Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor flexxfloor vloer leggen:

Flexxfloor vloer leggen

Graag wil ik een plak flexxfloor laten leggen. 8 vierkante meter slaapkamer zonder plinten staat 1vaste kast waar omheen gelegd moet worden
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor flexxfloor vloer leggen uit heel Nederland:

Flexxfloor aan laten brengen

Klant koopt bij GAMMA een Flexxfloor welke klant graag gelegd wil hebben op de vloer. Ook de trap dient gerenoveerd te worden en de klant hoopt dat deze in dezelfde stijl kan worden afgewerkt als de vloer. Het vloeroppervlak betreft 50m2. Klant wenst een vloer in visgraatmotief met bies. Klant wenst de materialen (ondervloer en vloer) bij de GAMMA te kopen, maar wil graag wel advies van de vakman.

Flexxfloor leggen met ondervloer

Ik wil graag Flexxfl ondervloer laten leggen, en daarop Flexxfloor click style. Alles als zwevende vloer (niets verlijmen, indien mogelijk). Vloer oppervlak totaal 65m2

Flexxfloor Click vloer leggen

Bij Gamma heb ik een Flexxfloor click vloer gekocht. Deze moet gelegd worden. Zonder ondervloer. Ongeveer 30 m2. Het moet gebeuren op vrijdag 11 augustus, Graag voor het eind van de week laten weten of u dit kan uitvoeren op die datum.

PVC Flexxfloor met ondervloer en plinten leggen

Betref het leggen van 70 m2 vloer in 2 kamers, woonkamer en hal. Ondervloer leggen, PVC Flexx vloer en hoge plinten plaatsen (ongeveer 80 meter). De oude laminaatvloer is reeds verwijderd. Datum van uitvoer tussen 1 en 7 juli. Graag ontvang ik een offerte.

FlexxFloors leggen in visgraatmotief

Het gaat hier om PVC flexxfloor. Het is een betonnen vloer en de ondervloer komt oprol eronder. De flexxfloor is voorzien van een plakstrip. Ik wil de vloer graag in visgraatmotief en langs de rand een bies. Klant krijgt op 21 juni 2017 de sleutel van de woning en wenst de vloer graag kort na 21 juni 2017 gelegd te hebben. Materialen koopt klant bij de GAMMA.

Flexxfloor in visgraatmotief en met band en bies aanleggen

Ik zou graag willen weten wat het kost om een Flexxfloor vloer te laten leggen in visgraat motief met band en bies. Het gaat om ongeveer 55 m2 verdeeld over de woonkamer, gang en keuken. Er liggen nu plavuizen in de ruimtes, er zal de bekeken moeten worden hoe de nieuwe vloer hier overheen gelegd kan worden. Ik krijgt 17 maart de sleutel van de woning.

Flexxfloor laten leggen

We hebben een nieuwe huis gekocht dan willen we op de boven verdieping een flexvloer laten leggen. We hebben ongeveer 37 m2 nodig. Geen idee of het PVC of een ander materiaal gaat worden. Kunt u informatie geven over de verschillende kenmerken? De vloer is een betonnen vloer waar nu laminaat op ligt. Het laminaat halen we zelf weg.

PVC FlexxFloor laten leggen

Ik wil graag een PVC vloer van FlexxFloor met Portugese tegel opdruk laten leggen. Het gaat om twee ruimtes van totaal 16 m2 (hal 12 m2 en keuken 4 m2). Er hoeft geen oude vloer verwijderd te worden. Ik heb het materiaal al in huis.

Egaliseren en Flexxfloor leggen

Ik wil een flexxfloor laten leggen en egaliseren in keuken met ondervloer de keuken is 3.30 x 4.20 meter ik heb uw adres van de Gamma waar ik vloer gekocht hebt

Flexxfloor leggen in de keuken

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten leggen van Flexxfloors in de keuken. De vloeroppervlakte is 4 x 4 meter en de oude vloer is al verwijderd waardoor er nu een kale betonnen vloer zichtbaar is.

Partners

Partners van Casius