Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Den Haag te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Den Haag heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Den Haag u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Den Haag of directe omgeving.


Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Den Haag bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: cementdekvloeren leggen voor 16 woningen, broodjesvloer met vloerverwarming aanbrengen, zandcement vloer storten, gietvloer aanbrengen, vloeren en verwarming nieuwbouw aanleggen, kunststof gietvloer aanbrengen, gehele vloer plaatsen inclusief vloerverwarming, beton storten en tegels, graniet vloer, granieten gietvloer leggen, vloer fundering storten en afvlinderen voor buitenverblijf, nieuwe vloer of renovatie na waterschade, vloer leggen in nieuw appartement, plavuizen vloer laten leggen, uitbouw garagevloer storten, een betonnen vloer storten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Den Haag staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Den Haag:

Herstellen van een granieten douchebak

Ik heb een oud huis met een granieten douchebak van 1.20 x 1.20. Deze wil ik laten herstellen en opknappen zodat hij er weer uit ziet als nieuw. Graag hoor ik van u wat dit kost. Het is de bedoeling dat de bovenkant er van af wordt geschaafd zodat hij er weer netjes uitziet.

Vloer opschuren, woonkamer + gang

Ik wil graag mijn vloer van 51 m2 opgeschuurd hebben.

Parket woonkamer leggen

Op 03 augustus 2020 is de sleuteloverdracht van de woning. Wij halen daarna de huidige laminaatvloer met ondervloer zelf weg. Graag willen we een parketvloer laten leggen. Het gaat om circa 48 m2 op de begane grond.

Herstellen parketvloer

Graag ontvang ik een offerte voor het laten herstellen van een kras in de parketvloer (zie bijgevoegde foto's). Het gaat dan waarschijnlijk om het laten schuren en lakken van de gehele vloer waar deze kras zich in bevindt. Het betreft een eikenhouten vloer, totale oppervlakte ervan is ca. 50m2. Ik verneem graag van u, ook als er extra info nodig is, en op welke termijn dit kan worden gedaan.

Laminaatvloer leggen

Ik wil graag laminaat laten leggen. Het gaat om een vloer van 39 m² en het liefst wil ik alpine eik. Ik ontvang graag een offerte inclusief het materiaal.

Verwijderen tapijt op twee trappen

Verwijderen tapijt op twee trappen met beide 16 treden. Het tapijt is volgens mij verlijmd met bruine lijm. Als u het ook kan afvoeren graag meenemen in de offerte, zo niet? dan doe ik het zelf.

Betonvloer leggen voor veranda

Wij gaan een veranda 4 x 3 met schuifdeur plaatsen. De vloer willen we in beton, mooi egaal.

Laminaatvloer laten herstellen

We hebben laminaat wat bol staat sinds vanmorgen, we weten niet of het komt doordat het te strak ligt, door lekkage of door de was die op de vloer heeft gestaan om te drogen.

Visgraat laminaatvloer leggen

We willen graag visgraat laminaat laten leggen in de woon-eetkamer. Het gaat om ca. 24 m2

Vloer egaliseren

Ik zou graag 2 slaapkamers en 1 woonkamer willen laten egaliseren. Het gaat om een vloer van ongeveer 50 m2. Ik zou graag het goedkoopste egalisatiemateriaal willen.

Laminaat vervangen

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor de verzekering voor het repareren van mijn laminaat inclusief plinten. Tussen de laminaatdelen is een opening onstaan en de plinten zijn losgekomen. In totaal zijn er 12 plinten losgekomen. Mijn laminaat is doorgelegd en heeft een oppervlakte van 80 m2. Graag ontvang ik een offerte met de indicatie van de kosten voor reparatie of vervanging wanneer reparatie niet mogelijk is.

Vloer egaler en lichter krijgen

Ik heb pas geleden deze vloer gekocht helaas vind ik de vloer toch te donker uitgevallen is het mogelijk deze lichter te krijgen? Het gaat om een matte laminaatvloer van hout van ongeveer 45m2.

Laminaat leggen in gehele woning

Laminaat weghalen, laminaat leggen, met alles wat er bij hoort: Ruimtes: 9,9m², 6,4m², 7,07m², 15,9m², 6,3m², 39,15m² Totaal 81,72m²

Grindvloer aanleggen

Ik wil graag voor een woning de woonkamer, keuken, hal op de begane grond,toilet en de badkamer op de 1ste verdieping een grindvloer laten aanleggen. Zie de foto’s voor de aantekeningen. Het gaat om een nieuwbouwwoning die met een kale betonvloer wordt opgeleverd, ik schat dat het oppervlakte ongeveer 50m2 zal zijn.

Balkonvloer egaliseren

Ik wil de sinaasappelstructuur en groeven van mijn betonnen balkon (zonder dak) mooi glad laten metselen of egaliseren, inclusief de verhoogde buitenrand. Doel: makkelijk schoonmaken ipv uren te schrobben vanwege de groeven. De toplaag wil ik in de kleur donker azuurblauw. Grove maten zijn 1,25 m breed x 8 m lang. Graag ontvang ik uw voordeligste voorstel qua mogelijkheden.

laminaatvloer leggen

In de gang moet laminaat gelegd worden, lastig door de uitsparingen bij de drempels. De gang is max 11 m2., exact 10.38m2

Laminaat leggen

19m2 laminaat leggen slaapkamer en overloop. Deuren van de slaapkamer zijn zonder drempel.

Egaliseren beton vloer

Graag wil ik een offerte om 31 m2 beton vloer met vloerverwarming te laten egaliseren op de begane grond. Graag hoor ik van jullie.

Laminaat leggen

Wij hebben nog een slaapkamer waar laminaat moet worden gelegd inclusief de ondervloer. Het is op dit moment een lege betonnevloer. Het materiaal hebben wij allemaal al in huis er kan direct begonnen worden. Het gaat om ongeveer 12m2.

Zandcement- of betonvloer plaatsen over betontegels

Ik ben op zoek naar een specialist die een zandcement- of betonvloer kan plaatsen over bestaande betontegels. Het betreft een stuk vloer in een overkkaping met een oppervlakte van 32 m² .

Vloerverwarming plus betonvloer

De huidige marmeren vloer in keuken en woonkamer wordt verwijderd. In de plaats daarvan willen wij (natte) vloerverwarming met een betonnen deklaag (geen betonlook maar echt beton). Het gaat om 65 m2. Ik ontvang graag een offerte.

Vloerbalken vervangen

Vanuit een bouwtechnische keuring van onze nieuwe onderburen blijkt dat er mogelijk sprake is van schimmel/boktor van vloerbalken. En als dit zo is dan zullen deze vervangen moeten worden voordat zij erin trekken. Aangezien dit een VvE kwestie is willen we meerdere offertes aanvragen.

Laminaatvloer repareren

Ik wil graag mijn laminaat vloer laten repareren. Deze hoeft niet vervangen te worden. De schade zijn erg klein. Behalve foto 3157, deze loopt over een sectie van ca. 30cm bij 20cm. De vloer bevindt zich op de eerste verdieping.

Een tweetal vloeren egaliseren

Ik zoek een vloerenbedrijf die een tweetal vloeren kan egaliseren. Dit moet gebeuren in de woon- en slaapkamer. Het loopt ongeveer 4 cm af. Eerst moet het parket tijdelijk verwijderd worden en na het egaliseren weer terug worden geplaatst. Onder het parket ligt waarschijnlijk een houten vloer.

laminaat, ondervloer en plakplinten leggen

Ik wil graag een laminaatvloer laten leggen in een nieuwbouwwoning 3 ruimtes met elkaar verbonden (voorleggen). Twee slaapkamers en een gang. In totaal 40 m2. Het benodigde materiaal is niet aanwezig. Het betreft een betonnen ondergrond.