbrengen van een nieuwe bitumenlaag op mijn balkon. Afmeting 4.70 bij 2.30 meter.

Vervangen lood of bitumen

Vervangen van loden grindbak van balkon 80 x 300 cm. Of het vervangen bitumenlaag met regenwaterafvoer ook op het balkon. De bitmumenlaag lekt nu door.

(1) Drie hoog achter heb ik een balkon, ...

(1) Drie hoog achter heb ik een balkon, 6 meter breed. Het houten hek (nodig om niet naar beneden te vallen) is kapot. Graag heb ik een nieuw hek, bij voorkeur van zo onderhoudsvrij mogelijk staal. Te monteren vanaf balkon, zonder steigerwerk in binnentuin. (2) Als er voldoende budget over blijft, mogen er ook vlonders komen of een andere oplossing, om niet op de grindstenen te hoeven stappen (op grindstenen stappen is ook minder aan te bevelen i.v.m. vervorming bitumenlaag/lekkages).