Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit De Lier te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in De Lier heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in De Lier u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in De Lier of directe omgeving.


Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit De Lier bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: geharde betonvloer storten in een bedrijfspand, fundering storten en uitgraven voor uitbouw, in bijgebouw die gaat dienen als woonkamer en keuken vloerverwarming en vloer realiseren, aanleggen VBI renovatievloer semi-droog met vloerverwarming, gietvloeren leggen in meerdere ruimtes en garagevloer behandelen, tegelvloer van natuursteen leggen en vloerverwarming, 163 m2 betonlook vloer van nieuwbouwwoning realiseren, vloer storten tbv vloerverwarming, vloer leggen in winkelpand, een broodjesvloer aanleggen, vloer van schuimbeton en vloerverwarming aanbrengen, vloerverwarming met fermacell platen, vloer egaliseren, grindvloer realiseren in een winkelpand, schaderapport van waterschade opstellen en herstellen houtenvloer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in De Lier staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in De Lier:

Luik in betonvloer naar kruipruimte maken

Ik wil graag een luik in een betonnen vloer van de huiskamer i.v.m. het isoleren van de vloer in de kruipruimte. Er ligt bovenop de betonnen vloer laminaat.

Gietvloer aanbrengen in badkamer

Ik wil graag een gietvloer in mijn badkamer laten aanbrengen. De oppervlakte is 2 bij 3.40 meter. Het gaat om een anti slip vloer.

Zandcement storten

Er dient een zandcement vloer gestort. De oppervlakte is 60 m2 en de vloer moet ongeveer 5 cm dik worden.

Houten vloer schuren en lakken

De houten vloer van 20 jaar oud op de begane grond dient bijgewerkt te worden. Hij zal licht geschuurd en afgelakt moeten worden. De oppervlakte is 60 m2 en ik ben woonachtig in de woning. Er zal dus met de meubels geschoven moeten worden.

Betonvloer met lijmresten egaliseren

In het voormalige appartement van mijn moeder moet over een oppervlakte van circa 60 m2 de lijmlaag worden verwijderd. De vloerbedekking hebben we zelf al weggehaald. Die heeft er circa 20 jaar gelegen, en de lijm ziet er uit als een geelachtige kit. I.v.m. de opleverdatum moet de klus uiterlijk dinsdag 10 oktober worden geklaard.

Laminaat met ondervloer leggen

In de hal op de begane grond wil ik graag een laminaatvloer laten leggen inclusief ondervloer. Maten 2 x 2. 20 meter.

Laminaat leggen met ondervloer en plinten

Ik ontvang graag een offerte voor het leggen van een ondervloer, laminaat en plakplinten. De oppervlakte is ongeveer 75 m2.

Plavuizen verwijderen in de woonkamer

T.b.v. een nieuwe houten vloer willen wij de plavuizen laten verwijderen die nu in de woonkamer liggen. Het gaat om ongeveer 40 m2, de plavuizen liggen in cement.

Hoge plinten aanbrengen

Wil graag weten wat de prijs is van hoge plinten. Gehele benedenverdieping. Lengte 6.54 breed en 9 meter lengte. Aantal meters plinten moet gemeten worden. Misschien even komen kijken voor prijsopgave en dan advies welke plinten ik kan kopen. Op de vaste plinten heb ik nu hoge plinten zitten, die wil ik verwijderen. Ik heb bij Karwei holle hoge plinten gezien die over schoteltjes geschoven kunnen worden. Kunt u die ook leveren of heeft u een alternatief?

Vinyl vloer leggen

Ik zou graag mijn 3 gangetjes en 2 trappen willen laten bekleden met vinylvloer. De gangen zullen op ongeveer 15 vierkante meter komen bij elkaar en beide trappen hebben 12 treden. Vloer en trappen haal ik zelf kaal. Graag een offerte voor het leveren en leggen van vinyl.

Schuren vloer en lakken

Het schuren van de begane grond vloer en op nieuw lakken van een eiken houten vloer. Het gaat om 44 m2. Vloer is 6 jaar oud.

De vloer in mijn keuken gaat eruit. Dit ...

De vloer in mijn keuken gaat eruit. Dit is 6m2. De vloer moet een houtenvloer worden gelijk aan mijn woonkamer. Beide vloeren liggen tegen elkaar aan. De houtenvloer in de woonkamer is donkerbruin en 20 a 30 jaar oud. Het zijn latjes van 6 cm breed en ongeveer 1 m lang. Preciese houtnaam niet bekend bij mij.

Wij zijn op zoek naar een vakman die een ...

Wij zijn op zoek naar een vakman die een granietvloer kan leveren en kan aanbrengen