Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Bergschenhoek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Bergschenhoek heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Bergschenhoek u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Bergschenhoek of directe omgeving.

281 klanten uit Bergschenhoek bevelen een bij Casius in Bergschenhoek aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Bergschenhoek bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: vloer gehele begane grond renoveren, sleuven van vloerverwarming egaliseren en PVC leggen, herstellen van scheve vloer, mozaiekvloer in beton gegoten laten verwijderen en afvoeren, granito vloer leggen, parketvloer leggen op overloop, kwaaitaal vloer repareren of vervangen, fundering leggen voor serre met optie tegelwerk en vloerverwarming, grindvloer reparatie, betonplaat storten en vlinderen, cementdekvloer smeren, nieuwe laminaat vloer leggen, laminaat in gehele huis leggen, betonvloer storten voor schuilstal pony's, advies, leveren en leggen van parket of bamboevloer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Bergschenhoek staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Bergschenhoek:

Kruipluik bij de voordeur plaatsen

Kruipluik bij de voordeur plaatsen. Mijn woning heeft geen toegang tot de riolering middels kruipruimte. Deze wil ik laten maken bij de voordeur als dat kan. Vloer is van beton. Ik weet niet hoe groot het moet worden, kan de vakman mij hierover adviseren?

Laminaat met plinten laten leggen

Laminaat met plinten leggen ongeveer 85 vierkante meter in ons appartement. Het gaat om de woonkamer, 2 slaapkamers en een hal. Er ligt nog een ondervloer van 1 jaar oud.

Laminaat leggen

Ik wil ik in de woonkamer met open keuken laminaat laten leggen. En in de hal. De ruimte van de woonkamer met open keuken is ongeveer 30 m2. De hal is ongeveer 10 m2. De exacte afmetingen zijn mij nog niet bekend. De verhuizing zal in de nabije toekomst plaatsvinden. Ik ga zelf het laminaat aanschaffen, zoek iemand die het kan leggen voor mij.

Betonvloer opvullen en egaliseren

In de hal is een tegelvloer verwijderd om er laminaat te kunnen gaan leggen, echter de betonvloer is hier en daar beschadigd, gaten tot 1-2 cm diep, en dient eerst bijgewerkt te worden en daarna geëgaliseerd te worden. De oppervlakte is 6,5 m2.

Tegelvloer met behoud van vloerverwarming verwijderen

Onze vloerverwarming is aangelegd met dat systeem. Daarop zijn de tegels gelijmd. De tegels zijn niet naar onze wens en daarom willen we de vloer graag vervangen. We denken aan PVC. Een nieuwe vloer is nog niet door ons aangeschaft. 65 m2 ongeveer.

Laminaat en plintwerk aanbrengen

Ik wil op de 1e en 2e verdieping laminaat vervangen en plinten laten plaatsen. De bestaande ondervloer wordt hergebruikt. Klus vindt plaats voorafgaand aan verhuizing. Scope ongeveer 93 m2 vloeroppervlak, ongeveer 130 meter hoge plint. Er hoeft geen oude vloer verwijderd te worden, de ondervloer leg ik zelf. Uitvoeren op donderdag 22 en vrijdag 23 december 2016.

Laminaat in gang vervangen

Het riool zat verstopt op grond van de gemeente en toen is mijn WC overgelopen en heeft dus blank gestaan. Nu is het laminaat in de gang onder gelopen en verpest, aangezien alles is doorgelegt van me keuken tot aan de voordeur zonder plinten vraag ik me af wat dat gaat kosten zodat ik het aan me verzekering op kan geven. De tegels van de WC krijg ik ook niet meer goed schoon dus als het kan ook hier graag een offerte van? Ik heb foto's bijgevoegd.

Laminaat leggen

Ik wil graag laminaat laten leggen in de woonkamer en de gang. Het oude laminaat moet ook verwijderd worden. Laminaat en een ondervloer en laag profil leggen. De klus vindt plaats in een appartement. Wat zou dat kost? Ik moet de offerte ook voor de verzekering indienen. Laminaat voor 27 m2 , profiel 25 meter.

Laminaat leggen met ondervloer en platte plintjes

Ik wil laminaat leggen met ondervloer en plakplint. Oppervlakte is 27 m2 en plinten rond 35 meter.

Beton op de oprit storten

Graag ontvangen wij een offerte voor het storten van een oprit in beton. Het gaat om 60 m2 en ongeveer 15 centimeter dik. De bestaande bestrating wordt door ons verwijderd en afgegraven. Voorbereidingen zoals bekisting moeten wel gedaan worden, afwerking glad of eventueel tegelmotief. De oprit is goed bereikbaar vanaf de weg.

Reparatie van een laminaatvloer

Er is een zwaar object gevallen op onze laminaatvloer. Er bevind zich nu een schade van 2,5 bij 4,5 cm (driehoekige vorm). Graag zouden wij willen weten wat de mogelijkheden en kosten zijn.

Bamboevloer in de badkamer en slaapkamer aanleggen

Ik heb interesse in een doorlopende vloer van bamboe, lopend vanuit de badkamer naar de master bedroom. De totale oppervlakte is zo'n 35 m2. Uiteraard, gezien het feit dan een deel van de vloer in de badkamer ligt, is het belangrijk om een waterdichte kwaliteit te nemen. Verder zou ik willen weten of er een mogelijkheid is hier vloerverwarming onder te plaatsen. Graag ontvang ik een prijs en advies voor de mogelijkheden.

Egaliseren betonnen vloer

Het betreft het egaliseren van een betonnen vloer van ongeveer 45 m2.

Laminaat in een nieuwbouwhuis leggen

Wij willen graag voor onze nieuwbouw woning een nieuwe laminaatvloer + plinten + leggen een offerte aanvragen voor ons bouwdepot. Het gaat om een woonkamer van circa 45 m2 waar wij graag prijzen voor willen hebben en horen wat er mogelijk is.

PVC-vloer over plavuizen leggen

42 m2 PVC vloer leggen over bestaande plavuizen en bestaande vloerverwarming. Kan niet bezocht worden, gaat om eventueel aan te kopen woning.

Laminaat leggen in 2-fasen

Ik wil ongeveer 50 m2 laminaat en ondervloer laten leggen in mijn woning. Het moet in twee fasen gebeuren. In het voor- en het achterhuis moet op afzonderlijke dagen gelegd worden, te weten 25 maart 2015 en 15 aprilVoor laminaat en ondervloer zorg ik zelf. Wel zou ik graag willen dat de vakman een aantal hoge plinten en overgangsprofielen levert.

Laminaat leggen op 2 verdiepingen

Ik wil graag laminaat laten leggen op de begane gron en in drie slaapkamers op de eerste verdieping. Dit moet deze week plaatsvinden in Rotterdam

Betonvloer in de garage storten

Gaarne een offerte voor het storten van een betonvloer in de garage. Onderstaand de maten van de garage: - Afmeting binnenwerk: 6.35 x 2.73 meter - Doorrijbreedte: 2.10 meter - Inhoud: ongeveer 54 m3 Vloerafwerking: grijze betontegels. Graag de prijs inclusief het verwijderen en afvoeren van tegels en zand, inclusief btw en afwerking gevlinderd.

Betonvloer storten in de garage

Ik wil beton storten in mijn garage van 3 x 7 meter om daarmee de vloer een paar centimeter op te hogen. Ondergrond is al beton, maar grof. Ik wil daar bovenop een gladde betonlaag, een afwerklaag dus.

Verwijdering vinyl van traptreden

Verwijdering van vinyl en lijmresten, waar nodig treden vlak maken. Tot nu toe heeft niemand hiervoor een offerte willen doen. Het gaat om 26 traptreden. Dit aantal wordt langzaam minder, omdat ik zo nu en dan zelf maar een trede onder handen neem. Ik weet daarom dat het vinyl zich heel moeilijk laat verwijderen: de onderste laag hecht beter aan de trap dan aan de harde bovenlaag van het vinyl. Indien mogelijk: ook het leggen van nieuw vinyl (al aangeschaft, systeem FlexFloors).

Vinyl van trap verwijderen

Het vinyl van de traptreden en de hal dienen verwijderd te worden. Daaarnaast zijn er traptreden van Flexx floor aangeschaft die ik graag gemonteerd wil hebben

Eiken vloer leggen

Graag offerte voor leggen van massief eiken vloer 20 cm breed, op betonnen vloer. Ca. 50-55 m2. Vloer is al gekocht.

Storten betonvloer/fundering

Ik zoek iemand die een betonvloer kan storten. Oppervlakte betreft 3,6 x 2,4 meter, dikte moet +- 20cm worden met een onder en bovenwapening in de vloer.

wisselenslaapkamers.leggenparket. deur ...

wisselenslaapkamers.leggenparket. deur moet op slot kunnen. Eventueelbehangen en schilderen.

Huidige badkamer, voorzien van ...

Huidige badkamer, voorzien van betonvloer, is ca 4 m2. Willen deze uitbreiden met ca 3 m2 door een deel van een kamer in te nemen. Uit te voeren werkzaamheden zijn het verwijderen vd bestaande betonvloer (4 m2), verplaatsen van een scheidingsmuur (niet dragend), aanleggen zwaluwstaartplaten op het uitbreidingsgedeelte (omdat dit een houten vloer is) en leggen vd nieuwe vloer, inclusief water- en afvoerleidingen en vloerverwarming. Leggen en plaatsen van vloertegels, wandtegels en sanitair wordt door mijzelf gedaan.