Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Berkel en Rodenrijs te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Berkel en Rodenrijs heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Berkel en Rodenrijs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Berkel en Rodenrijs of directe omgeving.


Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Berkel en Rodenrijs bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: vervangen van een houten vloer, massief grenen vloer laten leggen, houten vloer leggen, woonkamer open keuken laminaat leggen, garagevloer waterdicht maken, vloertegels verwijderen en vloer egaliseren, restbeton laten storten, broodjesvloer aanleggen, houten vloer vervangen door broodjesvloer, parketvloer leggen, pVC vloer laten leggen, houten vloer vervangen door schuimbeton met vloerverwarming, vloer van schuimbeton aanbrengen, laminaat leggen, beneden vloer tegelen, vloerverwarming elektrisch aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Berkel en Rodenrijs staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Berkel en Rodenrijs:

Parketvloer verwijderen

Het gaat om het verwijderen van 35 M2 parket (mozaïek) en lijmresten op een manier dat de zandcementdekvloer intact blijft. Graag ontvang ik hier een offerte voor.

Parketvloer verwijderen en vloerverwarming infrezen

We willen onze parketvloer van 55 m2, op spaanplaat en verlijmd, verwijderd hebben en vloerverwarming gefreesd en aangelegd en werkend te hebben. In een te realiseren uitbouw moet ook vloerverwarming komen en op de rest te worden aangesloten. Daarna dient de vloer klaar te zijn om een nieuwe (PVC) vloer op te plaatsen.

Vloer in de nieuwbouwwoning egaliseren

Het gaat om het egaliseren van de vloer in een nieuwbouw woning. De te leggen vloer is vinyl laminaat door het heel huis. Circa 130 m2 met vloerverwarming.

Laminaat leggen met ondervloer

Ik zou graag hulp krijgen bij het leggen van laminaat circa 45 m2 met ondervloer en plinten

Laminaatvloer verwijderen en nieuwe vloer plaatsen

Er ligt een laminaatvloer bij een klant van ons. Deze vloer moet verwijderd worden en een nieuwe vloer inclusief plakplinten moet gelegd worden. Het gaat hier om circa 120 m2 en het laminaat ligt op meerdere etages. Hier komt bij dat er een paar zware kasten staan die verplaatst moeten worden. De vloer zal op korte termijn gelegd moeten worden als de klant akkoord gaat. Kunt u mij een terugkoppeling geven of dit mogelijk is en wat de kosten ongeveer zijn.

Vloertegels verwijderen en egaliseren

Graag ontvang ik een offerte voor het verwijderen van 35 m2 leistenen tegels van de dekvloer. De vloer ligt in de hal, een deel in de woonkamer en een stukje onder de trap. Separaat zou ik graag een offerte ontvangen voor 80 m2 vloerverwarming laten infrezen en afwerken met een nieuwe dekvloer.

Grindvloer met vloerverwarming in woonkamer leggen

Het leggen van een grindvloer in de woonkamer. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 50 m2 en deze voorzien van vloerverwarming. De ondervloer is van beton.

Egaliseren vloer op zolder

Zoldervloer egaliseren, net opgeleverd huis.

Houten vloer leggen

Het betreft de eerste verdieping van een woonhuis met een betonnen ondergrond. Er ligt nu laminaat met ondervloer. Wij zullen zelf zorgen voor het verwijderen van het laminaat en ondervloer wellicht in overleg. De oppervlakte is 41 m2.

Parket vloer leggen

Het laten leggen van een parket vloer van 11 m2.

Garagevloer ophogen

Ik wil graag een bestaande betonnen vloer in een garagebox ophogen, deze is in de loop van de jaren verzakt. Het beton met ongeveer 5 cm verhogen, e.v.t. als het nodig is met bouwstaalmatten bewapenen. Afwerking: vlak afstrijken. De box is 6 meter lang en 2.90 breed. Ook wil ik graag een aparte offerte voor de naast gelegen garage box, dus 2 boxen tegelijk. (dezelfde afmetingen en dikte als hierboven).

Beschadigde laminaatvloer repareren

Ik wil namens mijn vader een offerte aanvragen. Er is een vaas omgevallen en daardoor is zijn laminaatvloer beschadigd. De vloer is 7 jaar oud en ik weet niet of hij nog laminaatdelen in reserve heeft. Ik ontvang graag uw offerte, zodat ik die naar zijn verzekering kan doorsturen. Als die akkoord gaat, wil mijn vader de vloer graag zo snel mogelijk laten repareren.

Laminaatvloer repareren

De vloer is in een hoek van de kamer waarschijnlijk te strak gelegd waardoor de vloer inmiddels in de gehele kamer bol staat. Moet nu echt met spoed op hele korte termijn gerepareerd worden anders gaat het scheuren. Dit laminaat is in april gelegd.

Laminaat met ondervloer laten aanleggen

Ik wil 36 m2 laminaat laten leggen inclusief ondervloer. Het betreft de woonkamer, keuken en gang. Graag ontvang ik een offerte.

Sneldrogende dekvloer storten

Er word aanstaande vrijdag vloerverwarming gelegd die niet ingefrased kon worden. Er moet daarna, 22 of 24-07 storten, een 3 cm dekvloer overheenkomen die snel moet drogen, liefst dat er dinsdag 26-07 overheen gelopen kan worden. Daarna wordt de vloer nog geegaliseerd. Totale oppervlakte 60 m2

Laminaat vervangen na lekkage

Onze Amerikaanse koelkast heeft voor lekkage gezorgd op onze laminaat vloer, de ruimte is ongeveer 5 meter breed en 12 meter lang. Van het laminaat staan de naden omhoog. Het is quickstep laminaat. Wat zou het kosten om deze vloer te laten vervangen? We willen de oude vloer laten verwijderen en een nieuwe laminaatvloer laten leggen. De offerte moet naar de verzekering gestuurd worden.

Verlijmde vloerbedekking verwijderen

Het verwijderen van 31 m2 aan verlijmde vloerbedekking in 1 ruimte op de begane grond.

Vloer in de bijkeuken egaliseren

In mijn bijkeuken heb ik marmoleum gehad. Het marmoleum is verwijderd. De lijmlaag is met afbijt behandeld (zie het afdekplastic op de vloer) maar toch zit er nog wat restanten op de vloer. Ik wil de vloer graag laten egaliseren. De vloer is 2 x 3.7 meter groot.

Plinten laten leggen

Graag wil ik plinten laten leggen. Het zal gaan om 110 meter. De plinten zal ik zelf aanschaffen.

Parketvloer schuren en waxolien

Ik wil graag de 10 jaar oude Frans eiken parketvloer in de woonkamer en hal laten schuren en laten afwerken met whitewash hardwaxolie. De liggende plintjes rondom moeten ook opnieuw worden vastgezet. De oppervlakte is in totaal 42,5 m². Ik ontvang graag een offerte.

Vloer schuren en met whitewash finish afwerken

Eikenhouten massieve vloer met white wash finish schuren en lakken. Oppervlakte 50 m2

Laminaat met hoge plinten laten leggen

Huidige laminaatvloer weghalen (50 m2) en nieuw laminaat, inclusief ondervloer leggen (50 m2). Huidige halfhoge plinten verwijderen en nieuwe hoge plinten (goed) installeren. We gaan uit van plinten van ongeveer 8 cm. Bij voorkeur laminaat onder de (net nieuw geplaatste) houten deurkozijnen leggen (betekent misschien bij-zagen van die kozijnen). Als dat niet mogelijk is, dan graag een voorstel hoe we het laminaat super strak bij de kozijnen kunnen krijgen, zonder drempels te gebruiken. Belangrijk is dat dit alles door ervaren personen wordt gedaan.

Gietvloer laten aanleggen

1 ruimte. 45 m2

PVC-vloer met clicksysteem leggen

Ik krijg eind oktober de sleutel van mijn nieuwbouwwoning. Op 5 november wordt het materiaal voor een Click pvc-vloer geleverd. Het gaat om 70 m2 met een ondervloer op rol. De huidige vloer is een betonvloer met daarin vloerverwarming. Nadat de wanden zijn afgewerkt wil ik vanaf half november graag de vloer laten leggen. Vooraf ontvang ik hiervoor graag een prijsindicatie.

Schuren en laten lakken van de parketvloer

Wij willen onze parketvloer (Ahorn, toplaag 6 mm) laten schuren en 2 keer lakken (45 m2). De lak hebben wij in ons bezit. Daarna plinten leggen (40 meter). Wij willen graag weten wat hiervan de kosten zijn.