Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor luik in betonvloer naar kruipruimte maken:

Luik in betonvloer naar kruipruimte maken

Ik wil graag een luik in een betonnen vloer van de huiskamer i.v.m. het isoleren van de vloer in de kruipruimte. Er ligt bovenop de betonnen vloer laminaat.
Onze klant uit De Lier (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor luik in betonvloer naar kruipruimte maken uit heel Nederland:

Kruipruimte veranderen naar woonlaag

Ik heb momenteel een kruipruimte in mijn koopwoning van 3 meter breed 20 meter lang 1.90 m diep (in totaal 67 m2) en wil ik graag dit laten uitbouwen tot woonruimte. Doel is dat ik er kan trainen, mijn kleding kan ophangen en eventueel ook een slaapkamer kan inrichten. Dus een multifunctionele ruimte. Graag het liefst minimaal 2.40 meter diep met wat daglicht ook en een trap. Er zit nu een luik. ik weet niet of er een vergunning nodig is en of er een fundering moet komen. Er moet nog een constructie tekening worden gemaakt. De oplevering graag compleet, dus inclusief elektra en leidingwerk etc. maar graag van casco- en complete oplevering de prijzen op de offerte benoemen. De constructie graag zo dicht mogelijk met ik denk een betonvloer. Graag alle kosten apart benoemen op de offerte. Wellicht wilt mijn buurman dit ook realiseren. Hij heeft precies hetzelfde huis als ik, maar dan spiegelverkeert. Wellicht kunnen wij de kosten delen.

Kruipluik laten zagen in betonvloer

Ik wil een kruipluik laten zagen in een geïsoleerde garagevloer (nieuwbouw) inclusief aanbrengen omranding en geïsoleerd luik. Het huis wordt eind mei 2019 opgeleverd. Dus graag begin juni uitvoeren.

Kruipluik laten zagen in betonvloer

Ik wil graag een kruipgat laten realiseren met standaard afmetingen. De huidige ruimte bevindt zich niet op de gewenste plek. Het gaat voornalelijk om het zagen in een betonnen vloer en volledig afwerken met onder andere een rand en een luik.

Kelderruimte uitdiepen + betonvloer

Onder ons huis is een ruimte van 5 x 5 m met droge zandgrond. Momenteel is de stahoogte ong. 1.80 m en we willen de ruimte laten uitgraven tot op een stahoogte van ong. 2.40 m. Verder willen wij een betonvloer laten storten. De woning is van 2005. Fundering of plaatsen van wanden is niet nodig. De ruimte is makkelijk bereikbaar via een luik in de wand. Kunt u een offerte maken? De planning is begin maart 2019

Luik naar de kruipruimte maken in een betonvloer

Om een toegang te verschaffen aan een bedrijf om van onder af de betonvloer te kunnen isoleren met schuim, wil ik een toegangsluik naar de kruipruimte laten zagen, inclusief het plaatsen van een luik met isolatie op het deksel. De vloer is circa 12 cm dik. Een luik waar een normaal persoon doorheen kan.

Kruipluik maken in een geïsoleerde betonnen vloer

Wij willen een luik laten maken in onze geïsoleerde betonvloer in de garage, waardoor een nieuwe toegang tot de kruipruimte ontstaat. Het luik moet ook geïsoleerd worden. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Uitbouw laten bouwen

We willen een uitbouw laten maken van 4 x 6 meter (circa). Maximale hoogte 3 meter, kan lager uitvallen in verband met de hoogte van de 1ste verdieping. Er moet geheid worden voor de fundering. Kruipruimte moet een hoogte hebben van 1 meter met waterdichte geïsoleerde betonvloer. Vloerverwarming op de begaande vloer icl aansluiten en aanbrengen van plavuizen. Wanden sausklaar net als plafond. In plafon 8 spots inbouwen. 4 maal 2 wandcontactdozen. Doorbraak en opvangen van stalendraagbalk. Kunststof kozijnen en deur en luik naar kruipruimte.

Kruipluik in de betonvloer maken

Graag zou ik een kruipluik in een betonvloer laten maken. Het luik zal in de trapkast gemaakt moeten worden van 60 bij 40 cm inclusief raamwerk. De afwerking zal ik zelf verder verzorgen.

Nieuwe vlizotrap laten plaatsen

Wij willen een geheel nieuwe vlizotrap met luik laten plaatsen in een betonvloer, de sterk verouderde trap is erg onveilig en het luik sluit niet meer goed af.

Luik in betonvloer naar kruipruimte maken

Ik wil graag weten wat de kosten zouden zijn om een toegang tot de kruipruimte onder mijn garage te maken, minimum grootte 55 x 55 cm. Met bijbehorend luik. De vloer is een prefab betonnen vloer.