Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Delft te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Delft heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Delft u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Delft of directe omgeving.

1351 klanten uit Delft bevelen een bij Casius in Delft aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Delft bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: de vloer van een kerk renoveren, granitovloer met zwarte rand, egaliseren en een gietvloer aanbrengen, zandcement over vloerverwarming, noorse leisteen vloer, vloer egaliseren op vloerverwarming, pS-renovatievloer Droog Rc=5,2 Begane grond installeren, egaliseren schuin aflopende vloer, beton storten voor zwembad vloer, egaliseren + laminaat leggen, laminaat leveren en leggen, lekkage vloerverwarming, waterschade keuken laminaat, woonbeton op zandcementvloer aanbrengen, broodjesvloer met vloerverwarming maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Delft staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Delft:

Grindvloer leggen

Ik wil graag een grindvloer voor 42 m2 of 84 m2. Wat zijn de kosten incl. leggen hiervoor?

Betonnen vloer egaliseren

Wij willen een (elektronische) werkplaats bouwen. Hiervoor hebben wij een ruimte beschikbaar met een betonnen vloer met veel oneffenheden erin. Deze moet eerst geëgaliseerd worden voordat we hier een PVC vloer op kunnen leggen. De afmeting is 25 m2 en we hebben een aantal putten en hoogte verschillen. Er lag eerst tapijt en dit hebben we al verwijdert.

Vloer isolatie

Wij wonen in Delft. Het huis is uit 1908 en heeft geen kruipruimte. Er is wel in de loop van de tijd een betonnen vloer gelegd. Het betreft een woonkamer + keuken van in het totaal ongeveer 11 bij 3.6 meter. Er is een trap in de woonkamer. We willen graag de betonnen vloer laten verwijderen, isolatie aanbrengen, vloerverwarming leggen en een nieuwe PVC vloer leggen.

Laminaat leggen in een woning

Ik zou in mijn woning van 66 m2 graag een laminaatvloer die ik zelf heb aangeschaft laten leggen, inclusief een ondervloer. De huidige vloer is nu kaal.

Vloer renoveren

Eiken visgraat aanvullen en schuren en in de olie en was. Deze klus gaat gebeuren na het verplaatsen van een muur aanvullen ongeveer 3 vierkante meter bies aanpassen.

Laminaat repareren

Na een lekkage van de CV-leiding is/wordt een deel van de laminaatvloer opengebroken en zal vervangen moeten worden. Dus ik praat mogelijk maar over enkele vierkante meters, 3m2 meer arbeidsloon dat productkosten. Het totaal oppervlakte 4 x 4 Doen jullie dat?? Het volledig uitbreken is problematisch, omdat er grote kasten op 'gebouwd' zijn!

Diverse vloeren leggen in kantoorpand

Voor een groot kantoor in Maassluis van mijn opdrachtgever moeten er verschillende vloeren gelegd worden. Het gaat om plus minus 200-250 m2. De type vloeren zijn tapijt, plak of click pvc en marmoleum in verschillende ruimtes. Er zal in etappes gelegd moeten worden. Graag overleg ik nog over wat knelpunten.

Lichtgewicht beton vloer storten en egaliseren

Betreft nieuwe badkamer in aanbouw. Zwaluwstaart platen en leidingen/afvoer zijn al gelegd, nu het beton nog. Oppervlakte is 9 m2, hoogte vloer wordt ca. 8,5 boven zwaluwstaart platen. Dient rekening ermee worden gehouden met de afvoerput van doucheplaat. Ik was al begonnen met het handmatig storten maar kom erachter dat ik tijd en ervaring mis om het klus goed te doen. Heb wat haast, dus zsm!

Vloerbedekking vervangen door laminaat

Ik ben op zoek naar een laminaatlegger die mijn vloerbedekking kan verwijderen en kan vervangen met laminaat. De vloer betreft 24 m² en er is een bank aanwezig die te groot is om door de deur verplaatst te worden, deze dient dus naar de andere kant van de kamer verplaatst te worden.

Laminaat vervangen na lekkage

Ik heb een lekkage gehad in de woonkamer op de begaande grond. Hierdoor is een deel van het laminaat beschadigd. Het gaat om 6m2 dat hersteld moet worden, inclusief de ondervloer.

Laminaat leggen in slaapkamer

Wegens waterschade moet het laminaat in mijn slaapkamer vervangen worden. Het laminaat koop ik sowieso bij de Gamma maar graag ontvang ik een vrijblijvende offerte voor het leggen. De kamer is 4.26 bij 2.80 meter. De offerte zal worden ingediende bij de verzekeringsmaatschappij, hierna dient de vakman de werkzaamheden uit te voeren.

Laminaat vloer en plinten leggen

Ik wil een laminaatvloer en ondervloer laten leggen en hoge plinten laten plaatsen op de begane grond. Ik zorg zelf voor plinten, ondervloer en laminaat.

PVC met ondervloer leggen op begane grond

Ik denk er aan een PVC vloer aan te schaffen bij Gamma maar kan dit zelf niet leggen. Onder deze vloer moet natuurlijk eerst een vloerisolatielaag worden gelegd. Ik ben benieuwd naar de kosten via de Gamma klusservice zoals genoemd op de site van Gamma. Er moet eerst vloerverwarming worden aangelegd, hiervoor heb ik een offerte ontvangen en deze kan ik bellen nadat ik weet wat de totale kosten worden van de vloer en de leg service. De werkzaamheden betreffen op de begane grond, de woonkamer met open keuken van 43 m2, hal met toilet en open kast van 6,5 m2 en een schuur van 7,5 m2. Op een aantal plaatsen dienen plakplinten te worden gelegd, ik gok rond de 35 m2.

Grindvloer verwijderen van balkon

Ik wil graag een prijsindicatie voor het verwijderen van de (poxy) grindvloer op het balkon van mijn appartement, ongeveer 6 m2. Mijn appartement is gelegen op de 5e verdieping; een ruime lift met 1000 kg hefvermogen is aanwezig. De grindvloer is (ruim 25 jaar geleden) aangelegd op een betonnen balkonvloer. Het verwijderde grind graag afvoeren.

Ruwe betonvloer egaliseren

Het betreft een in december 2017 gegoten betonvloer met vloerverwarming. Deze moet geëgaliseerd worden (Schuren/egaline?) voor een parketvloer. Het hoogteverschil is op bepaalde delen 0-2 cm. Met name aan de zijkanten is er een hoogte verschil. Het betreft 40 m2 vloeroppervlak. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Grindvloer met vloerverwarming aanleggen

Grindvloer 40 m2. 2 a 3 mm korrels. Vloerverwarming. Offerte inclusief seallaag.

Vloer leggen

Wij willen graag de prijs weten van een betonblok vloer die we willen laten leggen in ons huisje de woon kamer is 5 meter bij 5 meter nog een gang van 4 bij 2 en nog een gang van 6 bij 2

Laminaatvloer leggen in leeg appartement

Wat bedragen de kosten voor het laten Leggen van een laminaat vloer voor 80 m2, verdeeld over 5 ruimtes, in een appartement. Het appartement is nu geheel leeg. ondervloeren plakplinten

Epoxy-vloer met ondervloer in badkamer leggen

Het betreft het aanbrengen van een ondervloer in de badkamer inclusief afschot. Hierna dient er een epoxyvloer aangebracht te worden. De oppervlakte is 6 m2 en de ruimte is leeg wanneer het werk start.

Laminaat leveren en leggen

Laminaatvloer v-groef grijs wit eiken krasbestendige vloer door hele. Woning en heb rond de 60 m2 nodig. Plus extra ondervloer voor geluid en vocht incl bijpassende plinten wat is de totaal prijs zo ongeveer hiervan Bij u? Graag ontvang ij een offerte van u

Laminaatvloer leggen en gordijnroedes ophangen

Ik wil de 5 roedes bevestigen en laminaat laten leggen in het hele huis (ongeveer 90 m2). De roedes en laminaat zal ik na advies van Gamma bij Gamma inkopen.

Kophoutvloer laten legen

Ik heb een een kophoutvloer voor mijn ongeveer 55 m2 kantoor bestelt en ben nu op zoek naar een goede parketteur die deze verlijmt en verwerkt. Lijm en olie heb ik ook. Machines heb ik niet.

Granito vloer leggen en oude granito vloer herstellen

Het gaan om een nieuw geplaatste granito vloer van 3 m2. De bestaande granito vloer die er ligt zal geschuurd en polijst moeten worden dit bedraagt 20 m2.

Garage egaliseren

Garagevloer van c.a. 40 m2 betonvloer egaliseren en coaten. De garage is goed te bereiken, want hij ligt aan de straatkant.

Zandcementdekvloer storten

Zandcement voor laten storten op vloerverwarming met noppenplaten opp. 55 m² hoogte ca 5 cm opdracht voor over 6 weken.