Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor vloeren egaliseren voor pvc laminaat:

Vloeren egaliseren voor pvc laminaat

Wil in alle kamers pvc vloeren leggen maar heb een betonnen vloer wil het van tevoren egaliseren het is in totaal ongeveer 72.75 vierkantemeter . Materiaal mag geregeld worden door de vakman.
Onze klant uit Capelle aan den IJssel (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloeren egaliseren voor pvc laminaat uit heel Nederland:

Egaliseren vloer of nieuwe zand cement vloer

Wij willen graag de vloeren van 3 slaapkamers egaliseren door middel van een nieuwe zand cement vloer laten storten. Dit moet een voor een gebeuren, zodat we onze spullen in de andere kamers kwijt kunnen. De afmetingen zijn 7,5 m2, 11 m2 en 13 m2 en alle kamers zijn gelegen op de eerste verdieping.

Betonnen vloeren egaliseren en eventueel met PVC bedekken

Ik zoek een vloerenbedrijf die de vloer van een tweetal verdiepingen kan egaliseren. Het gaat om een betonnen vloer die in verband met PVC geëgaliseerd dienen te worden door zandcementdekvloer. De eerste verdieping betreft 100 en de tweede verdieping betreft 75 m2. Het PVC mag bij een mooie prijs ook meteen geplaatst worden.

Een tweetal vloeren egaliseren

Ik zoek een vloerenbedrijf die een tweetal vloeren kan egaliseren. Dit moet gebeuren in de woon- en slaapkamer. Het loopt ongeveer 4 cm af. Eerst moet het parket tijdelijk verwijderd worden en na het egaliseren weer terug worden geplaatst. Onder het parket ligt waarschijnlijk een houten vloer.

Vloer scheuren herstellen

Beton vloer scheur herstellen tussen woonkamer en garage, dicht maken vloerverwarming sleuven en vloeren egaliseren (81m2). Foto aanwezig.

Egaliseren hoogteverschil vloer

Bij het samenvoegen van 2 kamers is een hoogteverschil tussen de twee vloeren ontdekt. Dit moet worden uitgevuld om hier 1 doorlopende houten vloer over te leggen.

Meerdere vloeren egaliseren

We willen een keuken met bestaande vloertegels egaliseren is 11 m2. Deze keuken loopt naar een bijkeuken van 9 m2. - ook met tegels. Ook deze willen we egaliseren. Tevens loopt keuken naar een gang. In de gang ligt een houten vloer. Deze gaan we verwijderen evenals de muur tussen de keuken en de gang. Gang is 9m2. De ondergrond van de gang is beton. We willen dus eigen een grote ruimte creëren. Van de gang en keuken. De bijkeuken blijft dus wel apart maar qua vloer willen we hier wel eenheid. In de gang zit ook nog een toilet. Ook deze willen we egaliseren. Oppervlakte toilet 2 m2. Verneem graag in welke termijn deze klus kan worden uitgevoerd.

Tegelzetten badkamer en toilet

Ik zoek een tegelzetter om in badkamer en toilet wanden en vloer te betegelen. Wanden zijn 31,2 m2, tegels 30x60 gerectificeerd met smal wit voegwerk. Vloeren zijn 8,5 m2, tegels 33x33 gerectificeerd met smal zilvergrijs voegwerk. In badkamer douchegoot met afschot egaliseren, overig tegelklaar. Periode tussen 22 maart en 2 april.

Vloer isoleren

Er ligt nu een houten vloer in de woonkamer en een betonnen vloer in de keuken. Beide vloeren willen we isoleren en zo ook hoogteverschil tussen beide stukken egaliseren. Er worden nieuwe radiatoren geplaatst dus ook leidingwerk weggewerkt. Er is een kruipruimte onder de houten vloer van de woonkamer. Totaal 60 m2.

Vloer egaliseren

Ik wil de vloeren van de woon- en eetkamer egaliseren met egaline of vergelijkbaar product. Totaal oppervlak circa 43 m2. Het huidige vloeroppervlak is een plavuizenvloer van 30 x 30 cm. Op het nieuwe oppervlak komt een nader te kiezen pvc of kunststofvloer. Ik neem aan dat u de materialen hiervoor meeneemt.

PVC + laminaat leggen

Voor onze nieuwbouw woning die in Q1 2021 wordt opgeleverd zijn wij op zoek naar iemand die onze vloeren kan leggen. Het gaat om een gelijmde pvc vloer en laminaat vloer en zouden graag 2 prijsopgave willen ontvangen met 2 verschillende opties. Optie 1: a. 103 m² beneden (pvc verlijmd + egaliseren + sierplint/hoge plit) b. 67.51 m² 1e verdieping (pvc verlijmd + egaliseren + sierplint/hoge plint) c. 51.70 m² 2e verdieping (laminaat kliksysteem+ ondervloer + plak plint) d. Trap van begane grond naar 1e verdieping willen we ook met pvc laten leggen. De trap heeft 16 tredes. Optie 2: a. 103 m² beneden (pvc + egaliseren + sierplint/hoge plint) b. 67.51 m² 1e verdieping (laminaat kliksysteem + ondervloer + plak plint) c. 51.70 m² 2e verdieping (laminaat kliksysteem + ondervloer + plak plint) d. Trap van begane grond naar 1e verdieping willen we ook met pvc laten leggen. De trap heeft 16 tredes. De pvc, het laminaat, de plinten en de ondervloer kopen we zelf. We zien uit naar een offerte met élk bovenstaand punt, apart gespecificeerd incl. BTW. Mochten er vragen zijn hoor ik dat graag! Alvast bedankt.

Partners

Partners van Casius