Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Den Haag te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Den Haag heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Den Haag u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Den Haag of directe omgeving.


Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Den Haag bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: de vloer van een kerk renoveren, granitovloer met zwarte rand, vloeren parketvloer en laminaat offerte, gietvloer +- 250 m2, een betonnen vloer storten in een schuur, nieuwe vloeren leggen, kete; vervangen. betonstorten woonkamer + vloerverwarming, zandcement storten vloer met isolatie, egaliseren en een gietvloer aanbrengen, zandcement over vloerverwarming, noorse leisteen vloer, vloer egaliseren op vloerverwarming, pS-renovatievloer Droog Rc=5,2 Begane grond installeren, funderingsvloer verwijderen, puin afvoeren en broodjesbetonvloer plaatsen, nieuwe betonvloer storten in de kapschuur en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Den Haag staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Den Haag:

Vuren vloer leggen

Graag laat ik een vuren vloer leggen. Momenteel ligt er een vuren vloer met een ondervloer van Isoline met vilten (?) laag ligt erop. Hierover heen laat ik graag de nieuwe houtenvloer leggen. Kamer van ongeveer 20 m2. Weinig hoekjes (schouw). Tussen 21 april en 1 mei.

Houten vloer herstellen na waterschade

Ik heb waterschade gehad op de vloer van mijn wc, zie foto's. Het gaat om 5.75 aan vloer die omhoog komt. Het is een houten vloer van wit Amerikaans 20mm massief hout die gelijmd. Zelf denk ik dat deze vervangen zal moeten worden maar ik nodig u graag uit om de situatie in te schatten.

Gewapende betonvloer storten en afvlinderen

Dag, voor renovatie moet er een nieuwe souterrainvloer gestort worden. 70 m2, 20 cm dik, Wapening ondernet 08/150, bovennet 08/100, inclusief stekeinden voor toekomstige wanden en kimplaat. Betonklasse: sterkte C20/25, mileuklasse XC4 of XA3 of beter, vloeibaarheid F4, korrelgrote max 16 mm. Tevens afvlinderen vloer.

Betonvloer vervangen en terrazzo tegels plaatsen

In mijn jaren 20 bovenwoning is na een asbestsanering in mijn hal de betonnen vloer bloot komen te liggen. In de laatste 100 jaar is de ondergrond (zand) verzakt en er zit een ruimte van ongeveer 10 cm tussen de (dunne) losliggende vloer (van gewapend beton) en de zandlaag er onder. Ook ontbreekt het kruipluik. Wat denk ik nodig is: het verwijderen en afvoeren van de oude vloer, en het aanleggen van een (gefundeerde?) geïsoleerde betonvloer. Na afwerking/drogen wil ik er terrazzo tegels op laten leggen om e.e.a. zoveel mogelijk op het origineel te laten lijken. Het is ongeveer 2,10 mx 4,80 m (ik heb hem niet precies gemeten)

Vloerverwarming + nieuwe vloer aanleggen in keuken

Vloerverwarming + nieuwe vloer aanleggen in keuken, 6-8 m2. Vloer is half hout / half beton dus moet voorbereid worden.

Zand cement laag aanbrengen over vloerverwarming

Graag zou ik een prijsopgave krijgen voor het aanbrengen van een zandcementlaag over vloerverwarming met een dikte van ca 7 cm over ca 58 m2.

Egaliseren zandcement dekvloer

De vloer in de keuken is 5 bij 4 laag moet 1.5 cm omhoog. In verband met overloop naar woonkamer. Graag advies van vakman over materiaal.

Granito vloer realiseren in hal en toilet

Graag ontvangen wij een offerte voor het aanbrengen van een granito vloer in onze hal 2m2 en in het toilet 1m2. Beide vloeren hebben een houten vloerdelen op de balklaag liggen. De maximale smeerhoogte in de hal is gering, een cm of 3. Het toilet kan uitgevoerd worden met en hogere vloer. Verneem graag van u. Alvast dank.

Zandcement laten storten met een wagen aan huis

Ik heb een parterre waar nu vloerverwarming geplaatst wordt met raster-platen en daarin de leidingen. Daarna komt er wapening op en dan graag de zand-cement vloer. Als dat gedaan is komt er egaliseer en een pvc vloer die al geregeld zijn. Nu ontbreekt dus alleen de stap van het zand cement. Opp 60m2 hoogte 4,5cm Graag een prijs indicatie als u met een wagen langskomt om dit in huis (parterre te storten). Huis is erg goed bereikbaar, pleintje voor het huis waar de wagen kan staan.

Terras aanmaken met composiet delen

Verwijderen en afvoeren van bestaande stoeptegels 30 x 30 cm. Plaatsen van composiet vloerdelen, rekening houdend met de afwatering ter voorkoming van lekkage bij de benedenburen. Het is een terras op de tweede verdieping, lift aanwezig.

163 m2 betonlook vloer van nieuwbouwwoning realiseren

Hoi, wij willen ons nieuwbouw woning potentieel met de betonlook vloer bevloeren. Hoe duur zal het zijn voor een woning van 163 m2 minus de toilet en badkamer. In de aanhang heb ik onze bouwtekening meegedeeld. Graag willen we weten wat ons mogelijkheden zijn wat betreft de betonlook vloer.

Terassovloer realiseren

Ik kreeg gisteren de sleutel van mijn bovenwoning. In de hal ligt laminaat. Ik zou terrazzo met een zwarte rand mooier vinden. Een beetje autentiek, hij is uit 1927. Het is een brede hal dus het is in totaal denk ik iets minder dan 10 m2

Laminaatvloer laten leggen

Graag zouden wij een offerte willen ontvangen voor het verwijderen, afvoeren en vervangen van 10m2 kliklaminaat. Ik beschik inmiddels over het materiaal.

Laminaat vervangen

Ik wil mijn vloer in de keuken + gang + gangkast eruit laten halen en opnieuw laten leggen. De oude vloer moet verwijderd en afgevoerd worden, en het nieuwe laminaat regel ik zelf. Betreft in totaal ongeveer 16 m2 laminaat, ondervloer en vloerplinten

Laminaat laten leggen

Laminaat kopen EN leggen ... Keuken 3 bij 2 , gangetje 2,5 bij 1 ... Gaarne ook een laag dempend materiaal eronder ... basisvloer bestaan uit dikke houten planken... De kwaliteit van het laminaat mag basic zijn...

Parketvloer in huiskamer, gang en keuken vervangen

Na een lekkage moet onze geplakte parketvloer verwijderd worden, kamer leeg, betonvloer egaal, nieuw parket gelegd. 35 vierkante meter.

Visgraat parket leggen

Parket leggen in de hal van mijn woning. Er ligt nu vloerbedekking. Het is de bedoeling dat het visgraat parket wordt, gemailieerd. Het zal gaan om ongeveer 15m2. Ik zorg dat deze ruimte leeg is.

Laminaatvloer laten leggen

Ik wil graag een offerte voor laminaat in een slaapkamer; inclusief leggen. Ongeveer 14 m2. Ook wil ik graag een luik laten maken

Dorpel buitendeur vervangen

Ik wil de stenen dorpel van de buitendeur vervangen. Deze is namelijk doorgesleten waardoor wind de woning inblaast. De dorpel heeft een standaard voordeur maat.

Parket vloer herstellen, schuren en mat lakken

Oude parket vloer herstellen, schuren en mat lakken in oude jaren 30 woning. Circa 120 m2 over twee verdiepingen in ongeveer 5 ruimtes

Laminaat laten leggen met ondervloer

Ik wil graag dat mijn beschadigde laminaat in mijn keuken en gang wordt vervangen door nieuwe laminaat. Keuken 8 m2 en gangpad 7,2 m2. Bij de offerte weghalen oude laminaat+ondervloer berekenen. Als u ook laminaat heeft in uw assortiment, graag een gezamenlijke offerte maken, dus nieuw laminaat + nieuw ondervloer 5 mm met het leggen samen (inclusief transport)

Laminaat leggen

Ik wil graag 85 m2 laminaat laten leggen. Ik ontvang graag een offerte exclusief de materialen.

Nieuwe gietvloer in de douche storten

Huis uit 1932. badkamervloer ongeveer 5,5 m². grote tegels op de vloer ( 5 jaar oud) graag vloer in uni kleur. Ivoor/beige inloopdouche. Wellicht issue met douchegoot? Plus glazen douchepaneel dient tijdelijk verwijdert te worden.

Vloertegels verwijderen en nieuwe vloer leggen

Wij willen misschien de tegelvloer in de woonkamer laten verwijderen. De keuken is hier op geplaatst. Onder de tegelvloer zit vloerverwarming, die moet behouden blijven. Ik weet niet of de vloer in cement ligt of is geplakt. Het is ongeveer 50 m2 waaronder gang en een gangkast en dus de keukenkastjes die op de vloer staan. Hier wil ik graag een prijs voor aanvragen: voor als ze in cement liggen of verlijmd. Graag dan ook zover klaarmaken (egaliseren) van de vloer dat er direct een andere (waarschijnlijk tegels) vloer op kan worden gelegd en de nieuwe vloer leggen. Graag de afvoerkosten apart vermelden op de offerte.

Fermacell vloer plaatsen met vloerverwarming

Op een voormalige garagevloer willen we graag fermacell platen laten plaatsen met vloerverwarming. (Natte variant.) Daarover komt een microcement gietvloer. Kunt u de fermacell vloer plaatsen en zo ja voor welke prijs? De vloer is 51 m2. Ondervloer is beton/ zandcement.