Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor click pvc-vloer laten leggen:

Click PVC-vloer laten leggen

Ik wil in mijn huurwoning graag 40 m² click PVC vloer laten leggen in 4 ruimtes die helemaal leeg zijn. Het materiaal heb ik al in mijn bezit. Ik ontvang graag uw offerte.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor click pvc-vloer laten leggen uit heel Nederland:

Vloer egaliseren in appartement

Graag wil ik mijn vloer laten egaliseren, 55 m2. Appartement uit 1956, 1 hoog, betonnen vloer. De vloer is gedeeltelijk geëgaliseerd. Voordat mijn nieuwe vloer click pvc erop kan moet deze op juiste wijze volledig geëgaliseerd zijn. Welke prijs rekent u hiervoor? Op welke termijn kunt u dit realiseren?

PVC-vloer leggen

Het gaat om 95 m2 PVC click van Berry Alloc pure Click 55 Eik 296 L. Op de begane grond + 60 meter hoge plint van 70 x 14 mm. In 2 fase's uit te voeren. Het kan van twee kanten gelegd worden. In de huiskamer, keuken en gang moeten doorgelegd worden. De ondergrond is een betonnen vloer. De oude vloerbedekking halen we er zelf uit.

PVC-vloer leggen met clickverbinding

Het leggen van een PVC vloer met click verbinding (en eventueel plinten) de begane grond. Oppervlak is iets kleiner dan 50 vierkante meter verdeelt over een woonkamer-keuken een gang en een kast onder de trap. Graag een offerten met en zonder het aanbrengen van plinten.

PVC clickvloer monteren

Wij gaan bij de Gamma een PVC click vloer aanschaffen. De montage willen wij graat uit willen laten voeren, wel zullen wij zelf de ondervloer leggen en de verdere afwerking verzorgen. Het gaat om 37 m2.

Plavuizen vloer egaliseren

Het egaliseren van plavuizen vloer met vloerverwarming, zodat er click PVC vloer overheen gelegd kan worden. De oppervlakte is 50 m2. Het puin dient ook te worden afgevoerd.

Click PVC-vloer leggen

Ik wil graag een click PVC vloer laten leggen. Maar ik hoor dat de betonnen vloer gelegaliseerd moet worden. Na het wegbreken van de keuken is de vloer niet mooi meer. Totale oppervlakte: 59 m2. Hoeveel gaat me dit kosten voor het egaliseren en hoeveel voor het leggen van de PVC vloer? Graag snel antwoord in verband met een actie bij Gamma.

Click PVC laten leggen

Ik wil click PVC laten leggen in mijn appartement. Het appartement is ongeveer 50 m2. De ondervloer en click PVC zijn aanwezig. Plaatsing is waarschijnlijk nodig in augustus of september.

PVC click vloer leggen

Wij willen graag een PVC-vloer laten leggen. Het gaat om ongeveer 58 m². We hebben tegels van 61 bij 61 cm. De plinten zitten al tegen de muur, en de vloer moet hier dus strak tegenaan worden gelegd.

Betonvloer egaliseren

Onlangs is onze nieuwbouwwoning opgeleverd. Onder de cementdekvloer op de begane grond zit vloerverwarming. Wij willen er een click-pvc-vloer op leggen en ons is geadviseerd om vooraf de betonvloer van 45 m² te laten egaliseren. We willen dit op korte termijn laten verzorgen en ontvangen hiervoor graag uw offerte.

PVC-vloer laten leggen

Ik heb via Handyfloor een PVC gekocht. Echter heb ik geen tijd om hem op korte termijn te leggen. Ik zag jullie klusservice via het krantje en vroeg me af wat de kosten zouden zijn. Het betreft een beneden verdieping van circa 45 m2. Het is een redelijk recht toe recht aan huis. En de PVC vloer is van click PVC. De ondergrond is een houten vloer, maar heeft hier en daar wat gaten, aangezien we net de keuken hebben verbouwd. Dus enige opvulling is hier en daar nodig.

Partners

Partners van Casius