Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor vloertegels en vloerverwarming:

Vloertegels en vloerverwarming

Ik wil graag vloerverwarming en tegels zetten in de woonkamer, keuken en gang. Oppervlakte ongeveer 60 m2.
Onze klant uit Barendrecht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloertegels en vloerverwarming uit heel Nederland:

Wc renovatie van ouderwets naar modern

De wc op de begane grond wil ik renoveren: nieuwe vloertegels, muurtegels, inbouwtoilet, muren glad stucken en een nieuw fonteintje met kraan plaatsen. In de vloer zit vloerverwarming. Dus daar moeten we voorzichtig mee omgaan. Wat er nu zit moet er natuurlijk uit worden gehaald. Als er foto’s nodig zijn van de huidige situatie zan kan ik die natuurlijk toesturen.

Serre of uitbouw realiseren

Wij willen een huis kopen, dit is 90% zeker dat dit doorgaat. Daar zouden wij een serre of een uitbouw willen realiseren van 5 x 6 meter. Een vergunning is waarschijnlijk wel nodig. We willen dan een complete oplevering, ook met vloerverwarming. We willen vloerverwarming dat aangesloten kan worden op een cv-ketel. We denken aan laminaat of vloertegels. Als het een serre wordt dan willen we aluminium. Wordt het een aanbouw dan willen we een constructie dat goed isoleert, maakt het niet veel uit, dan de goedkoopste constructie.

Complete nieuwe badkamer en toiletruimte realiseren in bestaande woning

Ik ga eind februari verhuizen, maar er ontbreekt nog een nieuwe badkamer en wc op eerste verdieping. Kluswoning dus alles makkelijk toegankelijk. Startdatum per 09 maart. Specificaties badkamer: Afmeting: 2.4 m x 1.8 m. 2.4 m hoog. Komt in het midden van de woning tegen woning scheidende wand, de rest van de wanden moeten geplaatst worden inclusief 1 simpele deur incl hang en sluitwerk. Vloer inclusief vloerverwarming. Badkamervloer en gehele wanden betegeld. Bad inbouwen, badkraan aansluiten, douchegoot, douchekraan, aansluiting voor wastafel. Sanitair: Bad, badkraan, douchekraan en wastafel leveren we zelf. Plafond maken inclusief 3 inbouw spots, en aanleggen ventilatie (alleen afzuiging, natuurlijke aanvoer). Inclusief leidingwerk en binnenriolering richting bg. (cv bevindt zich op 2de verdieping) Specificaties wc ruimte: Afmeting: 1.2 m x 0.8 5 m. 2.4 m hoog. Komt in het midden van de woning tegen woning scheidende wand (tegenover badkamer), de rest van de wanden moeten geplaatst worden inclusief 1 simpele deur incl hang en sluitwerk. Plaatsen + leveren + omtimmeren gebrit inbouwreservoir (max 20 cm diep). Aansluiten wc en fontein + kraan. alleen koud water. Sanitair: wc pot, fontein, kraan leveren we zelf. vloertegels: zelf leveren vloer + wanden betegeld tot 1.2 m. Plafond maken inclusief 1 inbouw spots, en aanleggen ventilatie (alleen afzuiging, natuurlijke aanvoer). Inclusief leidingwerk en binnenriolering richting bg.

Vloertegels vervangen

Wij willen de oude tegels verwijderen en afvoeren en nieuwe tegels plaatsen met behoud van vloerverwarming. Ruimte is 45-50 m2. Nieuwe tegels hebben we al op het oog. Het gaat dus alleen om het verwijderen van oude tegels (met behoud van vloerverwarming) en het plaatsen van de nieuwe tegels. Rond april graag beginnen.

Badkamer en 2 aparte toiletruimtes realiseren

* Sloopwerk: bestaande badkamer (3.25 m x 2.65 m). Oude ligbad, aparte douchecabine, badkamermeubel, vloertegels (eventueel wandtegels verwijderen, tegel-over-tegel is ook mogelijk voor de wanden ) en elektrische vloerverwarming verwijderen. * Plaatswerk: een wand van gasbeton gebouwd als afscheiding van de doucheruimte. De wand zal dan ongeveer 1.80 m lang, 2.10 hoog en 15 cm dik worden. Op de vloer komt een douche-drain van 1.20 m. Zie 3D foto. * Er komen 2 nieuwe wasbakken op een wastafelmeubel van 1.60 m met spiegel van eveneens 1.60 m. De leidingen/afvoer voor de wastafels komen straks achter een voorzetwand van een diepte van 10 cm. De voorzetwand willen we over de hele breedte van 2.65 m. Vanuit de voorzetwand komen de kranen voor de 2 nieuwe waskommen. De leidingen en afvoer in de huidige situatie zijn goed bereikbaar en hebben hooguit minimale aanpassingen nodig. Bij de douchehoek zal de leiding en afvoer iets verschoven moeten worden. Voor de rest zal het hem niet in het leidingwerk zitten geloof ik. Naast de deur zal een elektrische radiator worden opgehangen waar 2 elektra leidingen klaarliggen en elektrische vloerverwarming. Plafonds hoeven niet verlaagd te worden met spotjes. * 2 toiletten eruit met inbouwreservoir vervangen voor nieuwe. * En betegelen als de badkamer. Afmeting vloertegels: 60 x 60 cm gerectificeerd (antraciet) Afmeting wandtegels: 30 x 60 cm gerectificeerd (glans wit) Afmeting wandtegels strokenmix op de voorzetwand en 2 voorzetwand toiletten: 10 x 60 cm, 15 x 60 cm, 20 x 60 cm gerectificeerd (antraciet) Als het kan, willen wij in april starten.

Vloertegels inclusief vloerverwarming

Ik wil op de bovenverdieping (trapgat, cv-ruimte, 2 kleine kamers) tegels met vloerverwarming laten leggen. Het opp. in ongeveer 25 m2. Het zijn kinderkamers dus de kwaliteit mag 'middensegment' zijn maar geen goedkope rommel. Over de soort vloerverwarming laat ik mij graag adviseren.

Woning laten verbouwen

Ik wil mijn woning laten verbouwen, ongeveer 75 m2 stucwerk muur, 50 m2 plafond, 50 m2 vloertegels leggen (er ligt nu een houten vloer, moet eerst verwijderd en afgevoerd worden), 50 m2 vloerverwarming aanleggen, stalen ensuite deuren plaatsen, nieuwe voordeur plus nieuw raamkozijn hout of kunststof, nieuwe keuken, muur van 2 bij 2,5 meter (gipswand) verwijderen, een nieuwe wc en elektra aanpassingen.

Vloertegels plaatsen

Ik wil graag renovatietegels over bestaande plavuizenvloer over vloerverwarming. Gaat om 10 m2.

Fundering voor serre en storten vloer

Grond moet uitgegraven worden. Fundering voor serre incl. storten vloer en vloerverwarming. 9 m3 beton nodig. De serre wordt 5 x 4 meter. De serre wordt zelf geplaatst. Plaatsen jullie ook vloertegels?

Opbouw op een bestaande aanbouw

Opbouw 1e etage, op de begane grond is er een uitbouw. Afmeting opbouw: 5,5 bij 2,5 Verdeeld over 2 kamers. In 1 kamer willen wij een kozijn en in de andere kamer bestaande kozijn hergebruiken. Er ligt vloerverwarming in de 2 kamers: wij denken aan aan - Vloerverwarming doortrekken Of - 2 kleine radiatoren in elke kamer 1 Uit beide kamers de vloertegels vervangen door nieuwe tegels. Vergunning van de gemeente hebben wij al ontvangen incl bijbehorende tekeningen

Partners

Partners van Casius