Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor granito vloer in toiletten leggen:

Granito vloer in toiletten leggen

Granito vloer aanbrengen in 2 toiletten in jaren '30 woning. Toilet 1: 85 x 85 cm, begane grond Toilet 2: 85 x 105 cm, 1ste etage.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor granito vloer in toiletten leggen uit heel Nederland:

Nieuw stuk granitovloer leggen en deel herstellen

Ik zou graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor het herstellen van scheuren en gaten in een bestaande granito vloer en de granito vloer onder het afdak bij de voordeur, buiten, is aan vervangingen toe en zou geheel vervangen moeten worden. Het gaat om een oppervlakte van 0,62 m2, 48 × 129 cm, het liefst op of in een laag waterafstotend beton.

Granito vloer in hal leggen

Geïnteresseerd in een quotatie voor het leggen van een granito vloer in de hal van ons huis. Liggen nu tegeltjes die er dan ook uit moeten. De hal is circa 10 m2. Onder de tegeltjes ligt nu ook granito. Misschien dat dat nog te herstellen is? Of er moet een nieuwe laag opgebracht worden. In het toilet is er twee keer overheen getegeld. Een toilet van circa 1 m2. Graag uw advies en kostenplaatje.

Granito vloer in badkamer maken

Het laten leggen van een granito vloer in een te renoveren badkamer met zwarte rand rondom. De badkamer is 2.90 bij 3 meter groot.

Granito vloer verwijderen

Wij willen graag een vakman inhuren voor het verwijderen van 7 á 8 vierkante meter granito vloer in de gang, inclusief het verwijderen van het liggende zand, zodat er een kruipruimte kan worden gemaakt. De afvoer van het afval moet door de vakman worden gedaan.

Granito vloer in hal en keuken

Voor de hal, keuken en wc, doorlopende ruimte, willen we graag een offerte ontvangen voor een granito vloer met zwarte rand. Totale oppervlakte is ongeveer 12 m2.

Granito vloer op houten ondervloer

Ik wil een granito vloer laten plaatsen op een houten ondervloer. Deze is ongeveer 8,5 m2. Komt er dan nog een extra spaanplaatvloer op in verband met het beton storten? Hoe hoog wordt het totaal ten opzichte van de ondervloer en hoe bestendigd is de vloer?

Granito vloer leggen

Wij hebben een oude pastorie gekocht, welke momenteel verbouwd wordt. In de hal & toilet (samen 15 m²) willen wij graag een granito vloer laten leggen. Wij hebben hiervoor van de aannemer een offerte ontvangen die naar ons idee veel te hoog is en zodoende dat wij verder aan het kijken zijn. Er hoeven geen plinten bij.

Granito in hal/gang leggen

Graag wil ik in mijn hal/gang een granito vloer laten leggen. De afmeting is ongeveer 10 m2.

Badkamer volledig renoveren

Ik wil mijn badkamer van ongeveer 218 x 105 cm laten verbouwen. De tegels moeten worden vervangen, net als de douche en waarschijnlijk ook de granito vloer, die lijkt te lekken. De verwarming moet vernieuwd worden evenals de douche kraan, de douchekop en de was tafel. Het plafond moet gestuukt worden en indien mogelijk moet er een afvoerkanaal worden aangelegd naar de schoorsteen voor de ventilatie. Nu is er een gat in het plafond en ventileert de badkamer via de zolder. Ik wil liever een aansluiting naar buiten. Ik wil de klus volgend jaar pas laten uitvoeren, in onderling overleg. Ik wil eerst een afspraak maken om de klus hier te bespreken. Ik ontvang graag advies en een gedetailleerde offerte.

Granito vloer aanleggen

Wij hebben een twee-onder-een-kapwoning gekocht en krijgen daarvan over 2 maanden de sleutel. Er ligt daar in de hal van 3,5 m² een tegelvloer. Wij willen daar graag een granitovloer met plint laten leggen. We ontvangen hiervoor graag uw offerte. Het aanbrengen van een granito vloer in de hal van 3,5 m2 met plint. In de hal ligt nu een tegelvloer.

Partners

Partners van Casius