Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor click pvc-vloer laten leggen:

Click PVC-vloer laten leggen

Ik wil in mijn huurwoning graag 40 m² click PVC vloer laten leggen in 4 ruimtes die helemaal leeg zijn. Het materiaal heb ik al in mijn bezit. Ik ontvang graag uw offerte.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor click pvc-vloer laten leggen uit heel Nederland:

PVC click vloer + laminaat

Graag zou ik een offerte willen hebben voor het leggen van een PVC click vloer ( Flexxfloors Stick Deluxe) ,het betreft een begane grond van +/- 38m2 (Zie bijlage). Wij willen dit vrij spoedig realiseren afhankelijk van jullie planning en afspreken met jullie om ter plaatsen te gaan kijken i.v.m. of het nodig is om eerst een ondervloer te leggen. Zoals het nu is praten we over een vrij egaal betonnen vloer maar ik denk dat het handig om hierover te overleggen wat het beste is. De volgende vraag die wij hebben is ,wat het zou kosten als jullie voor ons de 1ste verdieping en de zolder met laminaat willen leggen? We hebben het dan over 32m2 voor de 1ste Verdieping en 21m2 voor de zolder. Ook daar hebben wij uiteraard de laminaat ,ondervloer e.d. liggen. Graag Uw offerte voor het leggen van; Onze hoofdopdracht van de begane grond wat gelegd moet worden met PVC click vloer ( Flexxfloors Stick Deluxe ) +/- 38m2. En de vraag wat het zou kosten om de 1ste Verdieping ( 32m2 ) en Zolder ( 21m2 ) met laminaat te leggen.

Pvc vloer leggen

Ik wil graag een offerte voor t leggen van een pvc vloer, tegels. Plak en pvc click. Dus 1 voor egaliseren, plakken en 1 voor leggen op nieuwe cementvloer van click pvc tegels. Het gaat om de complete beneden verdieping +\- 125 M2.

Klik PVC vloer leggen

Het leggen van een PVC vloer, klik PVC, van Flexfloors. Het is click de luxe. Ik heb de vloer gekocht bij de Gamma. 45 m2 laminaat leggen en 25 meter hoge plinten monteren. Eventueel met voorwerk, dit ligt aan de meerprijs.

Egaliseren van betonnen vloer om PVC Vinyl Click te leggen

Ik wil de 90 m2 betonnen vloer van mijn appartement te Eindhoven zo snel mogelijk laten egaliseren om daarna Cando PVC Vinyl Click te laten leggen door LegExpress (is al gereserveerd). Na het egalisatieproces mag de vloer maximaal 1 mm variatie vertonen conform de leg specificaties van mijn gekochte Cando PVC Vinyl Click. Immers de ondervloer voor deze PVC click vloer van 1,5 mm dikte kan maximaal 1 mm variatie opvangen. Belangrijk is ook om een relatief sneldrogend en kwalitatief hoogwaardig egalisatieproduct te gebruiken.

Cementdekvloer egaliseren

In mijn woning (bestaande bouw) is de vloerverwarming gefreesd. Nu ben ik op zoek naar een vakman die de vloer kan afwerken. De sleuven moeten dicht gesmeerd/afgewerkt worden en er zitten enkele putjes in de vloer die ontstaan zijn bij het verwijderen van de oude tegelvloer. Op de vloer wordt uiteindelijk een PVC click vloer gelegd. Oppervlakte is circa 35 m2, alleen begane grond.

Nieuwbouw afwerken

I want a couple of things done in my house: 1. Painting Ground Floor and First Floor. 2. I want to have a false ceiling (suspended ceiling) in all rooms. 3. PVC click installation (Flexifloor). 4. Ceramic Tiles Installation - living rooms.

PVC laminaat laten monteren

Ik wil graag PVC Laminaat aanschaffen bij de Gamma. Het gaat om het product PVC Combi Click. Op de site is alleen te zien wat de leg kosten zijn voor laminaat. Mijn aan u is wat de kosten voor het PVC laminaat is. Ik hoor graag van u!

Flexxfloors laten leggen

Ik wil graag weten wat de prijs voor het leggen van 55 vierkante meter Flexxfloors is. Het artikelnummer van het type vloer is 570598. Het betreft een PVC vloer met click-system.

PVC clickvloer met ondervloer leggen

Op de begane grond en op 1e verdieping graag PVC click vloer plaatsen en ondervloer (alurollen) plaatsen. Het is een nieuwbouw huis wordt eind maart begin april opgeleverd bij elkaar is het circa 68 m2. Ook graag mee nemen in de prijs indicatie het aanbrengen van een plint van circa 7 cm hoog.

Scratch Dark Click PVC-tegels aanbrengen

Wij zijn bezig onze kantine van Tuinpark Nieuwelevenskracht aan het opfrissen en daarbij hebben we ook een vloer gekocht, nu is degene die dit zou doen verhinderd en zijn dus nu op zoek naar wie dit zou willen doen voor ons, wij hebben namelijk een niet heel groot budget, maar wellicht zouden we eruit kunnen komen, het gaat om een oppervlakte van 120 m2, het gaat over een bestaande vloer heen, die is nagekeken dus het kan er zo overheen. Dus mijn vraag is, wat zouden bij u de kosten zijn en wanneer zou, mits de prijs oke is, u daar tijd voor hebben. Ik zie u reactie graag tegemoet.

Partners

Partners van Casius