Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor granito vloer in toiletten leggen:

Granito vloer in toiletten leggen

Granito vloer aanbrengen in 2 toiletten in jaren '30 woning. Toilet 1: 85 x 85 cm, begane grond Toilet 2: 85 x 105 cm, 1ste etage.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor granito vloer in toiletten leggen uit heel Nederland:

Granito vloer leggen en schuren

Ik wil een granito vloer laten plaatsen in de nieuwe aanbouw, dat is ongeveer 2 bij 2,5 meter. Daarnaast moet de oude granito vloer die al in de grond ligt geschuurd worden. Deze is 15 m2.

Granito vloer maken

In de hal, vestibule, van 2.50 m2 en het toilet van 1 m2 wil ik graag een granito vloer laten plaatsen.

Granito vloer klassiek leggen

Het gaat om een keuken en hal van een nieuw te bouwen huis. De oppervlakte zal keuken, 6.50 x 8.48 meter, met aansluitend de hal van 4.50 x 8.36 meter. Met klassiek bedoel ik licht van binnen en donkere rand van buiten. Onder de granito vloer zal vloerverwarming geplaatst worden, is dit mogelijk?

Granito of Terrazzo vloer herstellen

We zoeken een bedrijf welke onze hal en toilet Granito vloer kan herstellen in mooie staat. Zie attachment voor de afmetingen van onze hal en toilet. De vloer is in goede staat alleen moet het gewoon weer in ere hersteld worden. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto voor de deur kwijt. De afvoer van het afval mag worden meegenomen in de offerte.

Granito vloer in jaren '30 huis

Jaren '30 huis waar we in de gang en toilet een Granito vloer willen laten leggen. De vloer waar het op gelegd moet worden is van hout. Toilet circa 100 cm bij 70 cm. Gang in 2 delen, circa 200 cm bij 100 cm m en 170 cm bij 180 cm. Ligt nu nog een houtvloer en ik weet niet goed of het hierop gestort kan worden?

Badkamervloer met drain storten en/of badkamer tegelen

Ik wil graag een badkamervloertje laten storten (inclusief drain en afschot), en eventueel als aparte klus de badkamer laten tegelen. Ik heb al leidingwerk laten aanleggen en heb een stukadoor om de muren uit te vlakken ter voorbereiding van het tegelwerk. Het gaat om een badkamer van 1,60 meter x 1,80 meter met alleen een douche en een wasbak. De oude granito + houten ondervloer is volledig verwijderd. De bedoeling is op de balken met zwaluwstaart een nieuw vloertje te storen. Ongeveer de helft van de ruimte is 'doucheruimte' en moet onder afschot naar een drain. De drain is vierkant en moet recht onder de douche. Afschot is dus niet uitsluitend richting één zijkant, maar naar het midden. Qua tegelwerk willen we op de vloer en op de wanden vierkante tegeltjes van 5 x 5 cm die op mozaïekmatjes van 30,5 x 30,5 geplakt zitten. Het idee is de muren eerst goed uit te vlakken ter voorbereiding, zodat er een minimale lijmlaag nodig is. Naast de muren en vloer willen we een werkblad maken wat betegeld moet worden. Afmonteren doen we zelf. De badkamer moet eind november af/bruikbaar zijn, dus we zoeken hulp op korte termijn. De werkplek is goed bereikbaar.

Granito vloer in hal laten leggen

Wij overwegen om onze tegelvloer in de hal van een jaren '30 woning te vervangen door een granito vloer. De oppervlakte van de hal is ongeveer 9,7 vierkante meter en van de keuken 4 vierkante meter (totaal ongeveer 14). Wat zouden de kosten hiervan zijn? Het gaat dan om een traditionele jaren '30 vloer met zwarte rand en licht van binnen. De huidige tegels liggen naar mijn weten verlijmd. Bij voorbaat veel dank voor uw reactie en met vriendelijke groet!

Granito vloer leggen in een hal en gang

We krijgen als het goed is eind deze maand de sleutel van ons nieuwe huis. Hier ligt nog nergens iets op de vloeren. Nu zijn we ons aan het oriënteren op de kosten en wat nu verstandig is. In de hal en gang van ongeveer 5,5 m² willen we graag een granito-vloer met donkere band langs de randen en een licht middenstuk. We willen hierover graag advies en een prijsopgave ontvangen van een ervaren vakman. Er staan foto's van de woning op Funda.

Granito vloer in keuken en toilet aanbrengen

Wij willen graag een granito vloer laten gieten van ongeveer 24 m2 In de keuken, bijkeuken en toilet. De ruimtes zijn leeg. Wat zijn de kosten hier van? Met vriendelijke groet,

Granito op badkamervloer leggen

De tegelvloer in de badkamer zal ik zelf gaan verwijderen. Daarna dient de vakman een granito vloer te storten. De oppervlakte is 4.6 m2.

Partners

Partners van Casius