Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor grindvloer leggen:

Grindvloer leggen

Ik wil graag een grindvloer voor 42 m2 of 84 m2. Wat zijn de kosten incl. leggen hiervoor?
Onze klant uit Delft (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor grindvloer leggen uit heel Nederland:

Een grindvloer aanleggen in een gangetje

Ik zoek een vloerenbedrijf die ongeveer 3,5 m2 aan grindvloer kan leggen in onze gang. De ondergrond bestaat uit oude tegeltjes van ongeveer 10 bij 20. Naar mijn mening kan de grindvloer hier overheen komen.

Woonkamer/keuken en 2 slaapkamers

Het gaat om een grote woonkamer met aansluitend een open keuken en 2 slaapkamers van ca.14 m2 per stuk. Ik wil hier graag een grindvloer in laten leggen. Het is nu een betonnen vloer. Graag ontvang ik een offerte.

Grindvloer leggen in woning

Onze aangekochte (nog niet bewoonde) woning heeft een vloer oppervlak van ca. 96 m3 en heeft schuine wanden. Wat zou het kosten om hier een grindvloer op te leggen? Momenteel ligt er ook een kale betonvloer.

Grindvloer leggen

Voor onze nieuwbouwwoning zoeken wij een grindvloer, oppervlakte is circa 80 m2, vloer dient geseald te worden. Ik zie uw offerte graag tegemoet.

Infraroodverwarming plaatsen

Er ligt nu een grindvloer die wordt verwijderd. De woonkamer die we willen verwarmen is 85 m2. Het eet gedeelte ligt 2 treden lager en is ongeveer is ongeveer 16 m2 hiervan. De woning is uit 1974 en matig geïsoleerd. Er zal dus eerst een isolatielaag moeten komen. We willen er daarna een keramische vloer overheen leggen. De meterkast staat in de ruimte onder de woonkamer en is dus makkelijk bereikbaar.

Laminaat over de grindvloer laten leggen

Ik wil graag een nieuwe vloer en traprenovatie laten uitvoeren. Onze woonkamer + keuken en bijkeuken zal rond 60-65 m2 zijn (lengte 10 m en breedte 5,2 m woning). Wij willen graag een PVC vloer of laminaat vloer over de siergrindvloer laten plaatsten incl. hoge plinten. In hoeverre het mogelijk is de vloer direct over de siergrindvloer te plaatsen vernemen wij graag. Tevens willen wij een traprenovatie doen met dezelfde PVC/Laminaat (indien mogelijk) of losse traprenovatie stukken. De trap heeft dertien treden. Wij ontvangen van beide graag een offerte. Er zullen 2 deuren zijn die iets ingekort moeten worden. Als er verder nog info benodigd is vernemen wij dit graag.

Grindvloer licht grijs

Zou gaarne offerte ontvangen voor het leggen van een grindvloer. Kleur licht grijs. Het gaat om 65 vierkante meter ruim gemeten.

Verwijderen grindvloer en aanleggen vloerverwarming

Wij willen vloerverwarming aan laten leggen in onze woonkamer. Na plaatsing van de vloerverwarming willen wij weer een grindvloer terug. In de woonkamer ligt een (open) grindvloer. Er is geen ruimte om de vloer te verhogen. De oude grindvloer moet worden verwijderd. De vloerverwarming moet worden ingefreezed en worden aangesloten en er moet een nieuwe grindvloer worden gelegd. Het betreft een ruimte van grofweg 5 bij 12 meter. In het midden van de ruimte is een u-vormig keukenblok geplaatst. Tegenover de keuken bevindt zich een open trap naar de eerste verdieping. Onder het huidige keukenblok ligt geen grindvloer (=cementbeton). Op termijn zal er een nieuw keukenblok worden geplaatst. De aansluitingen (elektra/water) blijven op de huidige posities maar bij het frezen en leggen van de nieuwe vloer zal rekening moeten worden gehouden met de iets afwijkende maten van het nieuwe keukenblok. Plinten en triplex insluitingswanden keukenblokken kunnen worden verwijderd. Ook willen wij graag vloerverwarming in de hal (1 bij 1,5 meter, exclusief houten luik kruipruimte) in het toilet (1,5 bij 1,5 meter) en in de berging (1,5 bij 2,5 meter). Ook deze ruimten zijn voorzien van een grindvloer. Ook hier dient de oude grindvloer te worden verwijderd en na aanleggen van de vloerverwarming een nieuwe grindvloer te worden gelegd. In het toilet dient de grindvloer te worden voorzien van een coating (dichte structuur). De vloerverwarming van de drie bijruimten dient onafhankelijk te worden geschakeld van de vloerverwarming in de woonkamer. Eventueel elektrisch ? In de woonkamer bevinden zich twee grote designradiatoren tegen de muur. Deze radiatoren blijven gehandhaafd naast de vloerverwarming. N.B. Na plaatsing van de vloerverwarming gaan we over tot isolatie van de kruipruimte. Het isoleren van de kruipruimte maakt geen deel uit van de uit te voeren werkzaamheden. N.N.B. Onze hoogrendementcombiketel (huur) is volgend jaar aan vervanging toe.

Vloerverwarming in een grindvloer frezen

Wij willen graag 4 bestaande radiatoren verwijderen en in onze grindvloer vloerverwarming frezen. De vloer is 32m2. Daar willen wij PVC over heen leggen.

Nieuwe grindvloer leggen

Ik wil graag een nieuwe grindvloer (open structuur) in de gang van ons huis. Opp is ca 7 m2. Er ligt momenteel al een grindvloer, maar deze is beschadigd (oud) en aan vervanging toe. Deze werkzaamheden dus ook graag mee factureren.

Partners

Partners van Casius