Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor egalisatie van een betonvloer:

Egalisatie van een betonvloer

Op de betonvloer zitten sommige oneffenheden, deze dient eerst een beetje geschuurd en geëgaliseerd worden. Hierna komt er een vloerverwarming en tegels. Graag een prijsopgave aub en wanneer het gerealiseerd kan worden
Onze klant uit Barendrecht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor egalisatie van een betonvloer uit heel Nederland:

Betonvloer storten op broodjes

Wij zijn op zoek naar een bedrijf die bij ons een nieuwe vloer in de woonkamer kan maken van broodjes beton. Daarbij moeten de gang en keuken dan geëgaliseerd worden met de nieuwe vloer in de gang. Het gaan om 30 m2 nieuwe vloer en 20 m2 egalisatie.

Egalinelaag aanbrengen

De totale oppervlakte is 125 m2 verdeeld op 2 verdiepingen. Op de 1e verdieping is nu momenteel betonvloer. Op de 2e verdieping is hetzelfde maar daar komt een vloerverwarming in de vloer. De verwarming wordt in de vloer gefreesd en niet afgewerkt. Na egalisatie laag op de 2e verdieping komt een houten vloer. Op de 1e verdieping blijft alleen egalisatievloer met een lak afwerklaag erop.

Betonvloer vlak maken met egalisatie

Graag een prijsopgave voor het egaliseren van een betonvloer van ongeveer 100 m2, gemiddeld moet er 4 mm dikte op. Er zitten gaten in de vloer. Graag eerst een indicatie van de kosten. Bij voorkeur per email.

Betonvloer met egaline egaliseren

Er dient een primer aangebracht te worden. Verder zal er een vloervlak egalisatie/egaline en coating aangebracht moeten worden zodat de garage betonvloer egaal wordt en geschikt is als werkruimte. De oppervlakte is totaal 38 m2 en zal als werkkamer en hal gaan dienen.

Vloer in de smeerput egaliseren

We hebben een smeerput van 4 x 1 meter gegraven met een nis. Er zit folie in en er is een betonvloer in gestort. Deze vloer hadden we graag waterpas gemaakt middels egalisatie. Het zijn dus in totaal maar 5 m2.

Egalisatie dekvloer verwijderen en opnieuw egaliseren

Het gaat om het verwijderen van 95 m2 egalisatielaag op de betonvloer; hierna een nieuwe egalisatielaag aanbrengen bij een bedrijfspand nabij Sloterdijk. De laag die er af moet is slechts ca 3-5 mm dik. De ruimten zijn makkelijk bereikbaar. Reden is dat de egalisatielaag niet voldoende hechting heeft op het beton om daar een houten vloer op te verlijmen.

Betonvloer in een garage storten

Wij verbouwen onze garage tot appartement. De volgende stap is om een betonvloer te storten. Alle voorbereidende werkzaamheden worden komend weekend afgerond (egaliseren / EPS platen plus wapeningsmatten aanbrengen). Het zou mooi zijn als dan uiterlijk 7 oktober de betonvloer gestort zou kunnen worden. Afmeting vloer is circa 8.50 x 2.80 meter. Dikte van de betonlaag zal tussen 10 en 15 centimeter bedragen (dit kan ik na de egalisatie en het aanbrengen van de EPS pas exact zeggen)

Betonvloer laten egaliseren

SPOED...in verband met de planning nog deze week een offerte nodig. Onze garage is bij de woning getrokken, maar de vloer loopt 2 centimeter af. Voordat wij een houtenvloer gaan leggen moet deze betonvloer op gelijke hoogte worden gebracht. Totaal 17 m2 en egalisatie van 0 tot 2 centimeter. Het werk moet voor 23 mei zijn uitgevoerd in verband met het leggen van de houten vloer.

Egalisatie vloer ten behoeve van leggen PVC

Egaliseren van 50 vierkante meter betonvloer, ten behoeve van PVC laminaat.

Betonvloer egaliseren

Wat zijn de kosten voor het egaliseren van 53 m2 betonvloer, egalisatie (3 mm dik) is voor het verlijmen van PVC laminaat? Het gaat om twee ruimtes.