Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Barendrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Barendrecht heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Barendrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Barendrecht of directe omgeving.

907 klanten uit Barendrecht bevelen een bij Casius in Barendrecht aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Barendrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: betonvloer met vloerverwarming en isolatie storten, grindvloer reinigen, vloerverwarming en vloer realiseren, inclusief verwijderen radiatoren, laminaatvloer laten leggen, houten vloer laten leggen, vloertegels en vloerverwarming, kelder afwerkvloer en afvoer goten realiseren, laminaat verwijderen en leggen na waterschade, verzakte ondergrond van de keuken herstellen, onderhoud eiken vloer, fermacell vloer leggen, houten vloer eruit, nieuwe beton vloer erin, parket leggen, inclusief schuren, olieën en plinten, vloer storten, bewerkte visgraat parket leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Barendrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Barendrecht:

Vloertegels en vloerverwarming

Ik wil graag vloerverwarming en tegels zetten in de woonkamer, keuken en gang. Oppervlakte ongeveer 60 m2.

Betonvloer in de serre storten en vlinderen

Er wordt een serre geplaatst eind september. Voor die tijd willen we de grond van 3.5 meter diep en 5.10 m breed voorzien hebben van beton. Zodat de serre daarop geplaatst kan worden en betegeld kan worden met huis tegels. De klus gaat echt alleen om: 3.5 m x 5.10 m voorzien van een betonnen vloer. Er hoeft niets weggehaald te worden. Achterom is een poort aanwezig, van ongeveer 1,5 meter breed.

Een betonnen vloer egaliseren en betegelen

Ik zoek een vloerenbedrijf die mijn betonnen vloer kan egaliseren en voorzien van 60 bij 60 cm tegels. Het gaat om 50 m2. Er is recent vloerverwarming gelegd op deze vloer. De benodigde tegels haal ik zelf.

Pvc click vloer leggen en eventueel ondervloer

Wij overwegen een Candoo pvc click vloer bij Praxis te kopen. Het zou dan gelegd moeten worden in een nieuwbouw appartement. Dat zo uit de bouw opgeleverd wordt. Het gaat om ongeveer 62 m2 en wij weten ook niet of er een ondervloer noodzakelijk is. Dus wat zouden de kosten zijn van het leggen van de vloer?

Grindvloer reinigen en sealen

Wij hebben al een open grindvloer liggen. Graag zouden wij deze een dieptereining willen laten geven en daana laten sealen. Het gaat om ongeveer 48m2

Waterschade aan laminaat herstellen

Laminaat met waterschade vervangen Ik heb waterschade gehad na lekkage van de vaatwasser in mijn keuken/woonkamer. Hierdoor is het laminaat nu krom getrokken en beschadigd. De ruimte is 100 m2. Er moet een geluidsdempende ondervloer onder omdat ik in een flat woon. Het laminaat is in 1 stuk is gelegd en door de hele woning gelegd. Het gaat om zon 100m2 vierkante meter. Graag een offerte voor het afvoeren van het oude laminaat, het aanschaf van nieuw laminaat, ondervloer en opstaande hoge plinten en het leggen van de vloer.

Offerte laminaat met ondervloer leggen

Graag ontvang ik een offerte voor het leggen van circa 25 m2 kliklaminaat (fabr. Lifetime25) en circa 25 m2 groene ondervloerplaten. Het betreft alleen kosten voor het leggen. De aankoop van het laminaat en ondervloer zal door mij worden gedaan. De plinten zullen door mij zelf worden gedaan.

Vloer egaliseren

Graag ontvang ik een offerte voor het egaliseren van 25 m2 vloer.

Houten eiken vloer aanleggen

Ik heb na een keukenverbouwing een houten vloer in de woonkamer die ik wil door/aanleggen in de keuken. De planken is een eiken duoplank van 16 breed met 14/6 top-laag. Het gaat om ongeveer 5 m2.

Schade aan laminaat herstellen

Ik heb een brandplek op mijn laminaat welke ik wil verwijderen door een aantal laminaat planken te vervangen.

Houten vloer renoveren

Ik wil graag hout vloer renoveren. Het moet schuiven zijn en nieuwe lak/olie zou platsen zijn. Woonkamer 32m2, slapkamer1 15m2 en slapkamer2 20m2.

Hoge, witte plinten laten monteren

Witte hoge gelakte plinten ongeveer 40 meter, incl. Materiaal, totaal prijs.

Waterschade aan laminaat herstellen

Ik heb laminaat waterschade. Oorzaak is lekkage uit de vaatwasser in de plastic afvoer zat een scheur waaruit water lekte. 12 platen laminaat zijn hierdoor gaan uitzetten en na het verhelpen van het probleem weer ingetrokken maar de schade blijft zichtbaar, zoals zwarte strepen in de riggel van de laminaatplaten.

Egalisatie van een betonvloer

Op de betonvloer zitten sommige oneffenheden, deze dient eerst een beetje geschuurd en geëgaliseerd worden. Hierna komt er een vloerverwarming en tegels. Graag een prijsopgave aub en wanneer het gerealiseerd kan worden

Plavuizenvloer netjes verwijderen

Het gaat om een plavuizen vloer op beton met eronder kanaalplaat in combinatie met zandcement. De 2e onderlaag is een siergrindvloer waarin de vloerverwarming is gefreesd. De vloerverwarming daar weer onder moet in tact blijven. Wel egaliseren. Er komt een Eiken vloer op te liggen. Het huis komt uit 2012 en voor het huis is ruimte voor een container (op de parkeerplaatsen) en het gaat om de vloer op de eerste etage. De sleutel van het huis krijgen wij op 5 januari en het slopen zou in week 3 moeten plaats vinden (dagen nog overeen te komen). Graag zien wij een offerte tegemoet.

Ongelijke vloer egaliseren en afwerken met zand cement

Wij zouden graag onze ongelijke vloer aansluitend aan de rest willen hebben. De grootste afwijking zit hem in het woonkamer gedeelte van circa 20 m2. Deze ruimte is ongeveer 10 cm lager dan de rest van de woning. Ook is er in de woning nog een convectorput te vinden. Het totale oppervlak is ongeveer 100/120 m2 wat geëgaliseerd moet worden. Dit omdat wij met de tijd vloerverwarming willen.

Betonnen vloer egaliseren

1 overloop van 8 m2 egaliseren en 1 overloop van 2 m2 egaliseren. Het beton is nu niet egaal omdat er een verlijmde vloerafwerking vanaf is gehaald met een betonschuurmachine. Hierdoor zijn kuilen en oneffenheden ontstaan.

Grindvloer gieten

Grindvloer gieten over heel huis 90 m2 nieuwbouw /gelijkvloer

Laminaat leggen

Ik wil 80 m2 aan laminaat laten plaatsen en daarvoor moet ook eerst het oude laminaat verwijderd worden. Ook moet er misschien onderfolie geplaatst worden, omdat deze al 11 jaar oud is.

Vloer op bovenverdieping egaliseren

Wij hebben een aanbouw op bovenverdieping met betonvloer waarvan de vloer geëgaliseerd moet worden. Circa 20 m2. Daarbij komt er op de benedenverdieping ook nog een uitbouw van 15 m2. En dat wordt ook een betonvloer die geëgaliseerd moet worden.

Houten vloer laten opschuren en lakken

Wij hebben een nieuw huis gekocht. Wij krijgen 16 oktober de sleutel en eigenlijk moet de vloer binnen 3 dagen gedaan worden. Wij zouden graag ongeveer 55 m2 houten vloer laten opschuren en lakken in een andere tint. Wij horen graag of dit mogelijk is en wat de kosten zouden zijn per m2?

Vloer in een bedrijfspand egaliseren en afwerken

Ik wil een nieuwe vloer laten aanleggen in mijn pand. Het gaat om ongeveer 800 m2 asfalt inpandig. Vloer is aan de zijkanten 30-35 cm gezakt, in het midden ongeveer 20 cm. Dit zal gelijk gemaakt moeten worden en dan worden afgewerkt met stelcon platen of klinkers.

Betonvloer storten in bestaande schuur

In mijn bestaande houten schuur in de achtertuin ligt een funderings rand waar de schuur op staat met daarbinnen tegels op zand. Dit wil ik graag vervangen door een betonvloer. De afmeting is ongeveer 2 x 3 meter. Een lichte bewapening is denk ik vereist bij het inklinken van het zand. Hoor graag wat de kosten zijn als jullie dit verzorgen. Tuin/schuur is bereikbaar via brandgang achterlangs.

Strijklaag aanbrengen in achtertuin

Ik heb mijn tuin vernieuwd, er ligt een terras in van 34 m2. Hier lagen plavuizen in, die waren echter niet winterhard. Deze heb ik er dus uit gehaald. Ik wil daar graag een strijklaag laten aanbrengen. De betonnen ondervoeg ligt er al.

Laminaat in het gehele appartement leggen

Het betreft het leggen van laminaat in een appartement wat geheel leeg is. De oppervlakte is als volgt: Woonkamer inclusief keuken 30,7 m2 Slaapkamer 1. 13,9 m2 Slaapkamer 2. 12,2 m2 Gang 11,3 m2 Het appartement is gelegen op de begane grond.