Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor laminaat in een slaapkamertje leggen:

Laminaat in een slaapkamertje leggen

Ik wil graag 9 m² laminaat laten leggen in een slaapkamer die wij als computerkamer gebruiken. We zullen zelf laminaat kopen en ontvangen graag uw offerte voor de montage.
Onze klant uit Bleiswijk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor laminaat in een slaapkamertje leggen uit heel Nederland:

Laminaatvloer en plinten laten leggen

Ik wil een aantal klussen uit laten voeren in de eerste week van april: Het leggen van een laminaatvloer en plinten voor circa 22,5 meter (kan uitlopen qua oppervlakte. We gaan uit van een plattegrond omdat we de sleutel nog niet hebben). Deze krijgen wij maandag 12 maart. Dit is voor een overloop, een slaapkamertje en een zolder en overloop. Daarnaast willen wij graag een trap voorzien van een nieuwe laminaat laag of schilderen. Hier willen wij het tapijt van verwijderen en laminaat in de plaats daarvan leggen. Wij kunnen al het materiaal tijdig zelf inkopen of door jullie laten meenemen.

Laminaat leggen in slaapkamer en gang

Betreft laminaat leggen in klein slaapkamertje + gangetje op 1e etage. Ongeveer 35 2m. Op zaterdag is er hulp aanwezig, door de weeks niet. Laminaat reeds aanwezig. Wegens onverhoopt uitvallen van 2 klushulpen, graag spoedige reactie.

Zolder verbouwen en een slaapkamer tot badkamer maken

We willen van de zolder een slaapkamer maken. Er is nog geen vaste trap naar de zolder. Het is gewoon een kale zolder. Gat vlizotrap moet dicht en nieuw gat maken voor de trap en trap monteren. (Isolatie en laminaat wordt door de klant zelf gedaan). Van het kleinste slaapkamertje willen we een badkamer maken: Daar is alleen een aansluiting voor de wasmachine, maar de wasmachine willen we niet daar laten staan. De slaapkamer heeft een afmeting van 1,87 meter breed en 2,37 meter lang. Het leidingwerk hier moet worden uitgevoerd. De cementdekvloer, tegelwerk, plafond en stucwerk wordt door de klant zelf gedaan. Verder moet er vanuit de huidige badkamer een buis van 110 cm. (is nu 80 cm.) recht naar beneden (naar het toilet beneden) voor de afvoer, waar de wasmachine en droger moet komen te staan.

Laminaat leggen

Ik wil graag laminaat met plakplinten laten leggen in een slaapkamertje van 9.8 m2 groot. Ik verwijder zelf de oude vloer en leg zelf de ondervloer. Ik wil de vloer graag binnen de komende 3 weken gelegd hebben.

Laminaat leggen in woon- en slaapkamer

Een kleine 29 m2 (woonkamertje en slaapkamertje) laminaat leggen. Er hoeft geen vloer verwijderd te worden en er ligt al een ondervloer. Wellicht moet de inboedel verplaatst en teruggezet worden.

PVC laminaat en plinten laten leggen

Ik heb nu een plavuizen vloer met daaronder vloerverwarming waar ik graag pvc laminaat overheen wil laten plaatsen. Er moeten ook nieuwe plinten worden geplaatst. Het gaat om de woonkamer, gang, keuken en een kleine slaapkamer met een totale oppervlakte van ongeveer 55 m2. In het slaapkamertje ligt een parketvloer. Ik denk dat ik het materiaal zelf zal aanschaffen. Graag ontvang ik een offerte voor de legkosten.

Laminaatvloer in slaapkamer opnieuw leggen

Bestaande laminaat vloer in slaapkamer opnieuw erin leggen, er is een beschadigd deel,een zwaar gewicht van een kachel op gevallen, maar heb nog voldoende liggen, om die te vervangen, het gaat om kliklaminaat, me zoon heeft het geprobeerd, maar i.v.m. plinten en afwerking, laat ik het liever doen, afmeting, ongeveer 2.60 bij 2.75, normaal slaapkamertje dus. Het laminaat is doorgelegd naar de hal en woonkamer.

Laminaat vloer laten leggen

Laminaat leggen in woonkamer, hal, keuken en slaapkamertje naast keuken. In de hal hoge plinten in alle andere ruimtes komen plakplinten. Materiaal schaffen we bij de karwei aan. Zie bijlage met de plattegrond en de maten van de verschillende ruimtes.

Laminaat leggen

Laminaat leggen. Het gaat om 12 m2. Slaapkamertje, overloop en gangetje. Laminaat koop ik bij Praxis.

Zolerverbouwing

We hebben een grote zolderkamer die gestript moet worden,dwz: plafond van softboard verwijderen, behang afhalen en vloerbedekking verwijderen. Daarna wordt door reeds geselecteerd bedrijf dakkapel geplaatst. Aanvullend: dak/plafond isoleren en alles weer netjes afwerken: plafond/muren glad gestukt en vloer met laminaat gelegd. Kleine zolderkamer ernaast willen we graag tot badkamertje verbouwen. Nu slaapkamertje met wastafel van 1,5 bij 1,5 meter, gaat om tegelwerk en vervangen leidingen plus wastafel verplaatsen en eventueel douche. Overloop willen we hierin meenemen (plafond en vloer).