Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Bergambacht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Bergambacht heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Bergambacht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Bergambacht of directe omgeving.

23 klanten uit Bergambacht bevelen een bij Casius in Bergambacht aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Bergambacht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: de vloer van een kerk renoveren, granitovloer met zwarte rand, nieuwe vloeren leggen, kete; vervangen. betonstorten woonkamer + vloerverwarming, zandcement storten vloer met isolatie, egaliseren en een gietvloer aanbrengen, zandcement over vloerverwarming, noorse leisteen vloer, vloer egaliseren op vloerverwarming, pS-renovatievloer Droog Rc=5,2 Begane grond installeren, egaliseren schuin aflopende vloer, beton storten voor zwembad vloer, betonvloer ophogen, leggen laminaat en ondervloer, egaliseren + laminaat leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Bergambacht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Bergambacht:

Afdek vloer terras

Ons huis t is opgeleverd met een terras met een ruwe beton laag (dat niet afwatert) en moet nog afgewerkt worden. Ik vroeg mij af wat het zou kosten om op ons terras van ongeveer 5 x 3.5 m onder afschot een afdek vloer te leggen? Ook onze 3 buurten zijn geïnteresseerd, dus zou u ook wat kunnen inschatten om 4 van deze terrassen gelijk te kunnen trekken? Alvast bedankt voor uw informatie.

Laminaat tegels vervangen

Ik zoek iemand om 5 beschadigde laminaat tegels te vervangen.

Laminaat met ondervloer laten leggen

De klus betreft het leggen van laminaat en een ondervloer. Het gaat om een oppervlak van 24 m2.

Frans grenen vloer schuren en wit verven of lakken

Woonkamer met aangrenzend de keuken en de gang totaal ongeveer 50 m2 en zijn wat kieren deze proberen te verminderen door de vloer bij elkaar te tikken en met veren langs de muur. Ik heb iemand die alleen kan schuren. Nu zoek ik iemand die alles kan doen of alleen het verven. Half oktober hebben we de sleutel van de woning.

Gietvloer in badkamer aanbrengen

Willen een gietvloer laten aanbrengen in onze badkamer.

Gietvloer laten aanleggen

Ik wil graag in 1 ruimte een gietvloer aanleggen. Het gaat om een ruimte van 4,87 m2. Er ligt nu een tegelvloer, dat wordt een nieuwe zandcementvloer met een gootje voor de douche. Bij voorkeur per mail contact opnemen.

Terrazzo op de vloer aanbrengen

Ik wil graag een nieuwe Terrazzo vloer, inclusief zwarte rand langs de plinten. Het gaat om ongeveer 15 m2.

Vloer schuren en in de olie zetten

Het betreft het schuren en in de Osmo wax olie zetten van een vloer. De oppervlakte is 25 m2.

Schuren en lakken van houten vloer

De woonkamer schuren en lakken 7 x 3.50 meter. De gang 4 x 1 meter ook schuren en lakken. Het betreft een houten vloer.