Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor afdek vloer terras:

Afdek vloer terras

Ons huis t is opgeleverd met een terras met een ruwe beton laag (dat niet afwatert) en moet nog afgewerkt worden. Ik vroeg mij af wat het zou kosten om op ons terras van ongeveer 5 x 3.5 m onder afschot een afdek vloer te leggen? Ook onze 3 buurten zijn geïnteresseerd, dus zou u ook wat kunnen inschatten om 4 van deze terrassen gelijk te kunnen trekken? Alvast bedankt voor uw informatie.
Onze klant uit Bergambacht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor afdek vloer terras uit heel Nederland:

Vloerverwarming aanleggen

Het gaat om renovatie project. Ik wil alleen op de begane grond vloerverwarming. Ondergrond is hout! Gaat om hoofd verwarming. De uiteindelijke afdek vloer komt pvc visgraat te liggen. Totaal 60 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Nieuwe badkamer maken in nieuwbouwwoning

• Twee nisjes in de douchewand die geplaatst moeten worden. • Half vrijstaand bad dat niet betegeld hoeft te worden. • Leggen vloerverwarming + leidingwerk • Douche + wastafelkranen ? Inbouw! • Montage badkamermeubel + bad + badkraan • Afdek vloer • Plaatsen van 2 binnenmuren met de afmeting 110cm x 220cm + 100cm x 220 cm Afmeting badkamer 2,3 x 2,99 meter.

Plafond spuiten met latex

Het gaat om 44 m2 plafond (woonkamer + hal) op de begane grond van een woning. Het plafond bevindt zich op 2.45 meter boven de vloer en bestaat uit structuur gespoten "broodjes" met naden op 1.20 meter onderlinge afstand in de dwarsrichting van de woning (9 meter lengte, 5.40 meter breedte). Er is in het verleden is in deze ruimte gerookt, dus er moet een nicotine-dekkende verf worden gebruikt. Alles (muren + vloer) moet worden afgeplakt, en meubels moeten worden afgedekt. Na de klus moet de uitvoerende partij zorgen voor de afvoer van alle gebruikte afdek-folie. Nauwkeurige meting / berekening komt echter uit op een te spuiten plafondoppervlak van 44 m2.

Laminaat verwijderen, afvoeren en nieuw leggen

Wegens waterschade moet de vloer in de gang, hal en kast vernieuwd worden. Ik heb reeds een offerte van Gamma voor het soort vloer wat er moet gaan komen. Graag ontvang ik van u een offerte voor het verwijderen van de oude vloer, het inmeten en leggen van de nieuwe vloer inclusief plinten en afdek latjes en overloopdorpels enz. En het afvoeren van de oude vloer. Deze offerte moet ik dan eerst bij mijn verzekering indienen voor goedkeuring. Gelieve niet te bellen omdat ik dat niet kan verstaan, ik heb graag per e-mail contact.

Balkon repareren en renoveren

Aan de achterzijde op de eerste etage van mijn dubbele bovenwoning is een balkon van ongeveer 6 bij 1 meter met een betonnen vloer en een gemetselde railing. Daarop liggen betonnen afdek platen en is een metalen constructie geplaatst (zie foto's). De gemetselde muur vertoont barsten in het voegwerk. De metalen constructie vertoont roestvorming en tussen de betonnen afdekstenen is het voegwerk deel weg. Aan de onderzijde van het balkon is een scheur ontstaan door lekkage, mogelijk door een barst in de betonnen vloer, maar ook scheuren in het metselwerk zouden dit kunnen veroorzaken. Het geheel moet hersteld worden. Verder zouden ook de planken van de dakgoot vervangen dienen te worden. Ze zijn grotendeels verrot. Trespa zou een mogelijkheid zijn. De dakgoot renovatie graag in een aparte offerte.

Geplaatse vloerverwarming afwerken

Geplaatse vloerverwarming afwerken voor particuliere woning (begane grond // gang, woonkamer, slaapkamer, badkamer, keuken en bergruimte) totaal 62 m2, een zand-cement afdek vloer 3 centimeter dik voor vloerverwarming die al ligt op een krimpnet

Laminaat leggen inclusief ondervloer en plintjes

Ik zou graag willen weten wat het mij kost om ongeveer 30 vierkante meter laminaat met ondervloer en afdek plintjes (plak) te leggen. We schaffen de materialen zelf aan. Er hoeft geen oude vloer verwijderd te worden, het kan zo worden gelegd.

Afdekvloer storten in badkamer 6 m2

We hebben een casco badkamer van 6 m2. Hier moet een speciale afdek vloer in gestort worden voor de badkamer kan worden ingericht. Er zit geen vloerverwarming in de vloer. De leidingen moeten wel naar de goede plaatsen verwerkt worden. De leidingen komen wel op 1 punt de badkamer binnen. Opleverdatum eind juni.

Renovatie balkon

Door slecht afdek-laag op balkon gaat het betonijzer roesten en zet uit. Bij het afdak (buiten) is al een scheur te zien in het plafond. Het gedeelte waar de woonkamer onder zit is nog niks te zien in het plafond maar wel in de vloer van het balkon zitten scheuren. Balkon is 7,5 x 2 meter.

In ons zomerhuis in Zorgvlied willen wij ...

In ons zomerhuis in Zorgvlied willen wij tegels in de hal en de woonkamer zelf leggen. Oppervlakte is ongeveer 45 m2. 1. Nu ligt er zeil wat volledig met de (afdek)vloer verlijmd is en wat aangeschaft is tussen 1960 en 1982. Wij zien het niet zitten dit zeil te verwijderen. Wat zijn de kosten als u het voor ons verwijdert? Het afvoeren van het zeil graag apart vermelden in de offerte. 2. Wij willen er een elektrische vloerverwarming in maken (als bijverwarming). Wat zijn de kosten voor het leggen van een Magnum Milimat 20 m2 in een nieuwe afdekvloer? Graag de kosten van de 20 M2 elektrische vloerverwarming apart vermelden. 3. Wij willen graag 4 extra groepen voor de elektriciteit erbij maken. 1 willen we voor de vloerverwarming gaan gebruiken, de andere 3 zij