Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Capelle aan den IJssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Capelle aan den IJssel heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Capelle aan den IJssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Capelle aan den IJssel of directe omgeving.


Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Capelle aan den IJssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: betonvloer bewerken (1200 m2), vervangen betonvloer door geïsoleerde vloeren met vloerverwarming, de fundering/vloer voor een grote berging realiseren, dekvloer over vloerverwarming realiseren, vloercoating en gietvloer, grindvloer leggen, vloer in kelder leggen, betonvloer/Broodjesvloer, prijsindicatie gietvloer, gietvloer circa 160 m2, garage betonplaat storten, grindvloer met toplaag realiseren, vloer storten en gelijkmaken met andere vloer, betonnen zoldervloer van 10m2 ca 2 cm ophogen/egaliseren en voorzien van elektrische vloerverwarming, betonnen vloer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Capelle aan den IJssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Capelle aan den IJssel:

Restbeton storten (6m3) Spijkenisse

Beste, ik heb woensdag a.s. 27 mei vanaf 15.00 restbeton, 6 kuub, nodig voor het storten van een fundatievloer buiten. Locatie: betonmolen op de zijkant van de straat en via de slurf storten meteen op de locatie. Ik heb geen pomp nodig. De slurf moet wel ca. 2 meter vanaf de weg/parkeerplaats naar binnen kunnen storten.

Vloeren egaliseren voor pvc laminaat

Wil in alle kamers pvc vloeren leggen maar heb een betonnen vloer wil het van tevoren egaliseren het is in totaal ongeveer 72.75 vierkantemeter . Materiaal mag geregeld worden door de vakman.

Restbeton laten storten

Oprit; net na openbare weg ons terrein op. Eea is gevlochten en bestemd voor de fundatie van de palen van ons hekwerk. Voorkeur: snel drogend en extra sterke beton gezien het gewicht van de pilaren erbovenop.

Een betonnen vloer egaliseren

Ik zoek een specialist die een zandcementdekvloer kan egaliseren ten behoeve van een PVC-klik-vloer. Het PVC is aanwezig, bij interesse mag de specialist dit ook plaatsen. Het gaat om 30 m2.

Vloertje leggen voor buiten terras

Het is ongeveer 30 m2. Er komt een houten buiten overkapping op te staan. Het zou mooi zijn het vloertje te polijsten of bijvoorbeeld een marmerlook of houten look.

Waterschade keukenvloer

Ik heb waterschade aan een parket vloer ongeveer 4 bij 2 meter denk ik. Ik heb mijn inboedelverzekering benaderd, maar ik heb een offerte nodig over de schade

Laminaatvloer laten leggen na waterschade

Door de vaatwasser is er een waterschade ontstaan aan het parket van de keuken ( +- 6 m2). Graag zou ik willen weten hoeveel het kost om nieuwe parket aan te laten leggen. Graag een offerte met en zonder materiaal.

Verzakte ondergrond van de keuken herstellen

Geachte heer/ mevrouw, Ik heb een probleem met mijn nieuwe keuken. De ondergrond van mijn keuken is verzakt. Ik denk zelf dat de steunpalen zijn gebroken. Destijds is er beton gestort en zijn er steunpalen geplaatst, en ook een vloerverwarming geplaatst. Nu staat mijn hele keuken scheef. Ik zou graag een aannemer willen die een diagnose kan stellen en kan vertellen wat de begroting is voor deze reparatie. Ik zou graag een persoonlijk gesprek willen. Graag hoor ik zo snel mogelijk van u.

Parket leggen met ondervloer en plinten

Ik wil graag in mijn appartement een oak parket vloer laten leggen. Totaal is het 80 m2. Woonkamer, keuken, 2 slaapkamers en 2 halletjes. Ik ben nog op zoek naar een geschikte parket vloer, misschien kan een vakman mij daarin adviseren. De huidige vloerbedekking en laminaat verwijderen we zelf. Graag apart de plinten en ondervloer (mee)berekenen.

Zandcementvloer storten

Goede morgen, in een winkelunit gelegen in Capelle ad ijsel moet 23 m2 vloer gestort worden a 6 cm dik en 70 m2 egaliseren.

Vloeren laten leggen en wanden plaatsen in een salon

Voor een salon ben ik op zoek naar iemand die pvc vloeren kan leggen (oppervlakte is 120 m2) en twee wanden kan plaatsen om een scheiding te creëren in een bestaande ruimte (1 ruimte wordt 2). Dit wil ik graag met cellenbetonblokken doen of met gipsplaten. De eerste wand moet ong 2,5m lang worden. Dit om de keukenblok te scheiden van de algemene ruimte. De tweede wand is om een bestaande ruimte in twee te delen. de twee kleinere ruimtes worden ong 2,75 x 4m. Graag ontvang ik een offerte voor het leggen van de vloer, en het maken van de scheiding dmv een wand. Geef ook aan welke materialen je zelf meeneemt of welke materialen ik moet verzorgen (bv. cement, blokken, stucmateriaal, gereedschappen).

Eiken vloer leggen en oliën

In een lege ruimte van 54 m2 wil ik graag een eiken houten vloer laten leggen. Deze moet gelegd worden inclusief ondervloer, plinten en 2 keer in de olie. De materialen zijn al aangeschaft

Laminaat en plinten leggen

Ik zoek een laminaatlegger die in mijn woning 32 m2 aan laminaat en plinten kan leggen. Het moet geplaatst worden in een appartementencomplex welk goed bereikbaar is.

Laminaat leggen

Ik wil graag informatie over hoeveel het ongeveer zou kosten om 26 m2 laminaat te leggen

Laminaat leggen in huis

Ik wil laminaat laten leggen, circa 55 m2 (in 2 kamers en hal) op schone vloer met ondervloer en platte plinten langs de zijkanten. Het werk moet plaatsvinden op de tweede verdieping. Het materiaal haal ik zelf.

Laminaat met vochtschade vervangen

Huidig laminaat is wegens lekkage nat geworden. Deze dient verwijderd te worden in de woonkeuken (36.50 m2) en slaapkamer (8.60 m2) en afgevoerd. Vloer loopt van woonkamer door naar de gang. Deze dient doodgelegd te worden. Het nieuwe laminaat wordt in Praxis filiaal Capelle aan den IJssel gekocht, maar dient naar bestemming gebracht te worden. Huidig ondervloer is goed (Quick-step aluminium). Als optie graag bijvoegen hoeveel afvoeren van de oude materialen kost.

Schaderapport vanwege lekkage

Ik wil graag een schade offerte laten opstellen. Ik heb een lekkage gehad van de manometer die kapot ging. En heb een offerte nodig voor mijn verzekering. Ik wil weten of het hele laminaat eruit moet omdat het onder het laminaat heeft gezeten. Het totaal is 35 m2.

Laminaat leggen

Laminaat leggen over een oppervlakte van ongeveer 46 m2.

Laminaat leggen

Ik wil graag de Bastion tegel laminaat laten leggen in de keuken en kleine halletje bij binnenkomst. Het gaat hierbij om 6 m2 in de keuken en het kleine halletje is 1.90 bij 1 meter.

Plavuizen vloer met vloerverwarming egaliseren voor PVC

Ik wil graag de vloer laten egaliseren zodat er PVC als vloer op gelegd kan worden. De vloer die geëgaliseerd moet worden is circa 55 tm 60 m2. Eventueel bij de offerte een prijsopgave voor het te leggen PVC.

Geïsoleerde vloer storten voor een tuinkamer

Ik wil binnenkort een tuinkamer laten aanbouwen in de tuin van 5 x 3 meter. Dit zal voor de dubbele deuren en raam komen. In de tuin liggen al tegels. Omdat ik van plan ben om vaak in de tuinkamer te zijn zou ik het graag de vloer willen isoleren. Hierop zal ik ook tegels willen. Hoeveel zal het isoleren, storten en tegelen zijn van een vloer van 15 m2?

Vloer coaten

Voor de herinrichting van onze begane grond willen wij de vloer coaten. Op dit moment is de vloer van linoleum met kleurtjes. Graag willen wij het een betonlook kleurtje geven. Het betreft een oppervlakte van 88 m2. Zouden jullie me een prijsindicatie kunnen opsturen?

Laminaat laten leggen

Ik wil graag laminaat laten legen in mijn huis. Het betreft 45 m2. Inclusief laminaat+ondervloer+plinten

PVC laminaat over de plavuizen leggen

PVC laminaat leggen. Er liggen nu plavuizen dus misschien moeten deze er eerst uit en dan het laminaat leggen? Of erover heen. Graag wil ik weten wat er mogelijk is. Het gaat om 12 m2.

Laminaat leggen

Ik heb uitgerekend wat de kosten zijn voor het laminaat leggen maar zitten hier ook de kosten in voor het verzetten van de spullen van de ene kamer naar de andere?